Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Club VW Golf (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/10155-club-vw-golf.html)

CJ-01-WOB 10-06-06 01:19

Re: Club VW Golf

3 Attachment(s)
.....
pozele facute la repezeala
in fine eu sunt f multumit de rezultat
si in realitate arata mult mai bine decat in foto !
o sa mai adaug inca 2 leduri la ceasuri .. desi am in plan sa imi pun modelul cu turometru !

Golfuletz 10-06-06 11:40

Frumos! Imi pare bine ca nu-ti pierzi pasiunea...e mai placut cand le faci tu si vezi rezultatul muncit decat sa le cumperi de-a gata :). O intrebare totusi, de ce le-ai vposit albastre? Nu ca nu ar da bine, insa din cate am vzt culoarea masinii e rosu.
Apropo, nu mai ai tendinta cateodata sa te urci prin stanga la volan? :))

johnjamesjohn 11-06-06 00:05

sal...am un golf 1 si am incercat sa ii pun roti pe 15" .(stok sunt pe r13)..problema e ca atunci cand am fost la service-ul de unde vroiam sa cumpar rotile meknicul a incercat sa le monteze pe fatza si a zis ca nu se potrivesc din cauza etrierelor care sunt cumva mai in fata si ating de janta...nu prea am inteles exact cum sta treaba cu etrierele si mai ales ca am vazut si alte mk1 cu jante dee 15...asa ca va intreb pe voi daca stiti sau v-ati mai intalnit cu asa ceva....se pot skimba etrierele sau se pot pune adaptoare ??? sper sa nu fiu "si eu" offtopic :)....as mai avea cateva probleme (kiar mai multe,doar e vorba de un mk1 :) dar din pacate nu pot ajunge la meknicii aia minunati deoarece stau mai mult prin bucuresti....iar ca sa fiu ontopic : nu se organizeaza nici o intalnire ceva cu posesori de w si in bucuresti???

CJ-01-WOB 11-06-06 01:23

Quote:

Originally Posted by Golfuletz
Frumos! Imi pare bine ca nu-ti pierzi pasiunea...e mai placut cand le faci tu si vezi rezultatul muncit decat sa le cumperi de-a gata :). O intrebare totusi, de ce le-ai vposit albastre? Nu ca nu ar da bine, insa din cate am vzt culoarea masinii e rosu.
Apropo, nu mai ai tendinta cateodata sa te urci prin stanga la volan? :))

nu am tendintza sa ma urc ''la pasager'' ca deja m-am obisnuit
l-am facut albastru pt ca imi place mult culoarea , e un albastru metal placut okiului .. si vreau ''in interior'' sa fie placut .. eu zic ca merge cu visiniul ala care recunosc e oribil .. da asta e masina io ce sa i fac ..
daca o sa i iau un bodykit probabil ca v-oi schimba culoarea
oricum urmatoarele elemente ce o sa le adaug in interior vor fi tot pe albastru;)

john .. eu pe mk1 am jantele /15 si au intrat fara nici o problema
ce fel de mk1 ai , ce motor , usi .. alea :)
astept raspuns+ poze

johnjamesjohn 11-06-06 08:54

motor de 1.3 benzina , 4 usi , masina e stock pe afara iar in interior ceva modificari dar e inca in lucru (finisaje etc....) pt poza da un clik pe profilul meu....

amewricanu 13-06-06 10:30

saluuut fratiloor . nu stiti in cat iulie se tin cursele pe aeroport ?????

tekno 13-06-06 12:01

Quote:

Originally Posted by amewricanu

alea o sa fie ca cacatu, mai bine vi weekendu asta la raliu :twisted:

ZanDer 14-06-06 00:36

Quote:

Originally Posted by amewricanu

si pt un alt raspuns ... 8 iulie ;)

smoke 14-06-06 01:08

da raliul ruleaza :))) .... zice bine tekno.. apoi oricum suntem peste tot.. ca no la Cj mai rar evenimente.. chair daca is de rahat unele... participantii intra pe free ase ca merita :))

johnjamesjohn 14-06-06 02:08

astea sunt rotile :
http://www.halfords.com/webapp/wcs/s...67&crumb=33967
daca ejti in irlanda cred ca stii despre ce magazin este vorba....;)

CJ-01-WOB 14-06-06 18:14

1 Attachment(s)
de la ei mi-am luat wooferu(poza.. nu e fixat/montat )!
ce model de jante ai !
mie imi plac WOLFRACE .. si aici sunt la preturi bune
cam ceva de genu am de gand sa pun pe vw!

CJ-01-WOB 14-06-06 18:20

1 Attachment(s)
Regula LUI ALADIN cu 5 minute ...poza cu jantele

johnjamesjohn 14-06-06 19:03

acum nu am jante pe ea..dar vroiam sa le cumpar pe astea :
http://www.halfords.com/webapp/wcs/s...ectorGroupId=#
problema e ca nu sunt disponibile online si nu poti sa stii ce au ei in magazin decat cand te duci sa vezi....eu am mai cumparat cate ceva de la ei si cam stiu cum sta treaba pe acolo...preturi intradevar bune dar trebuie sa prinzi cate o oferta ceva ca altfel te cam rupe la bani...dupa parerea mea wolfrace arata foarte bine in general dar parca sunt prea "rotunjoare" si nu prea merg pe golf 1 si 2....ma gandisem si eu la nijte wolfraceuri dar mi-a trecut...vreau ceva mai din topor ca pt un mk1 :)

amewricanu 19-06-06 11:35

k ms , poate apar si eu pe 8 iulie la cj , k am si o nunta tot in seara aia :)))

CJ-01-WOB 24-06-06 11:29

1 Attachment(s)
Am mutat topikul cu Golfanul pe ''Masina mea '' asa ca daca vreti sa vedeti ce se mai intampla cu ea .. o sa continui acolo ;)

Pana atunci pt iubitorii de mk1 .. o poza care imi place la maxim !!!!!!!!!!!!1

CJ-01-WOB 02-07-06 23:08

1 Attachment(s)
vw generations.. Gti

Kent8 03-07-06 00:43

apoi la latimea rotilor seamana :d

CJ-01-WOB 21-07-06 20:55

diferenta de 30 ani intre ele :)

CJ-01-WOB 06-08-06 23:47

5 Attachment(s)
daca stie cineva mai multe despre acest golf astept detalii!!
mersi

CJ-01-WOB 14-08-06 00:45

se poate adapta o bara fatza vw golf 2 CL pe un mk1 ? fara taieturi sau alte modificari majore ?

dixi 26-12-06 13:55

Salutare ! Mai oameni buni, sa va zic si eu oful meu: tocmai am vandut un OPEL ASTRA 1.7 DTI 75CP din 2001, si am dat comanda de un VW GOLF PLUS 1.6 FSI 115CP. Dar masina imi ajunge abia in februarie. Eu nu am mai avut vreodata VW si deci habar nu am cun este. De fapt nu am fost nici macar la un drive test cu modelul asta. Lam vazut pe net, mi-a placut cum arata si l-am comandat. Acum ziceti-mi si mie........ oi fi facut bine ca l-am luat? Are careva dintre voi asa ceva ca sa imi zica si mie ceva despre ea? Initial am vrut sa imi iau un GOLF V , dar second-hand.:?:

astept parerile voastre !!!

apropos............foarte fain preparat golful tau WOB-ule. chiar imi place.

CJ-01-WOB 26-12-06 14:29

salut!
ms pt aprecieri!
topicul asta este cam vechi si nu cred ca o sa gasesti raspuns la intrebarile tale aici!
exista si alte sectiuni ale forumului(pt ca vad ca esti NOU) unde poti discuta despre nelamuririle tale! banuiesc ca te-ai folosit de search de ai dat de topicul asta!
foloseste linkul https://forum.4tuning.ro/index.php si ''joaca-te'' putin pana descoperi care unde ce !
bafta ;)

aldoadabass_wrs 26-12-06 23:53

ok lume am si eu un g3 gti
caut si eu lume care se intalneste......wv binenteles...

CJ-86-UHE 26-12-06 23:55

am fost cu un golf plus cu motrul asta si merge bine....pe langa golful5 e mult mai spatios ...

tekno 27-12-06 10:15

Quote:

Originally Posted by aldoadabass_wrs (Post 675958)
caut si eu lume care se intalneste......wv binenteles...

WV? :evil:

Piry 27-12-06 15:19

asta ii fan adevarat :)

dulau 28-12-06 16:24

Eu am avut un Golt 2 gti cu nr de germania ce sa ti zic momentan am un Vectra b 16vlave dar nu se compara cu Golfu meu zic ca ai facu o alegere f inspirata>Folie by Alex

dixi 02-01-07 20:43

buna cj-86-uhe , zici ca merge bine golful plus ?! eu abia astept sa imi ajunga. cum il am iti povestesc cum merge. si eu sunt curios

Laju 07-01-07 04:18

Neaparat folie by alex pe golf plus....astept pareri....nu am condus unul pana acum...vine ceva tiuning pe el??????

dixi 08-01-07 21:55

da are tunning golful plus. si arata super daca e tunat, singurul inconvenient e ca tunningul la golf plus e mai scump cu mult fata de golf 5. :(((( peste o luna si jumatate imi ajunge masina si atunnci ma hotarasc daca sa-i fac tunning sau nu

kiddo 13-08-07 23:35

frumusele toate golfuriel

Piry 19-08-07 22:12

Quote:

Originally Posted by aldoadabass_wrs (Post 675958)

sa intelegem ca ai mintit? sau l-ai vandut...caci cu totii stim ca ai bmw.

CJ-01-WOB 19-08-07 22:16

l-a vandut si a luat bmw
un adevaraat FAN

aldoadabass_wrs 20-08-07 08:24

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 1054765)
sa intelegem ca ai mintit? sau l-ai vandut...caci cu totii stim ca ai bmw.

dap am mintit :evil::evil:.....tu ce crezi...hummm???a fost a trecut....l am vandut shi mi am luat bmw....

apropo nush care a implantat postul ala acolo ca ii de vrun an...priveste data.....!!!!

NightRider 20-08-07 12:16

piry nu mai dezgropa posturi te rog :).Postul ala lui aldoadabass e din 27-12-06 !

Ps daca vrei sa imi rsp, te rog la chat ;)

toate cele bune, NightRider

marcris 21-08-07 15:02

caut ornament golf2

salut.Am inceput sa ma ocup putin de Judy a mea-Golf 2 din 91, si v as ruga sa mi spuneti daca aveti in +,sau unde gasesc Ornament plastic aripa stanga spate.Nu am gasit la nici un centru de desmembrari si am incercat vreo 10 locuri.va multumesc pt orice info.

jmf_ 21-08-07 16:48

Banuiesc ca te referi la arcada de peste aripa. Daca da, in principiu ai doua variante: poti lua din diverse magazine de piese auto (costa cam 400.000) sau de la autoworld originala (costa 1.7 mil). Problema la cele ne-originale e ca sunt mai "mici" decat cea originala si nu urca asa sus pe aripa, deci s-ar putea sa-ti arate urat daca celelalte 3 ornamente sunt originale. Daca te multumesti si cu unul original, dar zgariat, pe care eventual sa-l reconditionezi, ti-l dau eu pe gratis.

masacre88 20-10-07 10:02

salut. sunt nou pe forum. imi poate spune cineva dc versrsiunea de glof 5 cu motor de 1.6l si 102 cp are pedala de acceleratie heel-toe?

tekno 20-10-07 15:17

ca ii trendy? :lol: :lol: :lol:

Piry 29-10-07 23:16

asta cu limbajul lui intreba DACA are nu DE CE are.....dc inseamna de ce si d c inseamna daca....sau invers? stii-va dumnezo cu lumea voastra de carton cu fiere de calcat in buzunar

All times are GMT +2. The time now is 06:53.

- Copyright 2026 4Tuning