![]() |
x ray sper sa castigi cat mai multe curse
|
Dacia 1400 CT-81-URS nR 81 --
Dacia Solenza CT-28-TRA Nr. 28 Dacia Super nova CT-05-ZMA Nr 5 Dacia 1400 CT-83-RDV Nr.83 Dacia 1300 An `71 CT-80-GEC Nr.80 Dacia 1300 An 78 CT-75-BUT nr.75 Dacia 1600 an `79 CT-00-ABG nr . nu stu` Dacia 1400 CT-05-TMS Nr. nu stu` Dacia Solenza CT-82-MDN Nr 82 Matiz Tuning CT-00-MAL nr . nu stu` Opel astra GSI CT-82-DTA Nr. La alegere Si mai sunt citeva ..de care nu sunt sigur. |
Am uitat
Dacia super nova CT-79-BYG Nr . care vrea |
Quote:
Cat despre ridicare... Poate partea din fata, se decomprimau amortizoarele, dar nu masina... :wink: |
Quote:
uite aici poza cu acea masina: http://hpbimg.radule.de/3BBB0013.jpg sper sa fie o cursa pe placul vostru, si al nostru in general, al celor care le place viteza si motoarele \"beton\". cit despre Sti-ul cu 555, l-am dus eu la un tuner de si l-a preparat. Oricum daca vine la cursa va va face placere sa alergati impotriva lui :lol: |
E probabil ca...
Citroen Saxo (stock din cate stiu eu) - nr de concurs aleator... ...din Craiova sa vina la Constanta ca participant. E probabil, nu stiu nimic sigur, asa ca daca LR sunt binevoitori, sa pastreze un numar de rezerva. Multzam. |
Quote:
Hondare .. zi care e scoru tau sa \" put my money where my mouth is \" ...ca in F&F ...ca sa nu ne mai contrazicem ... Zi tu un scor ... 1-00 , 1-50 , 2-00 ... :peace: Eu tin pariul ti-am spus ... |
Acum cand am vazut ca e pe 400 de m si cand ma gandesc ca masina va fi mai usoara, nu mai stiu ce sa cred... Tu pari prea increzator... Draqu stie ce i-ai facut la masina aia...
Oricum, pariurile raman... Eu tot cu Sierra tin... Acolo, pe o bere pe plaja... Ca sa nu dai faliment... :lol: :lol: :lol: |
Ce ma iar are probleme omu cu Siera.Am vb cu tye si a zis k pleaca cu el.Ce a mai patit la masina.Respekt
P.S. Eu tot pe Siera pariez |
Renault Clio 1,4l 16v 72kw/98cp, grupa B (parca). eventual nr 10.
|
NOVA GTI ALB B-80- A E X
|
Pai vine si muskiu meu!
Ford Fiesta RS1800 -Zetec 16V - 130 CP :twisted: B-93-WST Daca se poate nr 93, bine, daca nu, 18. Daca nu, ce o fi... Sper sa fie beeeeeton... si sa nu se supere cei pe care-i las in spate la liniute... :lol: Sper sa nu raman eu in spate :? ...Da' nu raman! :wink: |
off topic X ray ia zii cand si cum plecam din cosntantza k nu dau de tine ai si moliba inchisa .. tot ..
|
Prezentza mea o sa se faca simtzita.....Vine shi Tico la mare shi am de gand sa shi particip..:))...Nr. preferat la concurs e 0 0 7.....sper ca mai e disponibil...
Poate gasesc shi yo unu de \" calibru` \" meu..eventual o broscutza ca la Timisoara.... Respecte maxime organizatorilor.......TICO ( Licuriciu`) |
bmw seria 6 motor 3500 cmc grupa G.Numarul nu conteaza. Cui ma adresez cand ajung la mare in legatura cu inscrierea. aaa si sa nu uit cat costa inscrierea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:01. |
- Copyright 2026 4Tuning