![]() |
Re: Machetele mele - MR.STILO
1 Attachment(s)
...................
|
foarte frumoasa macheta ... la mai multe !
|
Quote:
|
Felicitari! Ai niste machete de invidiat. Superbe toate ,asteptam sa ne prezinti cat mai multe...Bafta!
|
10 Attachment(s)
salutare tuturor!va prezint un muscle car veritabil nou,urmand sa va arat pe "taticul lui" maine.
este vorba de Dodge Challenger.are interiorul mochetat,piele alba,pedalier si presuri de aluminiu,volan sport,suspensii sport.am pastrat vopseaua originala si am facut cu spray negru lucios decorul,apoi am dat cu lac peste tot(lac auto glasurit) |
Frumos exemplar, imi place ce ai facut tu pe acolo, arata minunat.. o intrebare? La ce scara este? Bafta!
|
scuze...dar lucrezi foarte neingrijit, nu ai vopsit bine bordul si scaunele cu alb , pe capota marginea de la dunga nu e dreapta, la motor nu ai mai lucrat deloc, portagajul de asemena ai uitat sa il mochetezi.
parerea mea e ca interiorul arata mai bine negru cu orange .. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
salutare tuturor!va prezint un model special:Lamborghini Murcielago Roadster maisto la 1/18.
are partea fata modificata(bara fata,aripi late,site real),interiorul personalizat(culoare speciala,aluminiu,carbon etc),aripile spate umflate,jante 19" ,tobe tip motocicleta,culoare ext Max Meyer+lac paleta Lamborghini. |
super tare freateeeeeeee......felicitari.....sper sa ne mai arati din bijuteriile tale..........spor la treaba
|
Quote:
|
ohooo...cat de bine arata in poze...ma obisnuisem cu ea in vitrina, dar pozele astea ii arata adevarata valoare...am ramas uimit!
|
Pfff:shock: tobele alea, jantele si...nu mai am cuvinte! Arata superb. Bravo:D
|
GENIALfoarte frumos lambo;).....pot sa intreb si eu ceva?:">...care e cea mai reusita macheta din colectie:)?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:15. |
- Copyright 2026 4Tuning