![]() |
Re: Lada 1500
mersi dar planurile s`au schimbat ... a aparut un mk2 care necesita atentie :D
|
Cu atat mai bine. E prezentat aici pe forum?
|
ai ceva masini ...da golfu iese mai bn ca lada :-"
|
andu,o sa trec pe la tine sa te fac o tura zilele astea sa vezi ca nu vorbesc prostii :) numa bine
|
NU am lasat Lada si nu am sa o las niciodata ( ma refer la cea roz :oops: ) dar stii cum e,cateodata simti nevoia de o schimbare,si eu asta am facut :) mersi de urari dar prea multe nu am de facut ... mici chestii care dau aspect masinii ... apropo,de unde pot sa`mi fac rost de un sticker cu Oldschool mother fucker ? :D
|
6 Attachment(s)
nah asta e masina
|
hmm..nu arata prea bine, dar nici rau avand in vedere celelalte poze :P ...asta e :)
|
care celelalte ? :?::rolleyes2
|
bai sa referit de pozele de aici https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...ia-1300-a.html cred
|
Quote:
|
un Lada putin tunat :)
|
e bestiala lada...detalii ceva cunoaste cineva?...am vaz si eu cai de ukraina...da a fost taiat plafonul ....si cred ca taiata toata sa o faca in 2 portiere ...sau este model coupe si nu stiu eu:hahano:
|
are numere de Ukraina:lol:
|
nu a existat berlina in 2 usi, alea sunt toate modificate :wink:
|
pai cine a zis ca e de fabrica? :-P
a, e mai coborat "plafonul" (chop-top) si arata bestial :twisted: un singur lucru nu imi place la ea, ca geamurile laterale sunt facute "oglinzi", mie imi placea mai mult si alea negre |
e un 300C in miniatura :D
|
da, intr-adevar da o senzatie de 300c :D
|
si chiar arata :lol: urmeaza si niste poze :D
|
Fratilor.....poze cu lada 1500...cu care s-a inceput acest topic...... ???
Ceva noutati... ? |
E secretoasa masina aia. :) Mai participa pe la expozitii, deci daca ai noroc, poti vedea ce s-a mai intamplat cu ea mai in de-aproape.
|
bil1706 ... momentan laditza sta in garaj (e in hibernare) la caldurica si la scuteala de vremea asta ... cand va da caldura va aparea din nou :lol:
|
Frumos... bafta in continuare.
|
doresc inchiderea topicului !
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning