![]() |
Re: Intalniri / Adunari / Discutii
pm... eu am avut de alergat prin oras si acuma n-am cum sa plec de acasa ca am 2 clienti si daca intarzii cu, comenzile e nasol :D
|
sorry si de la mine.. am avut o gramada de treaba si sunt si putin racit ca deh , doar a trecut iarna :((
|
Nu e nimic baieti. Ne vedem pe 8 august, in padurea de plop si frasin de langul apa Buzaului ;)
|
vine careva la intalnire :shock:
|
eu vin..da mi-am uitat barca :D...sa vad daca ma tine sa inot pana acolo
|
am eu barca da nu stiu unde mi`e pompa.. trec sa te iau ?!
|
nu mai vine nimeni pe la intalniri ?! :(
|
Noi din 2 in 2 saptamani Mariuse. Ultima oara am iesit pana la Ramnic. Sambata asta mergem la un gratar (detalii pe forumul nostru) etc. .
|
cand se mai fac intalniri,adunari?
|
ce adunari ce intalniri la noi canicula nu se poate . la ploiesti fac astia saptamanal intalniri .
|
Quote:
|
bai baieti iar a adormit orasul?? hai sa ne strangem la cafea de tonomat(ca na doar e 1 leu) undeva...intr-un weekend...
|
Pai hai. 2 insi pana acum...cine se mai anunta?
|
Ce de lume se anunta. . . . .:shock:
Sambata, 13 11 2010 , in parcare la finante , orele 20 .Cine vrea vine, cine nu asta e.:rolleyes2 |
Nu cred ca o sa pot ajunge. Probleme personale...:sad: Si la "tentativa" de intalnire Golf-Club am renuntat saptamana asta.
|
Quote:
sapt asta se face vreo adunare? |
in principiu s-ar face, dar vezi si tu, saptamana trecuta ma anuntasem eu si inca unul..stiu ca doi inseamna o intalnire dar totusi....
|
eu am fost de curiozitate acolo...si spre surpriza mea a venit un baiat care nu s-a anuntat pe forum...un baiat cu un logan rosu...poate pe viitor ne-om strange mai multi
|
Azi(vineri, 19.11.2010), ora 21:00, parcare Finante, in fata la Palatul Copiilor.
20:00 e prea devreme pentru unii. Incerc sa aduc si baietii cu Golfurile (aia multi tare care vin la intalniri :lol: ) si poate asa ne strangem mai multi. Deci, care vii? |
06-MBZ :p voi fi si eu prezent .. un cielo amarat bleu-marin .voi incerca sa mai chem 2-3 prieteni sa vad daca vine cineva...
|
Quote:
|
Hai sa ne intalnim in seara asta (sambata 20.11) in parcare la Galeria Buzau(xxl)...da-ti si voi un raspuns la nr de tel 0769.753.412
|
4 Attachment(s)
Cateva poze de calitate proasta (cu telefonul) de vineri seara, parcarea de la Finante.
|
Frumos...pacat ca n-am stiut, sigur as fi venit.Eu stiam ceva de sambata seara.
Poate mai facem una saptamana viitoare! ma anuntati si pe mine daca mai faceti vreo intalnire saptamana asta, sau oricand...va rog! id mess: radu_dobrescu_0785 Multumesc!!! |
sambata, 27/10 , ora 21 in parcare la finante urmatoarea intalnire
|
In parcarea de la palatul copchiilor, 27.11, ora 21:00.
|
ok.vin si eu!
|
4 Attachment(s)
Am fost o mana de oameni. Pun si cateva poze (cu telefonul, deci calitate varza).
|
Saptamana asta probabil o sa spunem pas la intalniri datorita vremii.
Insa nu ar fi rau daca am reincepe si noi adunarile saptamanale ce se intamplau acum cativa ani. Ce ziceti? Tot o sa vina primavara in curand, frigul nu cred ca o sa mai tina mult , si nu ar fi rau sa mai organizam si noi cate ceva . |
Bine ar fi sa vina primavara dar cred ca mai avem ceva de aseptat...
|
Sa am curajul sa intreb daca weekendul asta incropim si noi o intalnire a userilor 4tuning?
Din cate am inteles vremea incepe usor sa isi revina. Haideti sa miscam si noi ceva, ca avem o gramada de masini in buzau, cu utilizatori tineri si pasionati. Buzaul e printre putinele orase din tara care are o subsectiune pe forumul asta, dar nu are intalniri saptamanale/lunare/ anuale sau cum vreti voi . |
Quote:
|
pai hai sa ne intalnim pe bulevard de acum ;)).
|
pai daca ma primiti si pe mine,la urmatoarea intalnire ma anunt si eu....:-)
|
Duminica asta ceva? Se anunta 18 grade ziua , deci pe seara o sa fie numai bine..... Hai, prima data e mai greu :lol::lol:
|
Quote:
Ora 20:00 , Duminica 13 Martie 2011 Locatie noua (dar veche) Parcare lapte, langa patinuar . Eu o sa fiu acolo |
o sa trec si eu...
|
7 Attachment(s)
Trist . Doar eu si andi.
Si ca remember asa, doar ce am mai gasit si eu ceva poze....venea lumea si de la ramnic, si de la mizil... acum nu vine lumea din oras..... Intotdeauna se lasa cu un gratar, o ieseala pe la marginea orasului sa ne alergam..... Sper ca duminica viitoare sa inflorim....tonul l-am dat eu si andi azi :lol::lol::lol: |
Ce vremuri erau...:sad:
|
ma bag si eu cand o mai fii.
nu mai se strang ca este rea lumea de la o vreme |
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning