![]() |
Re: Merita sa tunezi o dacie?
Binenteles ca merita atata timp cat hobby-ul tau este asta si o faci din pasiune!;)
|
cand tunezi o masina o faci DOAR PENTRU PLACEREA TA . nu o faci pentru ca se merita sau pentru ca asa cred unii sau altii .punct8)
|
cati bani mi-ar trebui ca sa fac exterirul si partea electrica la dacia 1310 breack?:D
|
merito sa o aranjezi un pic ;)
@ si eu am tot dacia 1310 :"> |
3 Attachment(s)
daca iese asa da merita :D
|
coca style....
|
aoloo urasc dacia aia....nu stiu ce vo place la ea:|...este extrem de urata...e KITCH!
|
daca vrei sa o faci ca si cea verde din poze ... atunci mai bine lasa
personal consider ca asta e un exemplu de "asa nu". |
Uite aici, versiune Dacia Breack tuning la turci:
http://mytuningcar.com/wp-content/up...5_3_buyuk1.jpg http://mytuningcar.com/wp-content/up...5_1_buyuk1.jpg http://mytuningcar.com/wp-content/up...5_4_buyuk1.jpg Daca n-ar avea farurile alea imposibile, ar merge. Capota de la motor mi se pare reusita si īn general nu este asa de "chiciuita". |
e draguta mai putin de la capota in jos....parca e facuta cu copy paste in photoshop...capota e chiar frumusica....ar fi mers faruri gen bmw ,parerea mea botu de polo nu se potriveste...
|
Asta zic si eu. Botu o strica. Īi manīnca īntreaga originalitate de dacie de nu mai sti ce e.
Eu ia-s fi lasat ochelarii pt. 4 faruri de dacie (de exemplu) si ia-s fi pus 4 faruri cu lentila de Alfa. Deoarece cele de Alfa sīnt īn diametru ceva mai mici, ia-s fi facut adaptoare conice cazute spre interior cam 3 - 4 cm, sub faruri īn bara, pozitii si semnalizare bloc la 15 cm lungime / 2 cm īnaltime pe LED de putere īngropate īn bara la o adīncime de 15 mm si cred ca ar fi iesit bestial de suparata. Combinatia de culori ?..........Mmmda.............. . chiestie de gust dar sa nu uitam ca turciilor le plac contrastele brutale si culorile vii dar asta hai s-o lasam deoparte si sa ne uitam putin la lucrare, īn afara de idiotenia imposibila numita Polo. Uita-te putin, ce perfect sīnt īmbinate bumper-ele cu caroseria. Detaliile sīnt excelente si e foarte ordonat lucrata. Pīna la prostia Polo, cred ca a lucrat un perfectionist la ea. Ca a adoptat faruri Polo, cred ca a facut-o din disperare ca nu avea ce sa puna sau a vrut sa faca ceva deosebit si s-a prostit. Esapamentul ar fi putut sa-l schimbe. Ceva mai.......REMUS ;) |
totusi ... hai sa nu transformam topicul asta intr-unul in care se posteaza bacii break kitsch si sa revenim la subiec.
fiecare sa isi spuna parerea dar referitor doar la asta. |
Spark, cred ca m-ai īnteles gresit.
Eu am pus pozele cu aia turceasca si am comentat-o pt. a atrage atentia la calitatea lucrarii (aberatia POLO exclusa) īn ceea ce priveste detaliile si īmbinarile partilor aditional montate, recomandīnd-ui prin asta sa tina cont de aceste detalii cīnd se apuca de lucrare si fiind un BREAK daca-i place ceva din lucrarea turceasca, sa se inspire. Ceva idei asi mai avea eu dar momentan ma abtin. |
foarte urate ambele !!!
si nu am inteles de ce trebuie sa intrebi in stanga si dreapta, daca vroiai cu adevarat sa faci ceva...... |
si ia zi cam cat te-o costat motoru....ma refer sa il schimbi?...ca as fi si eu interesat sa vad cam cat te arde la buzunar?..mc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning