Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Insomnia Racing (https://forum.4tuning.ro/58-insomnia-racing.html)
-   -   INSOMNIA pentru TOTZI! Intrebari si raspunsuri! (https://forum.4tuning.ro/58-insomnia-racing/10091-insomnia-totzi-intrebari-raspunsuri.html)

needBrain 22-11-05 21:15

@ polifem:nush cine era respectivul,stiu doar ca avea sticker de INSOMNIA pe luneta.........nu-l cunosc sa pot zice ca asa este el in general sau ca doar trecea printr-o pasa mai proasta in ziua respectiva,conteaza ca a \"facut\" ceea ce a \"facut\"
am scris intre ghilimele pt ca fapta nu este grava,dar nici OK.........
atunci am tacut din gura.........nu am vrut scandal,pt ca puteam face,dar nu-mi sta in fire......ma intreb,tu cum ai fi reactionat daca cineva ti-ar raspunde intr-o astfel de maniera...?

la intrebarea asta chiar astept raspuns....no offence

mara 22-11-05 21:21

Da' ono nu e si el \"baiat de bani gata\"?! Altfel cum de a reusit intr-un timp atit de scurt sa-ai faca astfel masina. Si pt ca a primit prea multa atentie, din cauza masini pe care o are, din partea unora se poarta astfel? Sau pt felul in care a fost primit in lumea voastra,din cauza masini, prea repede si cu bratele deschise se poarta asa....urit :( . Insomnia cum multi stiu a fost cel care a ridicat \"stacheta\" in ceea ce inseamna tuningul in Romania. Si au fost in strada mult timp, poate uni dintre ei prea mult.

P.S. :(

polifem 22-11-05 21:23

@needbrain ... ideea e cum ai zis shi tu... poate omul trecea printr-o pasa proasta la ora aia,sau poate e o confuzie la mijloc si ai perceput tu raspunsul intr-un anume fel,sau cine stie, ideea e ca nu poti sa categorisesti o persoana doar dintr-o chestie ca aceasta.Pentru ca nu ai stat de vorba cu acel om si nu stii mai nimic ce-i cu el!!!

Cat despre ce as fi facut eu ... as fi foarte INDIFERENT mai ales intr-o chestie ca asta, nu ma deranjeaza atitudinea oamenilor pe care nu ii cunosc si de care nu imi pasa, mai degraba ma simt jignit cand cei apropiati sau cunoscuti arunca vorbe aiurea fara un fundament.!!!'

oq 22-11-05 21:23

si-a pus Gusu sistemul audio in masina?.. astept un raspuns ;) si daca da si niste poze ;)

polifem 22-11-05 21:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"oq\"
si-a pus Gusu sistemul audio in masina?.. astept un raspuns ;) si daca da si niste poze ;)

urmeaza :D:D:D:D :wink: :wink:

@mara ... merci!!!

needBrain 22-11-05 21:38

mmmm nush de ce dar mi-e cam greu sa cred.bag mana-n foc ca te-ar deranja o astfel de reactie a cuiva caruia ii pui o simpla intrebare,dar.....fie ca tine

[Diablo] 22-11-05 21:41

loool needbrain, deci frate imi pare rau si imi cer scuze daca ti-am lasat impresia asta, dar sa sti ca nu sunt genul de om care sa faca faze de genul asta, imi place mereu sa las loc de bunaziua si ca tot am ajuns sa postez aici vreau sa zic si eu o chestie de m-a deranjat la ce a zis ono... u ii respecti pe copii de bani gata daca sunt smecherasi? stai putin smecherasi in ce sens? ce intzelegi u prin smecherasi? pt mine e acel om care e plin de el, de ce are si se lauda ca un carnat, si daca el are ceva ce alti nu mai au se crede mare si tare... si da nu incerc sa fac nici o iluzie acum :roll:
p.s: a si needbrain daca unii sunt aroganti nu inseamna ca toti suntem, mi-am patit prea multe de genul asta ca sa fac si eu la fel altora

Gabi 22-11-05 22:32

Can I laugh ?! :roll:

CZR 22-11-05 22:36

la multi ani baieti si petrecere frumoasa
totusi exagerata treaba cu insomnia si restul,sa fim seriosi,voi sunteti poate 20 insi maxim,pana si speedline are mai mulyti membri cred(no ofence)

zGb 22-11-05 22:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"B 99 CZR\"
totusi exagerata treaba cu insomnia si restul,sa fim seriosi,voi sunteti poate 20 insi maxim,pana si speedline are mai mulyti membri cred(no ofence)

czr parerea mea e ca ai postat doar ca sa te aflii in treaba...e treaba lui care a zis insomnia si restul eu n-am spus niciodata asta si nici n-o s-o spun...insa iti zic ca suntem peste 20 dar la noi nu conteaza cantitatea....in caz ca n-ai observat dupa cum multi au spus pe acest forum insomnia este un club exclusivist iar numarul membrilor este irelevant pentru noi...ma repet daca vroiam cantitate sau daca se acceptau toate masinile doritoare in insomnia, aveam demult asa ceva!

CZR 22-11-05 23:19

ma baiatule,eu nu vreau sa ma cert cu tine,mai ales k stai k si mine p bd decebal si cine stie poate ma bati ;)
eu am zis la multi ani si i-am raspuns tipului kre a zis k la voi s termina fenomenul auto prin remarci kre l facem la scoala generala,auzi mercedes si celelalte masini
oi fi postat eu aiurea,dar cum s face k tocmai tu ai sarit k ars,mereu s atak cineva,voi nu stiti sa ascultati opinii sau toti trebuie sa va asculte si sa va urmeze???

ono41 23-11-05 00:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mara\"
Da' ono nu e si el \"baiat de bani gata\"?! Altfel cum de a reusit intr-un timp atit de scurt sa-ai faca astfel masina. Si pt ca a primit prea multa atentie, din cauza masini pe care o are, din partea unora se poarta astfel? Sau pt felul in care a fost primit in lumea voastra,din cauza masini, prea repede si cu bratele deschise se poarta asa....urit :( . Insomnia cum multi stiu a fost cel care a ridicat \"stacheta\" in ceea ce inseamna tuningul in Romania. Si au fost in strada mult timp, poate uni dintre ei prea mult.

P.S. :(

Da ma si eu am parinti cu bani, cu f multi bani chiar, dar niciodata nu mi-a placut sa fiu copilul tatei si tot ce am realizat pana acum am facut singur cu mintea mea si cu manutele mele.

Probabil ca baietii din MR au observat ca nu sufar ca unii dintre voi si de asta mau acceptat printre ei, am destula viata de strada incat sa stiu ce inseamna respekt pt cei din jur.
Intrebare: Voi veniti cu parintii la petrecerea voastra sau va lasa de data asta singuri ma Insomniacilor?
Ne primiti si pe noi? Dar sa stiti ca suntem multi chiar f multi si unul fara altul nu venim, si in alta ordine de idei suntem si mari asa ca fizic.

ono41 23-11-05 00:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"[Diablo
\"]loool needbrain, deci frate imi pare rau si imi cer scuze daca ti-am lasat impresia asta, dar sa sti ca nu sunt genul de om care sa faca faze de genul asta, imi place mereu sa las loc de bunaziua si ca tot am ajuns sa postez aici vreau sa zic si eu o chestie de m-a deranjat la ce a zis ono... u ii respecti pe copii de bani gata daca sunt smecherasi? stai putin smecherasi in ce sens? ce intzelegi u prin smecherasi? pt mine e acel om care e plin de el, de ce are si se lauda ca un carnat, si daca el are ceva ce alti nu mai au se crede mare si tare... si da nu incerc sa fac nici o iluzie acum :roll:
p.s: a si needbrain daca unii sunt aroganti nu inseamna ca toti suntem, mi-am patit prea multe de genul asta ca sa fac si eu la fel altora

Am zis ca respect baietii cu bani care au caracter, nu pe jegosii aia care au si sufera de ei.

ono41 23-11-05 00:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"polifem\"
ok ... parerea mea este ca spusele lui shaggy au fost prost inteles, si foarte prost puse, exista INSOMNIA si RESTUL in toata treaba asta pentru ca mai de fiecare data cand INSOMNIA este atacata INSOMNIA este SINGURA, fara nici un fel de sprijin din partea celor carora le-am fost APROAPE!!! Asta este ... life goes on! ..

(ms blaze ... asta cred ca se datoreaza chefului din poiana :P ...)

Tot nu inteleg de ce Domnul Onoriu vreau sa shtiu ATITUDINEA cui v-a deranjat pe dumneavoastra in asa fel incat sa putetZi spune de TOTZI INSOMNIACII CARE SE DAU ROTUNZI??????? Si as vrea sa justificatZi prin fapte concrete, nu din zvonuri.

@NeedBRAIN ... imi pare rau sa zic, dar ori nu e vorba de Diablo ori doar ti s-a parut tie acest lucru, eu il stiu foarte BINE pe Diablo shi nu il vad in stare de un asemenea GEST. Ai putea spune de multZi altZi membri, dar nu de EL!!!!

@JKV ... nu cred ca ar fi problema ta daca eu am mashina sau nu, sunt tare curios sa shtiu DE UNDE SHTII TU CA EU NU AM MASINA??? :) oricum cred ca am facut mai multe pentru Insomnia si implicit ce tine de insomnia de cat ai putea face tu intr-o viata de om ... Iar shi Iar si Iar ... iti dat arama pe fata ca un adevarat MAESTRU in INTELIGENTA ARTA A CONVERSATIEI de care care duci lipsa cu DESAVARSHIRE, nu te-am jignit si as dori anumite SCUZE din partea ta.

Termina cu atitudinea asta de om important si nu te mai adresa cu dumneavoastra ca doar nu ai 12 ani ma cometre.
Dca tot va simtiti atat de importanti dc dreaq nu va scoateti papuselele pe care le detineti pe strada la intrecere unde acolo se castiga respectul.
Nu tie ma adresez Poliferm pt ca am auzit ca tu nu ai masina.

ono41 23-11-05 00:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zGb\"
Quote:

czr parerea mea e ca ai postat doar ca sa te aflii in treaba...e treaba lui care a zis insomnia si restul eu n-am spus niciodata asta si nici n-o s-o spun...insa iti zic ca suntem peste 20 dar la noi nu conteaza cantitatea....in caz ca n-ai observat dupa cum multi au spus pe acest forum insomnia este un club exclusivist iar numarul membrilor este irelevant pentru noi...ma repet daca vroiam cantitate sau daca se acceptau toate masinile doritoare in insomnia, aveam demult asa ceva!

Daca tot vorbesti de calitate, cum se face ca fugiti ca femeile fricoase cand va provoaca cineva? Voi ce club sunteti? Club de manechine sau club de raceri?

needBrain 23-11-05 00:48

hmmm oare mai exista cale de mijloc???????????

alex MG ZR 160 23-11-05 01:49

Quote:

JKV
Presedinte MR Filiala Ploiesti

Zodiac:
Usergroups:
[ Midnight Racers ]

Posted: Tue Nov 22, 2005 4:46 pm Post subject: Re:

--------------------------------------------------------------------------------

Shaggy' wrote:
Ma abtin. Dar in principiu discutia este de kk si nu stiu unde ajungem cu discutia asta. Ok ono s-a dus la alt club so, este decizia lui. Singurul comnetariu pe care il am este urmatorul. Cum in industria auto exista proverbul urmator \" Exista 2 tipuri de masini in lume. Mercedes si Altele.\" Asa si mai departe INSOMNIA si Restul. Am vazut pe acolo ceva de genul ca nu exista masini tunate in adevaratul sens al cuvantului. Cel care a facut acest comentariu este o persoana limitata mintal.

Iar o luam de la inceput. Frate, sunt de acord cu vorba cu Mercedesul, da' aia cu Insomnia......e departe rau de adevar.

Numai masina lu' Ono ar cumpara jumate din flota voastra de dieselari. No offense, dar cam asta e adevarul....ca sa nu mai pun la socoteala Subaru' lu' CeReS, al lui Tom, Mustang-ul lui Alex, TypeR-ul lui Achim, GTI-ul lu' SpeedeR....frate.....ramaneti acolo in banca voastra. Aveti masini SUPERBE nu frumoase. Dar compromisul show'n'go nu prea merge. Cel putin nu la noi in tzara. Si asta nu e din cauza voastra. E pur si simplu din cauza lipsei de stiinta. Nu avem mecanici, sau poate avem si nu avem scule sau poate sunt toate, da' nu i-am descoperit noi...sau poate-s gropile, politia.....puii mei...

Nu va credeti zei ca o sa cadeti in dizgratie.... vorba lu' Tentean \"o singura prostie poate consacra un....\"

cred ca afirmatia ta e putin cam ilogica si fara sens referitor la cumpararea masinilor.
sunt si mecanici si scule si bani sunt.mai trebuie putina educatie in cea ce priveste tuning-ul in general.
pana la urma fiecare posesor de masina face cum vrea el ori sa fie frumoasa ,ori sa fuga, ori si una si ailalta.
Intreaba-l pe Sebi daca si-ar pune pe subarul lui vreun Kit de caroserie ?sincer nu .A lui e facut doar sa fuga.
asa ca genul asta de discutii nu isi au rostul.

alex MG ZR 160 23-11-05 01:54

Quote:

Ford_V6
De-al Casei :)

Zodiac:
Usergroups:
[ De-ai casei ]

Posted: Tue Nov 22, 2005 3:27 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Quote:
Da cine shtie poate este adevarat ... INSOMNIA chiar nu a facut niciodata nimic pentru acest LIFE STYLE sa ii zic asha

Pai asta e si problema . . . insomnia si multi altii fac foarte multe pentru acest life-style . . . .din pacate a ajuns un life-style . . .

de ce nu bagati 5000 de euro intr-o masina de VTM sau 50000 de euro intr-una de grupa superioara si aratati acolo ce stiti ???? mai bine luam 7 subwoofere si ne dam seara pe magheru ca ne mai vede si vreo fetita . . . .e trendy nu ????

Eu nu spun ca unii sunt baieti buni sau rai . . .nu ma doare de unde au unii sau altii bani . . .ci doar ma doare cand aud ca unii sunt pasionati de curse sau de masini dar totusi transforma motorsportul in lifestyle.

auzi tu macar ai habar de costurile unui VTM?????sau ai vorbit in necunostintza de cauza.Ar fii bine sa se fac un an de VTM cu doar 5000( la o grupa H cu masini \"ieftine\") un an la VTM te duce pe putin 10000 cu tot cu masina.Iar daca vorbim de o grupa superioara sa stii ca costurile sunt cam la 4000-5000 de euro pe etapa (week-end) la o masina de cel putin 70.000
asa ca cum am spus mai sus la noi in tara sunt putini care stiu ce inseamna motorsport.Iar tuning-ul este termenul general si pt motoare si pt exterior.

alias_gsi 23-11-05 02:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zGb\"
Quote:

salut FMM-ULE
nu vreau sa ai iau apararea lui czr-ul ca este baiat mare si sunt convins ca se descurca singur dar e deranjant felul in care pui problema.
constitutia ne ofera dreptul sa ne spunem opinia
in caul lui, czr-ul nu a facut altceva decit sa isi exprime parerea si noi trebui sa io respectam chiar daca tinem sau nu cont de ea.ok?
2) la mina racing nu inseamna sa imi pun masina la un eveniment pe o minirampa si sa cistig o cupa,sorry dar asta nu e racing cistigind un concurs de sunet.
3)avetzi 2 sau trei baietzi in club care intradevar sufera de superioritate pt faptul ca au foarte multi bani care defapt sunt ai parintilor
NU AM NIMIK PERONAL CU INSOMNIA CA SI CLUB
AM MARE RESPECT PT TINE,VIP-UL,VTF-UL,MOARTEA,ETC.
DAR MA DERANJAZA CEI CA SUFERA AIUREA SI CARE NU AU RESPECT FATA DE CEI CARE AU ACEASI PASIUNE PT ACEST SPORT CA SI NOI DAR DIN PACTE VIATA ASTA CURVA NU LE-A OFERIT ACESTE POSIBILITATI PE CARE UNII LE AVEM DAR NU STIM SA DAM DOVADA DE OMENIE.
are bani,tot respectul ,dar asta nu ai da dreptul sa aibe aere de superioritate fata de altzii si sa nu -i respecte,

sintem satui de suferica deastia genul: tati?,imi dai si mie doua,trei mi sa imi pun si eu muzica pe masina sa ies si eu in evidenta sa mai cistig si eu o cupa ca de''doar fac parte dintr-un club de racing\"

si acum va astept pe cei care va simstiti sa va vad care va simtiti lezati......

ps.URASC CURVELE CU DOUA FETE SI MAI ALES
IMBIRLIGATORII
...ma refer in general

ACEASTA IMI ESTE DECLARATIA PE CARE O DAU,SUSTIN SI SEMNEZ DE BUNA VOIE SI NESILIT DE NIMENI.....BLA,BLA,BLA

CU RESPECT.

EvLSant0S 23-11-05 02:21

ouch ! :) dureros ..

so ...
mi se pare mie sau .. .chiar .. multa lume vede .. 2-3 .. care .. sufera excesiv de mult ? chiar sunt toti nebuni si nu vad ei bine ?
in fine ..
fmm ducu si etc sa mor daca vad de ce luati foc ..
:roll:

blazeyblaze 23-11-05 04:54

pun pariu ca daca maine s-ar isca alt scandal....ceva de genul \"x-ulescu de la clubul x e poponar.....face felatii colegilor de club inainte de curse pentru a-i scapa de stres\" ati uita de toata discutia asta de cacat si v-ati canaliza ura catre subiectul ala....de ce?....ma scuzati...pentru ca sunteti TZATZE si va place sa va injositi colegii de breasla de fiecare data cand aveti ocazia si faceti asta doar pentru va afla in treaba...dar tineti minte...exista o vorba din batrani....\"te bagi in cocina....te mananca porcii\"

polifem 23-11-05 06:59

nu domnule Onoriu ... nu vorbesc la persoana a 2'a plural pentru ca am 12 ani ... ci pentru ca am fost bine crescut de parinti si imi stiu lungul nasului de obicei, stiu sa nu jignesc persoanele care sunt mai inaintate in varsta fata de mine iar intr-o discutie atac SUBIESCTUL discutiei nu vre-o persoana, iar cu masina, nu am fost niciodata un copil de bani gata, si muncesc pentru a-mi castiga banii de buzunar de destula vreme, oricum nu cred ca asta ar fi o problema dat fiind faptul ca multe cluburi au membri chiar MINORI ... pana shi MR are... dar diferente este ca eu am infintzat acest club impreuna cu zetemte ... si ca eu chiar am facut ceva pt. acest club si de aceea imi permit sa vorbesc.

despre provocari ... hmmmmm chiar sunt curios cine din INSOMNIA a fugit vre-o data de provocari (atunci cand au fost ... si cand a fost vorba de masini de valoare aproape egala), mai ales ca nu v-as vedea pe dumneavoastra sa il provocati pe Michael de la noi cu VW polo ... sau pe Mihnea cu Corsa ... etc. etc. etc.

si inca o data ... obserrv ca nu cititi post'urile cu atentie maxima ... INSOMNIA a plecat din STRADA ... asa a inceput toata povestea!!!!

cat despre atitudinea dumneavoastra, este una foarte jignitoare si tot nu ii inteleg ROSTUL .. deoarece nu ati raspuns la intrebarea: CARE ESTE MOTIVUL SUPARARII DUMNEAVOASTRA????? ...

Bytzu 23-11-05 07:46

Re:

\"despre provocari ... hmmmmm chiar sunt curios cine din INSOMNIA a fugit vre-o data de provocari (atunci cand au fost ... si cand a fost vorba de masini de valoare aproape egala\"

iti pot da un exemplu, da sunt baiat finut..se poate interpreta altfel

INSOMNIA a plecat din STRADA ... asa a inceput toata povestea!!!!

voiai sa plece de pe un acoperis de bloc sau de pe internet?chiar sunt curios de unde putea sa plece

Michael 23-11-05 07:55

inca o dimineata frumoasa :lol: o luam de capat...

zGb 23-11-05 08:12

Re:

Quote:

ma baiatule,eu nu vreau sa ma cert cu tine,mai ales k stai k si mine p bd decebal si cine stie poate ma bati ;)
eu am zis la multi ani si i-am raspuns tipului kre a zis k la voi s termina fenomenul auto prin remarci kre l facem la scoala generala,auzi mercedes si celelalte masini
oi fi postat eu aiurea,dar cum s face k tocmai tu ai sarit k ars,mereu s atak cineva,voi nu stiti sa ascultati opinii sau toti trebuie sa va asculte si sa va urmeze???

se face ca atunci eram in fata calculatorului :D ... ideea era ca nu intelesesei ceva foarte bine parerea ta ti-o respect insa erai oarecum in necunostinta de cauza pt ca ai zis treaba aia cu pana si speedline are mai multi membrii (no offence) ... nu e nici o rusine Doamne fereste insa tu chiar credeai ce spuneai :D :D :D
hai nu-i nimic acu suntem vecini...te-am salutat

salut GSI-u acelasi respect si pt tine man! ti-am inteles punctul de vedere!

ps: sper sa se termine certurile si intepaturile astea cat mai curand ca sunt degeaba pana acum cel putin d.p.m.d.v.

ps2: am observat ca numai oameni din MR au venit sa arunce cu noroi in insomnia...nimeni din vreun alt club...WTF? v-a facut insomnia ceva? sa mor daca inteleg care-i schema ca eu ma inteleg chiar bine cu multi din MR...

blazeyblaze 23-11-05 08:47

DA` HALATU? HALATU CAT EEEEEEEEEEEEEE?

zGb 23-11-05 08:54

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Shaggy' 23-11-05 08:57

Ono no coment. Nu vreau sa-ti dau apa la moara. Dar gasdeste-te mai mult. Nu esti buricul pamantului sau al strazii. De obicei cel ce arunca cu noroi in altii este mult mai plin de noroi decat restul. Cu respect pt toti.
INSOMNIA .

Hondarul 23-11-05 09:08

Nu-i corect ce faceti aici.

Ono are cu e frate, jos palaria si tot respectul. Dar alde Bytzu & co., toate aceste Rici Murdarici care nu se uita in ograda lor si arunca cu noroi in Insomnia nu au pic de respect si fair-play in ei. Nu este corect. Si mai josnic e ca a trebuit ca cineva \"bazat\" sa dea startul ca toti astia care au tacut malc pana acum s-au trezit ca au ceva de spus. Iar nu e corect si bate la ochi. Insomnia se stie ce-au realizat, sunt curios cea au realizat astia care dau mult din gura si aiurea.

Voi nu pricepeti ceva. In cazul asta trebuie judecata PERSOANA si nu CLUBUL. Stiti ce era sa-mi faca un membru Insomnia pe strada ?? M-a scuipat din masina pe geam, era sa-mi sparga geamul cu pumnul si s-a mai dat si jos cu \"baietashii\" sa ma incinga. De ce ?? Ca mergeam pe sensul meu si el era mai grabit pe contrasens. Noroc ca am avut cauciucuri bune si-am intins-o ca ultimul las. Dar ce sa fac ?? Sa ma pun cu 3 ? Dar am supravietuit si am uitat. Insa nu asta e ideea. Ideea este ca niciodata nu m-am gandit la chestia asta ca fiind legata de Insomnia. Nicidoata nu mi-a trecut prin cap ca asta este un comportament promovat de acest club. Niciodata nu l-as vedea pe Polifem sau Zetemte facand asa ceva. Niciodata nu m-am gandit si am zis ca s-a luat \"Insomnia de mine\" sau ca \"Insomnia bate lumea pe strada\". Sa va fie clar oameni buni: orice grupare, orice trib, club, adunare, bisericuta (vezi cazul de la stiri cu calugarul violator de minori:roll: ) are scursurile ei. Este normal, cand principiul vietii e \"mai usor e sa faci rau, mai greu este sa faci bine\". Asta nu intelege lumea, ca trebuie judecata persoana fizica si nu clubul sau fenomenul. Poate omul asta care s-a luat de mine este si membru pe 4tuning. Asta ne face pe toti ca el ?? Asta ne da dreptul sa judecam 4tuning prin prisma lui, a unei persoane ?? GRESIT. Este o eroare de perceptie si gandire in tot acest topic. Totul a pornit de la o persoana care are tot dreptul si tot sprijinul material si locomotor sa o faca. Mi se pare corect asta. Si eu daca as avea un dragster Top-Fuel as incepe sa fac misto de masinutza lui Sebi. Dar nu e cazul. Asa ca restul, voi Brutusilor, de ce nu stati in banca voastra ??? Va spun eu de ce, pentru ca pe net sunteti mari zmei si in vorbe si mai si, dar acolo unde trebuie... pe pista... pauza lunga de tot.

Nu va irositi timpul sa ma luati pe mine la rost ca ce am facut si ce nu am facut eu. Nu e vorba de mine si daca va ganditi mai bine nu sunt eu ala care da din gura aiurea pe aici. Eu am tras doar un semnal de alarma, sa va ganditi inainte sa postati si sa hraniti un scandal aiurea si inutil.

Cand mi-oi lua masina \"bazata\" si cu 4 cojones, poate o sa fiu primul sa faca misto de Insomnia sau Sebi. Dar pana atunci, aplauze, respect si plec capul. Asta e adevarul, chiar daca nu vreti sa-l acceptati. Aualeu... am uitat ca suntem in Romania :cry:

shadowro 23-11-05 09:15

De 10 pagini stau si ma minunez la cate prostii pot debita unii.
Multi dintre ei au banii necesari sa ishi faca din masini , rachete.
Dar pentru ce ? pentru ca sa il bata pe ono si pe sebi ? adica sa bag 10k euro in masina numai ca sa il surclaseze pe 2 indivizi ?
Nu se merita ... cel putin nu in momentul de fata. Daca ar fi puse la bataie premii consistente si are fi mai multi concurenti ar mai merge treaba.
Unii smacheri trebuie sa tina minte ca la legale sunt mai multe grupe nu numai cea de 250+ la care unii baietii din insomnia fac legea.
E adevarat ca sunt si cateva persoane mai cu \"vata in nas\" sa zicem asa.
De exemplu la galati cand m-am prezentat unui membru fondator insomnia , m-a masurat din cap pana in picioare si de abia am scos 2 cuvinte de la el, pe cand atunci cand l-am vazut pe zGb , l-am salutat specific , adica \"fututi mor*ii matii\" ( pentru cei care nu stiu FMM asta reprezinta ) la care omu' a zambit , am dat noroc , am vrb ... ce dreq suntem oameni nu balozi de paie.

and that's all folks.

Fratilor daca se duce un roman in franta si fura asta inseamna ca toti romanii sunt hotzi ?
O persoana nu reprezinta un club.

Bytzu 23-11-05 09:27

Re:

[quote=\"Hondarul\"]Nu-i corect ce faceti aici.

\"no are cu e frate, jos palaria si tot respectul. Dar alde Bytzu & co., toate aceste Rici Murdarici care nu se uita in ograda lor si arunca cu noroi in Insomnia nu au pic de respect si fair-play in ei. Nu este corect. Si mai josnic e ca a trebuit ca cineva \"bazat\" sa dea startul ca toti astia care au tacut malc pana acum s-au trezit ca au ceva de spus. \"

hondare, tu lipseai de aici...frate..io mi-am exprimat pozitia mai demult, acum vad ca mai sunt unii care-s deacord cu mine; in ce ograda sa ma uit? am respect pt unii, pt altii nu; fair-play pt ce? startul a mai fost dat, crede-ma!
vrei sa uit ca tre sa-mi iau masina, sa uit de capri, si sa vezi surprize surprize in vara?....astaca sa vezi ca au si altii cu ce?

ca sa vezi si sa-ti dai seama de niste lucruri nu trebuie sa fii bazat, trebuie doar sa ai ochi si urechi

si faptul ca era sa ti-o iei..care-i faza? (banuiesc ca e ceva normal, din moment ce nu te-a deranjat..sa stii ca unii chiar ti-s prieteni si ar fi sarit pt tine,un tel era de-ajuns..si sa vezi balci :D )

blazeyblaze 23-11-05 09:35

subscriu celor scrise de Hondarul

intra-devar....ono are cu ce si cum....si probabil ca are si ceva legat de cineva din insomnia....caci fum fara foc nu iese....dar asta este efectiv problema ONO vs INSOMNIA MEMBERS/MEMBER

nu inteleg......va ascundeti cumva in spatele lui ono ? asta denota faptul ca ati ridicat glasul doar dupa ce a dat el tonul....ma repet...o avea nu o avea dreptate...e treaba lui si a Insomnia....voi restul....niste curci...

iar pe final...Bytzule....tu cine esti frate ca nu te stiu? sunt in lumea asta de ceva vreme....poate sa-ti confirme florica sau micutzu...aproape de la inceputurile nebuniei...si sa mor al dreq daca stiu cine esti..sunt curios de unde atata baza pe tine in afirmatiile tale

Hondarul 23-11-05 09:51

https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=16529

Mane... puteam de mult sa-i dau si foc la masina, sau s-o iau cu totul, ca stiu unde este. Dar asta nu prea ma facea mai bun ca el, nu ??? :roll: Nu toti estem haorde de Colentina, mai suntem si pasnici, romantici :lol:

Ca si in trafic: e mai usor sa arati muje si sa iesi cu bata de lemn la unul decat sa ridici mana zambind si sa pleci capul, lasandu-l sa treaca linistit.

Eu unul crede-ma ca am ajuns sa realizez si sa vad ce e cu adevarat important in viata. Imi bag PWLA in ele de masini, de curse si de toata aceasta lume. Imi iau Matzi zilele astea si stau linistit. Numai figuri si bashini, numai ruperi in figuri... Unde pwla mea e fair-playul bre ???

Eu doar am vrut aici sa semnalez ceva ce nu este normal. Nimic mai mult. Cat despre prietenie... ce ti-am zis: la vorbe esti primul !!!! Dupa lupta, multi viteji se arata... Nu mai vb nici ce ai fi facut si nici ce o sa faci in vara. Vorbe, vorbe, vorbe... Adica 0 !!!!!!!!!!! Vorbeste atunci cand FACI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zGb 23-11-05 09:59

hondare esti fantastic frate daca ar gandi macar 2% din userii de pe acest forum ca tine...mare treaba ar fi am fi avut toti de castigat dar asta e...

Hondarul 23-11-05 10:03

Re:

Bytzu 23-11-05 10:04

gata, hai ca mi s-a luat...

imi iau logan diesel

polifem 23-11-05 10:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Bytzu\"
iti pot da un exemplu, da sunt baiat finut..se poate interpreta altfel

voiai sa plece de pe un acoperis de bloc sau de pe internet?chiar sunt curios de unde putea sa plece

Da ... daca ai ceva de spus ... in legatura cu subiectul asta ... te rog fa-o ... nu este loc de ironii p'aci ... mai ales din partea TA ... tot timpul eu unu mi-am stiut lungul nasului ... nu imi dau seama de ce si altii nu o pot face!

Iar cu exemplul ala ... inca astept... ca numai baiat finutZ vad ca nu eshti!!! zii daca ai ceva de zis ... nu te mai ascunde in spatele unor tertipuri ... si SIGUR NU E VORBA CA AI PROVOCAT TU VRE-UN INSOMNIAC!!!!!

@hondare ... respect si tie om!

alex MG ZR 160 23-11-05 10:17

Quote:

Bytzu Posted: Wed Nov 23, 2005 11:04 am Post subject:

gata, hai ca mi s-a luat...

imi iau logan diesel
dupa ce 10 pagini urli acuma te lasi batut.da sunt multi din insomnia care ai fost pe strada cand tu erai in fata calculatorulu sau vrei sa-ti aducem declaratii de la Udriste ed pe vremea cand nu era NSL,MR sau LR sau nici un alt club eram doar PASIONATI DE CURSE SI MASINI.
PS: si eu am plecat tot de la Dacie asa ca mai usor cu jignirile.

Bytzu 23-11-05 10:23

Re:

si SIGUR NU E VORBA CA AI PROVOCAT TU VRE-UN INSOMNIAC!!!!!

pe cuvantul tau? de unde stii? ai capacitati parapsihologice?

zetemte 23-11-05 10:24

10 pagini ...

In loc de vorbim de tuning, ne certam. Super tare.
In loc sa cream comunitatea, o distrugem. Felicitari.

Hai sa va zic o poveste ...

O data unu dintre membri din clubul X ... a facut ceva foarte prost lui membru din clubul Y ... Urmatora zii membru de la clubul Y a sunat pe cineva imporatant de la clubul X si au vorbit. Membru de la clubul Y a zis ca NU a pus asta pe 4tuning ca sa nu face de *** pentru TOT CLUBUL X, pentru ca nu are rost.

Au vorbit la telefon, au lamurit problema si everyone was happy.

Dar aici din cazua ca cineva a zis ceva si nu se ste cine si ce ... a fost judecata toata Insomnia ...

Sunt total DE ACCORD cu Gratian si Hondarul.

All times are GMT +2. The time now is 21:49.

- Copyright 2026 4Tuning