![]() |
.....
e \"toate\" in regula shefu` ! venitzi si mancatzi ...nu e probleme :lol:
|
aha faceti petreceri pe forumuri si nu ma cheamati iudelor :( :D
ce faceti mei ? razvane o sa iti pun si tie banneru :D |
...
GolfTuning esti invitat si tu ....si toata lumea ! :wink:
|
cum ma Golfuletz sa nu te chemam si pe tine da acum doar faceam pregatirile nu vezi ca ne certam care ce vrea sa manance da GSI-ul a deschis aici invitatiile si pofta de mancare si a taiat-o englezeste ca nu mai zice nimic :D
|
yo mananc cu tine horica merge ?:D
|
Re:
Quote:
|
pei nus cartofi prajiti un hamburger ceva :D un suc/bere :D
ps:C mai ziceti voi ? |
Sarmale, Salata de Beof , Carnati , Lebar , Caltabosh, Caras, Biban...am ramas cu meniul de la sarbatori, de la Craciun :P hehe...mi sa facut cam foame dupa ce am citit post-urile voastre cu hamburgerii :P
|
....
hmm crek ma alatur lu` Myiake...doamne ce foame am !! ash da caltaboshu si meniu de sarbatori pe hamburgeri :lol: :lol: .....acu ma duc sa halesc... :lol:
P.S : meniu de azi ...e foarte sanatos : avem Salate ! :lol: |
Bai nu mai scrie nimeni aici a ramas cafeneaua lu' Cata fara clienti ?...ce naibii Myiake,Golfuletz ce faceti ma...?
|
Re:
Quote:
Nu e cafeneau mea, este a clubului,eu sunt doar un mic picol..... |
eee lasa ma ca nu asta e important faptul ca esti un fel de manager putem sa spunem ca e a ta...o cola te rog :D :D
|
Re:
Quote:
|
.....
saloot...uff a trecut ceva timp de cand nu am mai scris in cafenea...ce facetzi oameni ai cafenelei ? ce va fac masinutzele ? merge cineva la prisma ? :lol: :lol: Andrei :wink:
|
stii tu ceva ce noi nu stim? k ultima oara cand am citit pe la curse oficiale (acum juma d ora) ramasese k nu s-a \"validat\" cursa..
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning