![]() |
Re: E30 - 320i Cameleon
Bine ar fi daca ai gasi si nas !! Arata mult mai bine asa decat cu sita de o avei :)
|
Arata mult mai bine cu grila originala decat cu chinezaria aia...
Bafta si ai grija de masina ! |
Quote:
|
s`a dus pe poooola cu inmatricularea..... telefoane peste telefoane , am batut la toate usile posibile .... sub nici o forma nu se fac rar`uri pana pe 15...... ordin de la tariceanu :(
o sa ma concentrez pe a doua varianta , si anume recarosarea ... pana atunci , 3 luni nr rosii si ... cu dumnezeu inainte...... sanse mari ca pe 13 sa fiu in bucuresti sa protestez impotriva taxei ..... chiar daca sunt singur si chiar daca o sa imi iau o mega amenda , o sa ma fac auzit ... e imposibil ca uniunea europeana sa nu faca ceva in privinta asta... cum plmea sa anulezi taxa la masini noi si sa o triplezi ( cel putin ) la sh........? dati`mi o mitraliera si directii catre casa lui tariceanu ;) ................................... L.E.: sub nici o forma nu o sa vand masina sau ceva de pe ea , o ador , imi trec toate supararile cand o conduc , pentru mine e perfecta ... sau pe aproape ........ |
d`asta nu mai stie masina sa se dea de cur ca nu e inmatriculata...!! oricum bafta in continuare
|
1 Attachment(s)
Cam asa arata cu buza polishata...
Cred ca mai bine ii faci o recarosare sau o inmatriculezi pe nr de BG... |
arata frumos , multumesc :*
L.E.: nu am incredere in bulgari ... prefer recarosare chiar daca ar putea costa mai mult ..... |
2 Attachment(s)
O joaca a unui prieten :)
|
cata incepe sa prinda forme masinuta :D.... umbla putin si pe la spate si e OK . BAFTA :D
|
ms frumos , e Work In Progress ... si asa o sa fie multa vreme ... deocamdata nr rosii ... ca sa ma bucur de urs :) si dupaia cine stie :) orice e posibil
|
frumoasa masina.sa o stapanesti sanatos;)
|
frumos ursache...jantele fa-le negre pe interior si cu buza polishata, cum avea SLU
n-am apucat sa-l vad prin oras sa-mi fac o parere de spate, dar din poze nu e prea incantator....oricum sa ai parte de ea |
ms frumos :) jantele asa o sa fie ... nu l`ai vazut prin oras pentru ca am iesit cu el doar 2 seri ... ca mi`au expirat numerele ... azi sau maine iau si nr rosii :) depinde cat de repede se misca domnul dune :-w
|
Quote:
|
salut.. felicitari pentru masina.. si eu am acelasi vis.. sa`mi iau e30... tu ti l-ai indeplinit eu mai am vreo 2 ani...
ma bucur ca in craiova sunt ceva ursi... poate peste ceva ani, ne vedem pe calea bucuresti si sper sa ai aceiasi masina, adica sa nu o dai... nasul si grila originala trebuie puse neaparat... nu arata a bmw fara nas... si pune`i pleoapele alea asa cum are iustin... da foarte bine... sper ca am sa vad si eu masina live si atunci o sa mai am si alte pareri despre ea... bafta cu inmatricularea |
| All times are GMT +2. The time now is 10:53. |
- Copyright 2026 4Tuning