Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Galati / Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila.html)
-   -   Intalnire Galati - Braila (https://forum.4tuning.ro/42-galati-braila/9911-intalnire-galati-braila.html)

Seat_TDI 20-08-06 14:52

Re: Intalnire Galati - Braila

pai trebuie o legatura mai stransa intre comunitati,trebuia aprope in fiecare sfarsit de saptamana o intalnire de asta,un gratar ceva pe la lacul sarat se mai schimbau pareri liniute ceva .pacat ca nu este un lider care sa va uneasca

frost_dani 20-08-06 15:38

probabil ca daca ar fi un club...ar fi shi intalnirea...zic yo...DAR DE VREME CE NU E NIMIC nu cred ca se va intalni cineva....doar cei care sa cunosc intre ei....

azumiR6 21-08-06 10:10

noi ne adunam, dam liniute etc, dar cei din galati nu vin, iar noi sa mergem acolo, nu stim o locatie unde se dau ei;

CRC'ul 22-08-06 15:31

voi in Galati pe unde va dati noaptea, ca noi am zis deja pe unde ne dam... si nu ati venit..:) spuneti voi pe unde va dati si poate venim noi pe acolo eventual anuntati din timp ca sa iasa ceva. Nu ar fi rau deloc sa incercam ceva de genu in weekendul asta

shadowro 22-08-06 16:35

citesc gaborii forumul. nu o singura data am fost asteptati de gabori acolo si ne-am cam saturat :) totul e blat la noi :) nu stim unde e ... borcanul la voi :)
omul de legatura cu voi e daniel pe care o sa il anunt in caz ca facem ceva candva , poate chiar weekendul asta :)

Seat_TDI 22-08-06 18:50

trebuie sa vorbiti mai codificat si sa folositi mesajele private;)

CRC'ul 22-08-06 19:26

daca il anunti pe daniel o sa stiu si eu, asa ca e ok.

Danila-man 25-08-06 08:48

la noi la galatzi s-au saturat baietzii sa se dea aceeasi de fiecare data...in rest o gramada de copii cu bmw-uri si audi-uri..si mai stiu io ce masini..vin si stau ca peezdele si se uita...cam asta e la gl..in momentul de fatza..

CRC'ul 30-08-06 09:11

Care din Galati mergeti la Buzau...si care din voi se baga si la curse: drift sau acceleratie ?
Poate reusim sa ne gasim la plecare si sa mergem toti in grup pana acolo...ce ziceti ne gasim ? Ar fi frumos ..nu ?

ciprian_the_1 30-08-06 10:47

pai oricum merem dar las ca mai vb pana sambata si merem toti normal

shadowro 30-08-06 11:56

ar fi super sa mergem impreuna.

CRC'ul 30-08-06 12:28

Stie careva ce masini se baga din Galati si la ce clase ? ....hai pe fata ca oricum ne vedem acolo :)
Apropo stiti pe unde dracu se face inscrierea ...pe site ziceau ceva de Dragaica..pe unde vine asta ?

shadowro 30-08-06 14:33

da frate stim ca am fost anu trecut si ne-am intorc cu o cupa pe crx :))

daniwmk 30-08-06 14:44

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 536915)
da frate stim ca am fost anu trecut si ne-am intorc cu o cupa pe crx :))

da ati trisat ca ati declarat 110 cp la crx care are 130 stock :))

shadowro 30-08-06 15:51

asa scrie in acte.
110 sau 130 tot in grupa aia intra.

All times are GMT +2. The time now is 09:55.

- Copyright 2026 4Tuning