![]() |
Re: Provocari
daca faceti maine ziua ceva si e uscat pe jos vreau sa mai incerc cu logan 16v fara esp !
eu pariez pe cielo 2 gume de hubba buba :-P colt 1.3 se alinieaza si langa golf 1.4 dc vrea proprietarul , cu loganul 1.4 nu are rost iar masina lui vali e mult prea tare , doar spuneti unde cum si ce fel |
Dacă organizaţi ceva poate mă anunţaţi si pe mine să filmam.8)
|
Quote:
adik ce vrei sa spui? oi fi avand eu lamaie in geam dar nici chiar in halu asta! |
Quote:
|
Quote:
|
Deci, din punctul meu de vedere din aceste trei masini la 400m ar fi in ordinea asta: Cielo,Logan,Golf. Logan si Golf is stock intre ele o sa fie o cursa interesanta :-P
Denis, masina mea e dezmembrata, in garaj cand o termin daca e... nu de alta, dar e mai usoara acum si te defavorizeaza :-P -bara fata 8-10kg; -bara spate 4-5 kg;-praguri 1-1,5kg; plus ca n-am mancat nimic azi :D |
tii regim?
|
Quote:
|
am inteles....ai curatzat filtru ca sa fuge mai tare nu?:)):)):))
|
Quote:
|
Quote:
|
ok Vali , las ca nu au intrat zilele in sac , eu in mai ii pui soft admisie si evacuare deci vom apuca sa ne mai dam cu masina mea in starea ei naturala.
tin sa va anunt ca cielo ala trage grav , cred ca il cumpar eu si ne dam pe bani sa-mi scot investita :D hai mobilizati-va ca trece ziua asta frumoasa ... vreau sa sune telefonul acum :)) catalin ma anunti cand cum si in ce fel daca faci garduri 400m azi . |
Ce ziceti organizam ceva pe grupe data viitoare ..?ia participanti sa se anunte.
|
care ar fi grupurele(clasificari)?
Ovy FTZ here |
Depinde de ce masini vor fi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:14. |
- Copyright 2026 4Tuning