![]() |
Re: Dacia 1310
o masina foarte low, si jantele sunt mai neobisnuite :D ,imi place mult stilul adoptat, ceva gen dvl'ul, bafta cu ce ti-ai propus cu masina ;)
|
Multumesc pt cuvinte....:oops:
Mult nu ar mai fi, pentru ca imi place sa cred ca voi ajunge la o limita unde nu voi mai umbla la ea...ar mai fi jantele de pus, scoica si un carburator dublu foarte "proaspat achizitionat", piese pe care le am dar pe care nu le pot pune din cauza vremii.... Multumesc Cristi 8) |
Pune ma poze cu produsele luate de la Mos Nicolae intarziat:lol: ca stiu ca-ti plac;) si deabea astept sa vad cum merge carbul ala:lol: nu ma uita cu usa aia de soba:lol::lol::lol:
|
3 Attachment(s)
Pai sa stii ca Nicoale, ca de Craciun sper sa vina pedalele de la OMP si un mp3 nou, ca asta a clacat....:lol:
poze.... |
Scoica este XXXL ? :))
|
Quote:
|
frumoase cadouri....;)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
bun si nu prea , o sa intampini niste probleme mai ales de reglaj , si mai ales trebuie schimbate jiglerele daca provine de pe masina pe care a fost gandit sa functioneze
|
Si eu stiam ca Skodele sunt pacatoase...dar facem mana pe el, si daca stricam...punem de Renault ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Skoda...:D
|
2 Attachment(s)
ala niciodata , o ragalie nereusita care mananca timp si nervi si tot nu va merge cum trebuie , asta intr-adevar e ce trebuie
|
Vrei sa facem schimb? :oops::oops:
|
Quote:
Eu am cumparat acum un an unul de la Cristi DVL si functioneaza perfect, tine relantiul ca la o straineza pe injectie..fix fix...plus ca alimenteaza bine motorul, prima camera este pentru mers la consum...iar cea de-a doua pentru "fuga" Cand intra cea de-a doua camera...se simte la pedala un "tac" mic si stiu exact cand intra...plus ca se simte instantaneu...e altceva, mereu am rezerva de putere disponibila. Am avut fel si fel de carburatoare pe motor, dar ca asta nici unul nu s-a comportat. Consumul este insa mare...dar pe mine nu ma intereseaza aspectul asta( ma intereseaza fiabilitatea si stabilitatea motorului in mers)...uneori am avut 12-13 % urban...iar exterior si 6-7, depinzand de greutatea piciorului. |
Inca nu e sigur sigur ce voi pune....dar parca ma indrept din ce in ce mai mult spre carburile de Renault....
|
Sa pui poza cu surpriza ta:lol: sa vada lumea ce ne-am cumparat impreuna:D
Sa moara de ciuda:lol: ia zi? Face lumina?:lol: |
1 Attachment(s)
Sa facem lumina....si la propriu si la figurat...:lol:
Probabil multi vor fi dezamagiti de micile noastre bucurii, dar astea sunt si noi de bucuram de ele la maxim...:-P |
Quote:
|
Poti sa pui si mai puternice...daca vrei sa joci fotbal in nocturna :lol:
|
Quote:
|
Senzational ... vreau si eu patru bucati sa`mi pun in colturile camerei sa ma lumineze ....
|
Este un stop de ceata, dar eu o sa il folosesc pentru frana, sub bara....
A fost o gluma care vad ca a atins niste dimensiuni "fantastice"....:sad: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Si ca sa nu moara topicul, un foarte bun prieten a facut si un filmulet...ocazie cu care ii si multumesc
https://www.youtube.com/watch?v=FrDJ0FNyr3o |
Quote:
|
Am auzit ca niste huligani ti-au ridicat azi stergatoarele in Mall Baneasa:lol: probabil va ai parcat stramb si ca aveai masina oribil de jegoasa:lol: ce vandali dreacu:lol: nu mai exista respect pentru masini vechi:lol: eu zic sa faci o ancheta sa vezi cine a facut acest gest inuman:lol:
|
Hmmm....de aia am gasit urme de sos de usturoi pe ele.....trebuia sa ramai acolo domnu`, sa ma ajuti la impins, bateria cedand acestei lumi pline de dusmanie si plecand in loc cu odihna si verdeata....
|
Quote:
|
Cum era de asteptat....si cum vad ca nu prea se aduce vorba de asa ceva....am nevoie de tinichigerie
Care cum stiti prin Bucuresti un tinichigiu/vopsitor? |
Faustino,arata ce roti o sa aiba "batrana";)
Bafta |
Domnul Gabi de la Constanta....un OM de nota 20+....
Le las sa fie gata, si pe urma....:lol: Multumesc inca o data |
daca tot ai ramas fara stergatoare,de ce nu ai "luat" si tu de la altcineva?Glumeam!!!
frumoasa masinuta...da foarte bn asa "lipita".... |
Nene radule..depinde cati banuti ai...ca de facut se face...si ce fel de tinichigiu vrei..argon autogen, cand ai timp sa-mi dai un bazz pe messenger sa iti zic despre tinichigiu.
PS: cand auzim si noi o "simfonia trompetelor"..asezate la un unghi special de 360 de grade impartit la 4, ca sa nu zic direct:)) |
Ingrijita. Jante? Carb?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning