![]() |
Re: RAZ-u EVO X...
Quote:
Poate-i face si un soft la Sebastian ... Deci nu e chiar o tragedie sa ai copii !!! =)) Lasand gluma la o parte : Felicitari RAZ-ule !!! ... chiar nu credeam ca poti ... :))) |
:))) ce nebun e Andrei...astia cu copii au masinile cele mai puternice!!!
|
Quote:
|
Auzi mai Ardei?????? De cand umblii cu "Pacaliciu" cam incepi sa distrezi pe toata lumea si tu.
Chiar aveam nevoie de cineva care sa fie mai putin "serios" :):)):. Cat despre : "Exista lancer si varianta de 2.0 d si merge binisor ." cand imi elibereaza astia de la Primarie "roata blocata" :):):););) te astept la S T A R T. P.S : Asa Toba...... nu-i lasa sa "sara" pe mine.... Ce hiene....... |
Quote:
Te astept la start RAZ-ule, dar grabeste-te ca sa nu vina vreun client la masina ca pe urma nu mai ai cu ce sa te dai ... Am inteles ca ai mentionat in anunt : " 30.000 cash sau schimb cu Pampers si lapte praf" :))) =)) |
hay frate ... Raz-ule ai inceput sa provoci masini mult mai slabe decat a ta??? nu e frumos ... si mai nebun si Andrei ,a acceptat...
are rost sa pun un link cu masina lui andrei??:)))))(vezi ca nu am uitat de paharele alea ?) |
1 Attachment(s)
O poza care imi place tare mult..:):):):)
|
Frumos wallpaper!
|
fff tare poza
pana la urma o sa treaca si pietonii ?:)) |
Quote:
Mmmmm e sexy si alba si ce prezenta, am vrut sa-mi iau si eu una dar deh a fost o probl si am renuntat... imi voi lua in curand si eu una ca sa fie treaba treaba :D suntem si cu acelasi nume, sa fim si cu aceleasi masini... btw : the stiu de cand aveai fiatu ala coupe si eu aveam atunci ala rosu de eram la reprezentanta cu calculatoru bulit la mine mai stii ? esti de nota 10 .... si poate facem una mica amical asa...sau ne vedem la tulcea, numai bine !! |
Quote:
Parca stiu ceva..:):):):). Hai te astept cu Evo X ..;););) |
9 Attachment(s)
Ceva poze mai noi....
|
Arata intr-un mare fel masina asta ! frumoasa tare.
ps:ce model de evacuare ai pe ea? |
Merci clau91...
Evacuarea este HKS Hi-Power. |
Urata masina,nasoala,kitch-oasa ... :lol:
Ma crezi? Glumeam,nici eu nu ma cred! ! ! :lol: foarte frumoasa masina! Bafta in continuare si sa ai grija de ea. ;) |
All times are GMT +2. The time now is 07:54. |
- Copyright 2025 4Tuning