![]() |
in tulcea se mananca la trident(preturi normale), in sinaia cele mai ieftine preturi si curatenie 100% si conditii de gatire super fara muste si soboloni la popota( daca ati auzit de asta--- e un complex pt armata unde vin numai comandanti si oameni jmekeri...deci de aceea sunt conditii super... in restaurant primeste tot omul,dar la cazare trebuie sa ai o functie in armata,marina ceva)----in bucuresti acnd merg cu tata sa luam marfa de la metro luam pizza 92.000 si e f buna :)...mai sunt locuri dar nu stiu exact cum se numesc si decat sa o dau in balba mai bine ma abtin :P
|
in Sinaia...asta d care zici u, e inainte de Taverna Sarbului, pe dreapta cum urci nu?! dk da, ai dreptate :D e chiar tare mancarea..
inainte a fost cva de genul Casa unui regiment dp akolo...asta prin 40.. |
Pizza la 92.000 la Hut ? :lol: ma faci sa rad...
Te contrazic , la Trident sa mananci tu in tot fumul ala de tigara , cine se respecta mananca la Rolion , Insulitza , Echinox , Dobrogea si ca sa nu mai spun de ... Delta ... eu spun ca pe acolo se mananca la noi cel mai bine In Constanta de obicei trag ori la Hut ori la Scapino |
In Sinaia se mananca bine la Taverna Sarbului si putin mai jos , la La Brace (daca scriu bine)... :D . Cine merge la Sinaia de obicei trage acolo daca nu are masa asigurata....
|
da SpeedR acolo ! :)
si rog frumos pe cineva din oras cu metro sa mearga si sa vada cat e pizza ( 92000 cum zic eu) si cat e felia( 22000 er4a parca) ca obraznick nu crede ! nu stiu daca e de la hot sau nu ... dar e pizza si mie unu mi-a placut |
Re:
Quote:
PS: am zis unde se mananca deobicei...nu unde mananca cine se respecta,ca asa tranteau si baietii din orasele mari niste locuri mari,dar topicul cred ca se refera la mancare buna si acceptabila ca pret! :) |
nu cred k topicul asta a fost o idee atat de buna..
de fiecare data cand intru... vine foamea si pofta d mancare :D :D :D on topic... un loc unde mananci mult si bine...mancare specific arabeasca,sa moara habibi :D dinspre muncii, prima intersectie dupa dristor ( nush cum se numeste ) exact dupa intersectie pe stanga... Crocodile se numeste...super...si preturi bune |
la carefour :)
MMMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmm buna mancarea :) pizza cartofi eetc :) |
Hai ma fratie ca daca si la Dobrogea , Rolion si pe unde am zis eu acolo e scump... inseamna ca esti chitros ca de obicei iarasi :lol:
Am sie eu o rugaminte sa-i picteze cineva lu TuningBoy ca o pizza la Hut la Metro nu are cum sa fie 92.000 ca eu m-am tot obosit degeaba sa-i explic , chiar mama a fost azi si a luat una in graba si nu era 92.000 era vreo 200.000 si ceva :lol: :lol: :lol: |
Hai ma fratie ca daca si la Dobrogea , Rolion si pe unde am zis eu acolo e scump... inseamna ca esti chitros ca de obicei iarasi :lol:
Am sie eu o rugaminte sa-i picteze cineva lu TuningBoy ca o pizza la Hut la Metro nu are cum sa fie 92.000 ca eu m-am tot obosit degeaba sa-i explic , chiar mama a fost azi si a luat una in graba si nu era 92.000 era vreo 200.000 si ceva :lol: :lol: :lol: |
tu esti plecat cu sorcova rau de tot ! uita-te ce am scris cu mare atentie! am zis pizza! nu am zis pizza hut.... beleste-ti ochii mai bine ! DECI PIZZA AM ZIS NU HUT ! e o diferenta! eu la metro de la galati am macnat si am dat 92000 si dupa cum spuneai nu e hut aia ... singur te contrazici ca deobicei !
|
tu esti plecat cu sorcova rau de tot ! uita-te ce am scris cu mare atentie! am zis pizza! nu am zis pizza hut.... beleste-ti ochii mai bine ! DECI PIZZA AM ZIS NU HUT ! e o diferenta! eu la metro de la galati am macnat si am dat 92000 si dupa cum spuneai nu e hut aia ... singur te contrazici ca deobicei !
|
N-am ajuns la Galati ca sa pot sa-ti spun sigur ca e Hut sau nu, asta ti-o pot spune baietii de acolo , daca tu n-ai fost in stare sa citesti ce scrie la Metro , asta ar fi una si a doua ar fi .... sa incerci sa-ti revizuiesti comportamentul si vocabularul pentru ca iti permitzi cam multe comentarii la adresa mea.Hai sa n-o mai lungim ca suntem off in balarii deja
|
N-am ajuns la Galati ca sa pot sa-ti spun sigur ca e Hut sau nu, asta ti-o pot spune baietii de acolo , daca tu n-ai fost in stare sa citesti ce scrie la Metro , asta ar fi una si a doua ar fi .... sa incerci sa-ti revizuiesti comportamentul si vocabularul pentru ca iti permitzi cam multe comentarii la adresa mea.Hai sa n-o mai lungim ca suntem off in balarii deja
|
bai mai usor cu cearta k ne deranjati pofta de mancare. si ca sa fiu in tema, va recomand trentapizza.ro, se comanda online, livrare gratuita in Buc. mie mi-a placut de la ei diavolo pizza :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning