Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Golf III vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/101409-golf-iii-vs.html)

maibunu 21-01-09 23:09

Re: Golf 3 vs. ... ?

lasa kiki cand va fi uscat de dai cu un G60 stock sa vedem atunci care pe care.

Kiki 22-01-09 06:48

LAF-ule pune tata gume ce vrei tu de pe loc nu ma dai...daca esti asa convins pui o cola ramasag:D? nu o sa ma faceti sa regret ca am dat Bmw-u mai ales ca era busit rau... adu ori ce 2.5 aspirat si ne dam numa de pe loc ! ! ! cand vrei tu:) sti nr meu:D iar titanicu lu romeo S6 V8 4.2 sa avem mila...

t@uru 22-01-09 18:27

Eu zic sa va potoliti cu toate certurile astea ca totusi nu au rost.

Asteptati sa se faca cald afara, pregatiti masinile asa cum trebuie si va intlniti atunci cand nimeni nu mai are nici o scuza.

Legat de asta, mai prin aprilie asa va joinez si eu cu un mic r5, nu de alta dar sunt tare curios cum sta un 1.4 turbo 4L cu un 2.8 aspirat Vr6 (evident nici unul stock).

Kiki lasa sa se faca uscat pe jos si cald afara si ne vedem si noi odata cand termin lista pt anul asta :D

LAFv8 22-01-09 21:14

:lol:
Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2000330)
LAF-ule pune tata gume ce vrei tu de pe loc nu ma dai...daca esti asa convins pui o cola ramasag:D? nu o sa ma faceti sa regret ca am dat Bmw-u mai ales ca era busit rau... adu ori ce 2.5 aspirat si ne dam numa de pe loc ! ! ! cand vrei tu:) sti nr meu:D iar titanicu lu romeo S6 V8 4.2 sa avem mila...

frate adv ma dau cu tine cu e34 dupe loc si nu ne dam dea mok, cind vrrei u .;)casa te fac sa plingi k te bat mai rau dupe loc.:lol:))))))

59AFA 22-01-09 22:23

Quote:

Originally Posted by t@uru (Post 2001948)
Eu zic sa va potoliti cu toate certurile astea ca totusi nu au rost.

Asteptati sa se faca cald afara, pregatiti masinile asa cum trebuie si va intlniti atunci cand nimeni nu mai are nici o scuza.

Legat de asta, mai prin aprilie asa va joinez si eu cu un mic r5, nu de alta dar sunt tare curios cum sta un 1.4 turbo 4L cu un 2.8 aspirat Vr6 (evident nici unul stock).

Kiki lasa sa se faca uscat pe jos si cald afara si ne vedem si noi odata cand termin lista pt anul asta :D

r5 in fata 2 masini lejer pe 400m :-) zic eu , acum ramane de vazut.

Kiki 22-01-09 22:39

vom vedea afa, cand consideri ca e uscat pe jos da si mie un PM nu neaparat sa ne dam dar poate sa stam si la o gargara...mai vb...
LAF-ule da tati ne dam pe un cico si un rand de beri acolo la voi la atelier...sa se simta bine si dr alban:)) pune blocantu gumele si dupa dezmembreaz-o pt ca sa rezolvam misteru:D

LAFv8 22-01-09 23:12

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2002813)
vom vedea afa, cand consideri ca e uscat pe jos da si mie un PM nu neaparat sa ne dam dar poate sa stam si la o gargara...mai vb...
LAF-ule da tati ne dam pe un cico si un rand de beri acolo la voi la atelier...sa se simta bine si dr alban:)) pune blocantu gumele si dupa dezmembreaz-o pt ca sa rezolvam misteru:D

:lol:)))))))))))))))kiki te pui cu:twisted:

t@uru 23-01-09 21:04

Eh...ar fi frumos sa fie 5-u in fata 2 masini :)...dar din pacate nu e chiar asa modificat ca sa fiu eu asa de sigur....si pana una alta mai tre sa rezolv problema intre scaun si volan :D:D:D:D

Oricum o sa fie o cursa interesanta oricum ar fi ....2 din 3...ca la carte....

Sa ne auzim cu bine si cu masinile intregi.

LAFv8 23-01-09 23:13

Quote:

Originally Posted by t@uru (Post 2005159)
Eh...ar fi frumos sa fie 5-u in fata 2 masini :)...dar din pacate nu e chiar asa modificat ca sa fiu eu asa de sigur....si pana una alta mai tre sa rezolv problema intre scaun si volan :D:D:D:D

Oricum o sa fie o cursa interesanta oricum ar fi ....2 din 3...ca la carte....

Sa ne auzim cu bine si cu masinile intregi.

te referi la 5-ul rosu?care mam dat eu cu kiki ?

Kiki 23-01-09 23:25

nu tati ei se refera la R5-u lui nu 5-aru tau...astept sa pui blocantu si gumele, sa se usuce si gata:P cand e gata a ta vreau sa ma plimbi putin cu herghelia de cai:P

BuzzYBalL 27-01-09 15:35

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2005458)
nu tati ei se refera la R5-u lui nu 5-aru tau...astept sa pui blocantu si gumele, sa se usuce si gata:P cand e gata a ta vreau sa ma plimbi putin cu herghelia de cai:P

cand te dai cu lafu sa ma anunti ca vin si io .............

highboy_97 27-01-09 17:15

in seara asta e destul de uscat .... :-"

Bobby boss 27-01-09 17:49

Kiki cu AFA interesanta combinatia vreau sa dau startu sa ma anuntati si pe mine cand se petrece actiunea :)

Kiki 27-01-09 18:36

:) da si mie PM cu nr tau

Kiki 27-01-09 18:37

Quote:

Originally Posted by highboy_97 (Post 2015230)
in seara asta e destul de uscat .... :-"

este uscat uscat dar deh daca nu sare nimenic cu golfu o facem lata cu coltu:D

Kiki 01-02-09 17:02

iese cineva azi pe afara?? deh e uscat..una alta:P?

Balaurr 01-02-09 18:10

pai da si tu cateva telefoane,app bv de timpul scos,0-100 6,16sec si 0-150 11.6 este bine ce sa zic,bv tie

Kiki 01-02-09 18:54

da ms ms ,dar poti fi si tu mai discret?? da si tu un edit la postu de mai sus pls.

B11EAU 01-02-09 20:24

Quote:

Originally Posted by Balaurr (Post 2028648)
pai da si tu cateva telefoane,app bv de timpul scos,0-100 6,16sec si 0-150 11.6 este bine ce sa zic,bv tie

Spune-mi te rog cu ce ai masurat timpii! Multumesc anticipat!

Kiki 01-02-09 22:33

Gmeter

andu st 02-02-09 02:07

salutare la toata populatiune

kiki vreau sa imi comfirmi si mie rezultatu

fiesta st 150 stock-modificata-----kiki vr6

cine a batut??????.
salutare
mersi

Kiki 02-02-09 06:43

confirmam rezultatu
fiesta ST Cosworth modificata 200+ batut--- kiki (cu un bot ~1m de pe loc)
fiesta ST Cosworth modificata 200+ luat bataie --- kiki ( tot cu un bot din mers)
-daca vrei sa tot auzi asta periodic, si te simti tu bine o sa fac o reclama la tv;) si asa e criza au scazut astia preturile la secunda de reclama;)

alecsutu1 02-02-09 09:47

Pff 200 cai din 2 litri de pe ST??ce modificari are masina
on topic la o legala poate "vorbim"
-2,5 24 valve compact

MadCow 02-02-09 11:03

Quote:

Originally Posted by Balaurr (Post 2028648)

foarte buni timpii. eu am un OPC de ~ 300 si scot tot cam asa 0-100 am 6 sec cel mai bun si pana la 150 m-am uitat pe un film de-al meu si scot 12 sec. poate ne dam odata daca merge asa tare golful asta.

Kiki 02-02-09 11:32

alecs: vad ca esti din buc..daca nu iti vine rau de la i.....legale....poate o dam mai repede decat 1 legala....da un pm si vb...ca si asa e uscat. iar legat de ST masina trage super, nu zic modificarile sa le zica proprietaru nu imi place sa vb aiurea poate omu nu vrea sa zica...dar trust me....e rau
mad: acum...1 sapt m-am dat cu un OPC 240 + ce o mai avea omu sincer m-a dezamagit...de 4 ori, cea mai buna clasare...2 masini...a ta poate o fi mai rea...o dam la legala daca vi..la libere...
legat de timpi...scoti 6 pt ca nu ai blocant asta 1 si 2 cuplu fiind 4 pistoane e mai mic...
chiar vreau sa ma incerc cu tine pe une daca ai drum...prin zona fie si raza de 50-100 km call me...lasa un PM cu ID si nr tau, salveaza reputatia opc-ului:P

alecsutu1 02-02-09 14:45

ok,vedem-acum am citit datele mai exact ,se pare ca mai trebuie sa lucrez si eu un pic,masina e stock momentan :lol:

Kiki 02-02-09 15:55

mi-ar placea sa vad un 2.5 24 stok si cu un sofer bun cum stau...iesi azi?? ca sa vedem difetenta dupa ce o modifici
iar timpii nu vroiam sa se afle....dar laur i-a zis..:| asta e

MadCow 02-02-09 17:32

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2030350)
mad: acum...1 sapt m-am dat cu un OPC 240 + ce o mai avea omu sincer m-a dezamagit...de 4 ori, cea mai buna clasare...2 masini...a ta poate o fi mai rea...o dam la legala daca vi..la libere...
legat de timpi...scoti 6 pt ca nu ai blocant asta 1 si 2 cuplu fiind 4 pistoane e mai mic...
chiar vreau sa ma incerc cu tine pe une daca ai drum...prin zona fie si raza de 50-100 km call me...lasa un PM cu ID si nr tau, salveaza reputatia opc-ului:P

ce inseamna 240 +? avea soft? ca daca avea un filtru sport cred ca iti dai seama ca e = cu zero. sincer cred ca era de 240 stock. pp ca a fost inaintea ta cu 2 masini? sau nu? ca nu inteleg.
partea cu blocantul e adevarata, dar legat de cuplu...tu cat cuplu ai? iti raspund si eu dupa (eventual iti pun fisa dyno ca sa nu zici ca vb aiurea).
a mea mergea anul trecut cam asa:
https://www.youtube.com/watch?v=eSnoJK2_Rw0

Kiki 02-02-09 19:08

nush ce avea...nu e de filtru..... de 3 ori ne-am dat, de 2 ori nu se apropia sub 3 masini si o alta data am plecat io putin mai sus, am facut un experiment, si s-a apropiat la 2.
trage ff bine a ta....nu cred ca am sanse totusi sunt multi cai diferenta....dar sunt curios cum stau cu tine...daca reusesc pe plecare sa pun o masina jumate...sunt optimist pt un rezultat....cat de cat bun...la 300 de cai nu ridic nici o pretentie daca imi dai o masina e bine...dar astea sunt speculatii live vom vedea...

Rebel_Boy 02-02-09 20:21

la faza cu cuplu (scuzati cucufunia) ai dat-o`n bara Kiki .. o avea el 4 pistoane da compenseaza mult melcu ala pe care tu nu il ai ;) ...

MadCow 02-02-09 21:06

Quote:

Originally Posted by Rebel_Boy (Post 2031724)
la faza cu cuplu (scuzati cucufunia) ai dat-o`n bara Kiki .. o avea el 4 pistoane da compenseaza mult melcu ala pe care tu nu il ai ;) ...

:) - corect
tot nu ai spus cat ai cuplu - hai ca zic eu primul poate te-ai rusinat :P 430 NM

Rebel_Boy 02-02-09 21:57

tinand cont k un R32 are 320 NM nu cred ca e posibil ca un VR6 (aspirat) sa aibe mai mult de 350 NM cu toate modificarile posibile sau mai exista posibilitatea cresterii cuplului ca si a cailor (pe forumurile romanesti) k ciupercile dupa ploaie (P.S: nu exemplific in cazul de fata, dar pe multe alte topicuri si chiar forumuri am vazut k e la moda)... deci ...

lascarica 03-02-09 00:55

Nu are cuplu mai mare (ba chiar mai mic...destul de dificil sa cresti in cuplu un aspirat,in plus mai ales la o fwd,pentru drag..ai nevoie de putere,nu de cuplu...zic si io;) ) si nici nu are rost discutia sau raspunsul la provocare...MadCow...ce dracu'...te inteleg ca ai chef de glume :lol: ...insa CARE VR6 aspirat a batut vreodata pe 400m un wrx cu soft si cu sofer la volan? nu cred ca s-a laudat vreodata cu asta nici unul din cei care au cele mai sprintene vr6 de la noi (sorin sau sabin)... kiki...vacanebuna,e de fapt lupul cel rau care isi rade'n barba:D cu gandul la ospatul usor ce-l astepta...:lol: ...dupa cum trebuia sa realizezi pana acum.Eu tind sa cred ca acele "OPC" cu care te-ai dat,erau doar niste simple bertone turbo INSA cu niste soferi care nu-si cunosteau bine utilajul si soft neinspirat ...:)..spun asta,pt ca un bertone turbo cu soft,trebuie sa coboare un pic sub 15sec,pe cand un vr6 ,nu scoate cat e aspirat,sub 15...Nu ma refer la cazurile cand este pus pe caroserie de 700kg!

