![]() |
Re: AG-07-AVR
faci o treaba buna felicitari pentru modificarile aduse masinii si bafta in continuare in ceea ce iti propui..
|
frumoasa masina!;) toata stima pt munca depusa pana acum!!! dar am si eu o intrebare?:) ce ai pus pe usi, pt insonorizare si alea alea?:) deci ce este acel materila ce ai pus pe usi? parca ar fi staniol? si cum se numeste?se gaseste in comert? ca si eu as vrea sa fac la daciuca mea, dar inca nu stiu cum si cu ce! pt ca ala de pus sub parchet mi se pare pre gros de pus sub panourile de usi!:( ms!!!
|
salut...nu e staniol..nici d-ala de se pe sub parchet e insonorizant...husmat si stp...gasesti pe site-uri de profil...
|
ok!mersi mult!
|
15 Attachment(s)
de cand nu a mai postat pe aici...masina s-a mai schimbat putin...am pus arcurile am reparat jatele ...alte anvelope...interioru...las poze sa vorbeasca
|
Quote:
|
da doar pe fata cele de pe spate au fost facute pachet si nu am reusit sa le mai refac.....nu am facut nici o modificare au intrat perfect
|
14 Attachment(s)
si ultimele modificari ...
|
frate.. imi place mult cum ai facut masina .. e facuta cu mult bun gust..felicitarii:D si pe viitor incearca sa nu o impodobesti mult..
|
9 Attachment(s)
ultimele noutati....arcuri noi taiate o spira...alte roti...scaune de golf 3...tubulatura inox+filtru raid...lupe g5 in faruri stock...bord de faza 2 fete de usi fata spate de faza 2...cotiera de duster...oglinzi de duster
|
a prins forma golanu asta ;) din ce in ce mult mai frumos foarte tare chestia cu ledurile in semnalizari ;)
|
felicitari! imi place culoarea jantelor, si masina, am o intrebar..de ce ai renuntat la arcurile alea mov?
|
Frumos Loganul ! Felicitari ! ;)
|
Quote:
sau e la pitesti sal |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning