![]() |
Re: Machetele mele - catalyn style
... sedinta foto in Aspen?
frumoasa macheta (americanizata) |
e superba......cred ca daca ai face o licitatie la ea te scoti bine rau
|
Suuuuper! :D Asta chiar o vreau!!! :evil:
dupa cum a zis si alexu, daca o scoti la licitatie (si din pacate nu o scoti:sad:) o sa iei mult ca$h de pe ea, oricum sa ai grija de ea |
multumesc mult amandurora pentru aprecieri! succes si voua! :D
|
Superba ! Eu sunt adepta a machetelor putin tunate sau putin mai mult dar cu bun gust :D , spor la colectionat !
|
Quote:
vad ca a facut multe furori macheta asta pe aici...arata chiar bine ;) |
chiar e foarte frumoasa :shock: ...
misto rau de tot...:D |
12 Attachment(s)
bine v-am regasit!:D
chiar daca nu am mai postat nimic de mult timp,am urmarit forumul cu placere. ultima mea achizitie,la care m-au atras foarte mult jantele si culoarea este acest Chevrolet Corvette '57 la 1/24 caruia i-am facut cateva mici detalii. pentru poze am profitat de aceasta splendida zi de toamna:-) |
bine ai revenit! :D
frumoasa achizitie ai facut,mie imi plac masinile clasice,in special corvette! in adevar,jantele sunt de nota 10+! apropo nu le vinzi? 8) |
jantele astea le am eu pe Golf-uri :D
arata bine vintage asa |
ii sta binisor cu bbs-urile, dar parerea mea ca i s-ar fi potrivit mai bine niste jante maericane de muscle.bbs-urile parca sunt mai potrivite pentru europene.frumusica macheta.
|
Foarte frumos S550 felicitari extraordinar de frumos
|
12 Attachment(s)
fiind fan bmw normal ca voiam un x5 editia 1.am gasit in "paragina" unul modificat la exterior (capota,kit aero,interior,motor),am reusit sa-i pun niste jante pe 22",tobe si sa-l aduc la lumina! :D
e un x5 M la 1/24 welly. |
Arata destul de bine pregatit asa, felicitari pentru achizitie:!:
|
12 Attachment(s)
BMW E90 330I,1/24 WELLY
modificari: exterior: vopsea bi-tone,white diamond+black dark pearl,linie joasa,kit exterior RIEGER,tobe aluminiu 2x101,difuzor spate+plasa black aluminium,jante originale Ferarri F430 18" interior:tapiterie alb+negru,ornamente aluminiu,chedere,chingi centuri si alte detali bord. |
Imi place cum a iesit acest Bmw, alb cu negru e o combinatie foarte buna:!:
|
Frumos ce ai facut...dar iti spun sincer ca vopseaua de pe capota fata ti-a iesit urat de tot...puteai sa o retusezi pe ici-pe-colo;)
|
Quote:
|
bravo man este superba toata colectia!se pare ca ai ceva timp liber:))
|
Frumoasa colectia! Imi place cum ai facut bmw-ul. Bravo.
|
12 Attachment(s)
imi pare bine sa va regasesc! :D am gasit la un prieten o caroserie abandonata(fara roti,fara oglinzi,trebuia vopsita...). chiar m-am mirat ca am vazut macheta dupa acest prototip: Lamborghini Estoque 1/24 Mondo Motors.
am gasit o culoare frumoasa albastra (toate sunt numai gri). am conceput un eleron care cred ca ii lipsea,iar roti am gasit unele de 22" de Lamborghini(i-am pus si discuri). interiorul,din ce am vazut la prototip este bine realizat si a mai primit unele detalii. |
e chiar reusita macheta,un model rar! :D
felicitari pentru cum ai restaurat! :D |
Vopseaua arata excelent (mai ales in partea din fata). Ar trebui sa-i gasesti niste oglinzi (sau sa fi astupat gaurile cu chit inainte de vopsire).
PS: cum ai facut cu sigla? Ai acoperit-o cu banda inainte de vopsire? Edit: la o cercetare mai atenta am vazut si micile probleme din partea din spate :P Mai multa rabdare pe viitor la slefuit si rezultatele vor fi pe masura! |
Quote:
emblema spate cred ca a fost scoasa iar cea fata a fost aplicata ulterior si data cu lac. |
Quote:
Ai machete foarte frumoase.In special aceasata macheta este un model deosebit si foarte rar.Imi plac foarte mult finisarile si asezarea machetei in poza.Mult succes! |
Quote:
|
interesanta macheta si ii sta bine pe culoarea asta
|
rotile pe lambo - perfect - imi plac mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning