![]() |
Re: modificari ...pentru o nexia !
nu va mai certati mei pt niste cauciucuri...ca siasa nu m`i le`a mai adus....plus ca am facut programarea dabia in 15 ianuarie....si cum de pe 15 decembrie se tripleaza taxa...mai greu...sa dau 1800 euro pe taxa...deocamdata am luat ALX`ul....trebe sa ii curatz doua injectoare...si apoi merge perfect..asta e...romania asta...daca o sa am vreodata sansa sa ma mut...nici makar 2 secunde nu stau pe ganduri..
|
3 Attachment(s)
-ce ziceti ...se merita sa o fac asa?cu autocolant sau cu vopsea?
-pt spate care da mai bine? -numarul este acolo pus si acum,deci nu e modificat...cu photoshop...decat vopseaua neagra e facuta cu program.. |
Mie nu imi place deloc, dar pana la urma tie trebuie sa iti placa.
Pt spate nu da bine nici una dintre variante. Pt fata mai merge, dar tot nu mi se pare cine stie ce... poti incerca sa faci toata capota neagra, grila si in continuare in jos pe bara. Poate asa ar da mai bine. |
1 Attachment(s)
-atunci ar fi alta solutie pt fata...toata capota,grila completa,si semnalele fumuri....si bara sa ramana intreaga...alba
-pt spate asa ar da bine?fara bara,doar portbagajul...si oricum nu asta va fi culoarea...doar asa ca idee..plus triplele fumuri... |
I-ai face orice numai sa-ti bati joc de ea
|
Pana la urma pt ce masina este facut topicul? Pt Nexia sau pt Cielo? :|
|
ma deci acum vb la modul cel mai serios....cand am avut topic separat pt ambele,ai zis ca de ce nu le pun pe amandoua in acelasi topic ca sunt ambele ale mele..acum ca e topic pt nexia ...deci sincer nu va inteleg...ati gasi orice motiv numai sa va luati de cineva...
cosmin....am pus pozele cu imag facute in photoshop tocmai pt a cere pareri...insa vad ca aici decat ....hai sa aruncam vorbele cu lopata...o sa pun muzica de 10000 euro si vopsea cameleon, jenti pe 21 si o sa am masina pe placul tuturor... |
In primul rand arunca o privire peste ce ai scris inainte sa postezi.
Te rog frumos citeste titlul topicului facut chiar de tine: "modificari ...pentru o nexia" Deci scrie Nexia, nu Cielo. Nu te mai afisa in postura de victima, toata lumea are ceva cu tine etc. Gandeste-te la un titlu care sa caracterizeze topicul tau (indiferent de cate Daewoo-uri prezinti in el). Multumesc. |
eu ti-am spus ca ar arata horror daca ti-ai pune ideile din photoshop in practica. ai cerut pareri, asta e parerea mea. de ce zici ca arunc vorbe cu lopata?
|
Cielo nu prea arata bine in doua culori!
Singura varianta care in opinia mea s'ar potrivi, este sa faci capota motor, plafon, capota portbagaj, si ramele care inconjoara geamurile laterale negre, si restul masini sa raman alb, fara sa cobori cu negru si pe bara. |
m`am gandit si la asta....the enzo,sa fac de la ramele geamurilor ,adica de acolo unde e modelul tablei,linia care uneste partea de sus a triplei cu partea e sus a farului....de acolo in sus negru...fara sa am ating de bari si alte chesti...m`am gandit la multe variante ...deoarece daca fac doar capota,plafon si poortbagaj...mai sunt zeci care au asa...si nu are rost sa o fac..daca deja e ceva comun ...am vrut sa schimb putin forma dar nu a iesit bine....o sa incerc si asa sa vad ce va iesi...
cosmin :"i`ai face orice numai sa iti bati joc de ea " |
eu as zice tot asa,sa faci toata capota,plafonul si portbagajul.
Sau ai mai putea sa-ti faci 2 linii paralele de pe bara fata care sa mearga pe capota,plafon,portbagaj si sa se termine pe bara de spate,sa vina pe mijloc sa ramana alb intre ele.Intelegi ce vreau sa spun?Sau doar capota,plafon,portbagaj.Mie imi place cum se vede cu 2 linii.O sa pun o poza,nu o mai gasesc acum,ca sa-ti dai seama cum arata. |
Nu e Mustang,si nici Viper. Mie mi se pare mare kitsch sa pui dungi pe Cielo...
|
1 Attachment(s)
e parerea ta si o respect,eMH.Fiecare are gusturile sale.Nu pe orice masina merge chestia asta,depinde si de culoarea masinii si de cateva alte amanunte.Poate omului ii place asa.La tine ar veni culoarea alba si cu dungi negre.In genul asta...
|
Da,evident.
Dar observa ca ala are si ceva prelungiri...nu e chiar in aer. Nu are dungi si atat. Si oricum,el se referea la Cielo normal,nu la ala scurt ! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:47. |
- Copyright 2026 4Tuning