Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - MR.STILO (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/97735-machetele-mele-mr-stilo.html)

coman razvan 27-11-08 20:04

Re: Machetele mele - MR.STILO

1 Attachment(s)
...................

B 46 KTO 27-11-08 23:16

foarte frumoasa macheta ... la mai multe !

MR.STILO 28-11-08 19:38

Quote:

Originally Posted by canon (Post 1890150)
corvette-ul C6 este fabricat de hotwheels la 1:18?
frumoase culorile de pe el

nu,este maisto.jantele sunt pe 22",am asteptat 2 luni pt ele.culorile si lacul sunt standox.

mareo 28-11-08 20:42

Felicitari! Ai niste machete de invidiat. Superbe toate ,asteptam sa ne prezinti cat mai multe...Bafta!

MR.STILO 29-11-08 20:03

10 Attachment(s)
salutare tuturor!va prezint un muscle car veritabil nou,urmand sa va arat pe "taticul lui" maine.
este vorba de Dodge Challenger.are interiorul mochetat,piele alba,pedalier si presuri de aluminiu,volan sport,suspensii sport.am pastrat vopseaua originala si am facut cu spray negru lucios decorul,apoi am dat cu lac peste tot(lac auto glasurit)

mareo 29-11-08 20:45

Frumos exemplar, imi place ce ai facut tu pe acolo, arata minunat.. o intrebare? La ce scara este? Bafta!

promo 29-11-08 21:24

scuze...dar lucrezi foarte neingrijit, nu ai vopsit bine bordul si scaunele cu alb , pe capota marginea de la dunga nu e dreapta, la motor nu ai mai lucrat deloc, portagajul de asemena ai uitat sa il mochetezi.

parerea mea e ca interiorul arata mai bine negru cu orange ..

eddycdk 30-11-08 09:16

Quote:

Originally Posted by MR.STILO (Post 1892071)
nu,este maisto.jantele sunt pe 22",am asteptat 2 luni pt ele.culorile si lacul sunt standox.

:lol: zi mersi ca le-ai primit! :lol:
Quote:

Originally Posted by mareo (Post 1893820)
Frumos exemplar, imi place ce ai facut tu pe acolo, arata minunat.. o intrebare? La ce scara este? Bafta!

este 1/18, firma producatoare maisto... ;)

MR.STILO 30-11-08 09:53

Quote:

Originally Posted by canon (Post 1890150)
corvette-ul C6 este fabricat de hotwheels la 1:18?
frumoase culorile de pe el

salut! C6-le este maisto la 1:18 stock,toate modificarile (aripi fata+spate late,capota motor sunt facute de mine)

MR.STILO 30-11-08 17:41

10 Attachment(s)
salutare tuturor!va prezint un model special:Lamborghini Murcielago Roadster maisto la 1/18.
are partea fata modificata(bara fata,aripi late,site real),interiorul personalizat(culoare speciala,aluminiu,carbon etc),aripile spate umflate,jante 19" ,tobe tip motocicleta,culoare ext Max Meyer+lac paleta Lamborghini.

Darius DMS 30-11-08 17:48

super tare freateeeeeeee......felicitari.....sper sa ne mai arati din bijuteriile tale..........spor la treaba

MR.STILO 30-11-08 17:56

Quote:

Originally Posted by promo (Post 1893880)
scuze...dar lucrezi foarte neingrijit, nu ai vopsit bine bordul si scaunele cu alb , pe capota marginea de la dunga nu e dreapta, la motor nu ai mai lucrat deloc, portagajul de asemena ai uitat sa il mochetezi.

parerea mea e ca interiorul arata mai bine negru cu orange ..

da,asa il faceau toti.imi place ca ai ochi critic!la asta m-am cam grabit.sper ca celelalte sa-ti placa!:???:

eddycdk 01-12-08 06:35

ohooo...cat de bine arata in poze...ma obisnuisem cu ea in vitrina, dar pozele astea ii arata adevarata valoare...am ramas uimit!

mareo 01-12-08 06:59

Pfff:shock: tobele alea, jantele si...nu mai am cuvinte! Arata superb. Bravo:D

L4uR 01-12-08 08:35

GENIALfoarte frumos lambo;).....pot sa intreb si eu ceva?:">...care e cea mai reusita macheta din colectie:)?

All times are GMT +2. The time now is 22:15.

- Copyright 2026 4Tuning