![]() |
Re: E30 - HTC
Quote:
BBS-uriile sunt ale unui prieten si am facut doar o proba ca ma batea gandu sa-mi iau si eu asa ceva dar nu cred. |
e frumos si cu jante BBS, dar se poate si mai bine. lasa-le pe alea "vechi" ...
bafta! |
Quote:
|
Quote:
Si cu siguranta ne vom,vedea la Brasov. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Postez si eu cateva poze de la meetingul E30 care a,avut loc sambata si duminica la Brasov.
|
cf vere?..:D ,hai sa iti dau praguri fusta spate si eleron mtechnic 1 .pe 5 bete :D sa ai de rezera k imi trb bani sa fac masina:(
|
frumoasa masinuta, ce praguri ai pe ea?
|
Quote:
|
Felicitari pentru felul in care arata ursanu'.
Am auzit voci la meeting care ziceau ca atunci cand se vor face mari vor sa arate ca htc-u' :lol: Acuma fara gluma si lipsa de modestie, ai un urs demn de urmat, iar vocile le-am auzit pe bune ;). As fi vrut sa vad si eu una alta pe la ursul tau si sa te intreb cate ceva dar in alergatura mea pe acolo nu numai ca nu am prea avut timp, ci am uitat complet ca mai am si eu un urs care are nevoie de mine, sa mai aflu si eu una alta pentru el :cry: Multa bafta. |
Quote:
Sincer am ramas si eu uimit cand a venit cineva la mine (nu mai retin numele baiatului)si mi-a spus ca a vazut masina mea la meetingul din 2009 de la Ploiesti si a spus asa vreau sa arate si masina mea,iar pentru mine este mare lucru ca cineva a,avut ca model masina mea. |
Quote:
|
Quote:
|
Salut! Ceva nou?
|
Quote:
|
Quote:
Treaba cu injectoarele va fi buna, sa-mi spui cat iti va consuma dupa ce o rezolvi cu lambda, ca poate ma bag si eu la injectoare de 2.8 24V;) |
4 Attachment(s)
Dupa o zi de munca vopseaua ursului a iesit din nou la,lumina si este invatare de minte sa nu mai spal masina cu tot felu de solutii.
|
Quote:
|
ce polish ai folosit?
|
Quote:
|
si dupa nu ai dat cu ceara?
|
Quote:
|
e bine ca ai dat si nu ai lasat-o asa
|
frumos ursu ;)
|
2 Attachment(s)
Masina va primi o mica imbunatatire la sistemul de franare fata etrieri Brembo si discuri de 300mm s-au 286 sa vedem ce intra pe janta de 16.
|
Quote:
|
Siguranta inainte de toate ;)
Sa nu te mai multumeasca oare actualul motor?! Spor la treaba. |
4 Attachment(s)
S-ar putea sa fi nevoit sa iti schimbi jantele sau sa folosesti distantiere. Depinde ce disc folosesti si cat iti arunca etrierul spre exterior.
Uite cum arata cu disc de 300 si jante pe 17. |
Quote:
|
ai mai facut ceva :D?
|
Quote:
|
uimeste-ne :D
PS: de atatea ori a trecut pe langa mine si o data nu ti-am facut semn sa te opresti sa vorbim :D .... cand te mai vad stam la o palavra :D |
Quote:
Spor la treaba cu frantele..adica franele:-) |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Si pozele cu ultima achizitie la masina.
|
Quote:
A mea a avut, ca se vad gaurile in tapiserie, dar le-au praduit baietii:x |
3 Attachment(s)
De azi masina are o locuinta noua pentru iernat.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:19. |
- Copyright 2026 4Tuning