59AFA 03-02-09 03:42

mie cel putin timpii de mai sus mi se par un pic eronati...sa fim seriosi un m3 e92 are acceleratie 0-100 4.8 ...iar un vr6 vechi 6.1 :)) sa fim seriosi :lol:

alecsutu1 03-02-09 07:32

sincer pe mine timpul de 0-150 11 sec m-a cam linistit :lol:
http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=34210
stock masina cam asa ar trebui sa se miste
sincer nu stiu cum a ajuns la cifrele scrise mai sus dar banuiesc ca nu doar din soft si evacuare :)
@Kiki revin dupa ce mai misc si eu la masina cate ceva,acum nu are rost :)

Kiki 03-02-09 08:54

pe rand
- stiu ca imi rupe capu "vaca nebuna", dar ma pot compara cum stau cu o masina puternica si facuta bine, nu ridic pretentii, o sa ridic cand imi soseste compresoru e pe undeva prin...avion
-cuplu da, vina mea e mai mare dar nu e mai mare de fabrica decat am io, cu ce si-o fi schimbat la masina da e posibil.
- timpii sunt masurati si am si poza facuta la aparat cand mi-a aratat timpii si io am ramas :O, era duminica dupa inspectia saptamanala si curatirea aferenta, si am mai umblat ici colo duminica asta...vad ca se simte...
-cuplu meu e de 320 Nm e bine pt un 174 cai aspirat:lol:
-alecs ce ai aratat tu acolo e un vr6 stock de la mama lui...
-AFA duminica m-am dat cu un clio sport model ca al tau deabea adus de afara...masina trage frumusel, modificata putin de neamt, o sa vezi ca timpii nu sunt asa de eronati mai ales cel 0-100 cand o sa o comitem"":P

Khalis 03-02-09 11:13

lascarica.... de un singur OPC pot sa-ti spun sigur ca era OPC cu acte in regula, productie 2007 sau 2008, destul de in mintile ei masina. Dar tocmai asta dovedeste ca problema e in general intre scaun si volan - poti sa ai toti caii de pe lume, daca nu faci si tu ceva ca sofer... pur si simplu nu mai conteaza....
si pentru carcotasi - da, era OPC stock cred....

maibunu 03-02-09 12:08

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 2032684)
-cuplu meu e de 320 Nm e bine pt un 174 cai aspirat:lol:

VR6 stock de la mama lui 174cp si 234 Nm
VR6 kiki 2xxCP si 320Nm
uau ce tare

andu st 03-02-09 12:22

hai sa te lamUresc kiki:

in primul rand sti ca am mai vb ca se auzea aiurea despre cum ai staT cu mine sau cum am stat io cu tine, legat de modificari nu ma ascund si sti bine ce am pe masina nu cred ca nu am spus mai ales celor cu care m am jucat, caii nu sunt 200+(daca eu am peste 200 si u stai langa mine la o capota cum iti explici ca tu sa ai 174) ori deschizi un topic si le zici pe bune ori nu il mai deschizi in fine treaba ta nu ma mai bag ,caii mei sunt pana in 200 cine vrea sa vada lucru asta si e curios mergem la ce dino vor ei si daca e peste 200 platesc io dinoo daca nu il plateste carcotasu,

era sa uit PARCA CU RADU CU ASCONA NU SE PUNEA DIN MERS PARDON NU ERA RELEVANT

CONCLUZIA: MASINA TA TRAGE BINE RAU U MAI TRE SA TE MAI MATURIZEZI UN PIC POATE ODATA CU COMPRESORU ;)

andu st 03-02-09 12:24

ALECSUTU VREAO SI IO CU TINE;)DA UN PM
POATE ZILELE ASTEA

All times are GMT +2. The time now is 16:50.

- Copyright 2026 4Tuning