Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cadouri de Mos Nicolae sau de Craciun (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/99047-cadouri-mos-nicolae-craciun.html)

Cataaa_ 05-12-08 15:13

Re: Cadouri de Mos Nicolae sau de Craciun

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 1902147)
poti sa ii iei un lantzic frumos cu o inimioara ceva argint/aur ce prefera si eventual si un maimutoi mare de plus si ai inmuiat`o :lol:

i`am luat un maimutoi enoooorm :D si bomboane raffaelo :D e moarta dp raffaelo :D

negoitacata 06-12-08 09:29

I-am luat lu fratimiu de 4 ani o masina cu telecomanda fara fir cum a vrobit el cu 'MOSU NICOLAE'.......cand a vazut cadou a avut o expresie a fetei..de nepretiut:X:X:...Sarbatori fericite!!

r0xanicutza 06-12-08 11:10

da... momentele alea sunt de nepretuit :) sarbatori fericite pt toata lumea :)

Cataaa_ 06-12-08 13:06

Pentru restul exista mastercard :D sarbatori fericite tuturor ! imi doresc sa fim toti sanatosi si cu chef de munca pentru ca si bolizii merita un cadou iarna asta :) unii turbo , altii nos , altii inmatriculare :D ( "recte" eu :)) )

Spark 06-12-08 14:48

ce-mi doresc eu :D ... sa se scoata taxa sau sa mi-o plateasca cineva ca daca se mareste nu mai am cum sa o platesc. programat fiind la rar pe 5ian. si sa-l trec.

treand la lucruri mai serioase. de sarbatori vreau sa am prietenii aproape. sa putem petrece toti undeva de craciun sau de revelion.

de nicolae masaje trimise la prietenii mai apropiati. la viitoarea pretena ... sa speram (daca ma ajuta moshu` sa o am :D ) ii iau colectia de filme Matrix, ca nu le-o vazut si dispera cand ii povestesc de ele :lol:
la pariti si frate inca nu stiu. vedem.

si de primit un parfum acum de nicolae.

sunt de parere ca lucrurile simbolice dar bine gandite sunt mult mai de efect ;)

Darius DMS 06-12-08 18:20

as mai vrea sa ma impac cu prietena.....asta as vrea sa mi se indeplineasca.....aaa si sa scada taxa de poluare la masini.....

Evoluzione 07-12-08 18:53

Sony Ericsson T700, carti, blugi, haine... si probabil suspensii hydrolice, cauciucuri slick, jante negre si vopsea rosie mat pentru 9.2R-ul

RoByNeT 08-12-08 18:53

sper ca vi s`a implinit tuturor dorintele ... care e mos pe aici si imi face si mie cadou angel eyes ? =))) asta imi mai doresc si eu la masinuta pe anu asta. Poate citeste unu cu inima mare =))

JUST-DO-IT 08-12-08 23:37

wow so much love in the air.....:shock:!!!:shock:.....
eu is modest din fire ....8)vreau doar sa-mi de-a ursu gata pana de sarbatori.....ca sa-mi pun amprenta pe el.....mi-e dor sa dau o tura cu el..:sad::sad:..
cu cadourile vad eu...:-).tata chiar nu stiu ce sa-i iau..:?:.anu trecut i-am luat un pc ,anu asta bugetu e mai auster,fratemiu un parfum ceva,poate o pompa de servo noua...:!:..bunica o haina,un deodorant......si cam atat ....aa tre sa-mi iau si mie ceva,nu :-P?

NONE 22-12-08 23:32

mi-a luat prietena o parte din cadou
e intr-un plic bagat in dala de cadouri
are vre-o 12 Cm. lungime
si vre-o 6-7 latime..
incepe cu C si se termina in A are 7 litere
C _ _ _ _ _ A ...
si nu vrea sa imi zica...HELP !!!
nu am nici aparat de raze X sa ma uit :lol::lol:
si daca il desfac diseara dorm pe pres :(
Ajutor !!!
dati-mi si mie niste idei :(

xenon_bn 22-12-08 23:56

cravata nu se potriveste

Spark 23-12-08 00:17

ba da se potriveste. ca e din 7 litere
C R A V A T A
1 2 3 4 5 6 7

momentan sunt lipsit de idei

r0xanicutza 23-12-08 00:18

:rolleyes2 C A R T E L A? :rolleyes2

NONE 23-12-08 00:21

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1937404)
:rolleyes2 C A R T E L A? :rolleyes2

nu :(

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1937402)
ba da se potriveste. ca e din 7 litere
C R A V A T A
1 2 3 4 5 6 7

momentan sunt lipsit de idei

nu e cravata ca nu incape...e subtire...nici un cm..

bodyspeed 23-12-08 17:14

Quote:

Originally Posted by NONE (Post 1937408)
nu :(

..

Cum zici NU ..din moment , ce tu nu sti ce e acolo , poate sa fie o invitatie de 2 persone la munte.. ;)

All times are GMT +2. The time now is 20:54.

- Copyright 2026 4Tuning