![]() |
Nu stiti cine e cu dacia aeea verge PCD?Ma intereseaza triplele.Il gasisem la un moment-dat pe alt forum,dar, nu mi-a raspuns.Incerc sa aflu de vre-un an unde si-a facut triplele,dar nu reusesc sa aflu nimica. :? :cry: :roll:
|
sal :!: populatie v-ati gandit sa puneti de la alta masina sau ceva de genu'...sunt ieftine la dezmembrari...si faza cu RAR-ul... :?: pile..
|
Re:
Quote:
|
:) Sunt chiar najpa stopurile alea si cam scumpe..mai bine iti pui ceasuri sport pt berlina.. :lol:
|
Re:
Quote:
|
Probabil k zice de cadranele alea albe, cum mai sunt si pe net. As fi si eu curios daca sunt cumva si alt model de 'ceasuri sport' pt Dacie.
|
Re: STOPURI TRANSPARENTE.....PT DACIA 1310 BERLINA????
IMI PUTETI SPUNE UNDE SE GASESC STOPURI TRANSPARENTE PT DACIA BERLINA ?MERSI MULT :?:
[email protected] |
dar voi v-ati gandit ca ar merge stopuri de civic pe dacie????? cred k ar trebui luat shi spatele masini costa mult dar sincer eu asta o sa incerc sa fac......peste cativa ani, sa ma interesez la sa vad dk se poate face shi dupa aceea....daca e shi legal :peace:
|
Un om normal are o pasarica doua, noua la creier.. recunosc ca eu am un stol... dar vad ca unii au deja cateva stoluri bune.
Mi se par oribile stopurile alea, si la banii aia... nici nu s-ar pune problema sa imi montez asa ceva. Cat despre cadranele albe... arata binisor si cred ca o sa-mi pun asa ceva |
mai bine iti iei o honda civic cu totu.
am vazut azi la un nene cu taxi stopuri de r 18 puse be berlina si chiar aratau bine. iar stopuri transparente cica se fac la fabrica aia de mase plastice de la obor (bucuresti) , dar trebuie sa ai intrare. asta tot de la un taximetrist am aflat |
Nu i-ai tras si tu o poza ceva???
|
Re:
Quote:
Cred ca e singurul mod fericit de a imbunatati aspectul vizual al stopurilor de berlina. https://forum.4tuning.ro//upload/img_3522_221.jpg |
Nu prea am inteles cum s-a facut aceasta \"operatie\"... poate ma ajuti sa inteleg si eu pana la urma. Ca nu este nici modelat cu kit, nici cu \"adaos\" de tabla... scuzati exprimarea :)
|
stopuri
cred ca a bagat stopurile mai in interiorul caroseriei si a finisat pe langa ele......eu asa vad in poza si arata destul de bine parerea mea :D
|
Marfa asha sa mor cred k o sa aplic metoda asta shi pe dacia mea sa vad ce i-mi iese.Iar la metoda folosita....gasesc eu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning