![]() |
Re: Dacia PTM
inca mai astept sfaturi cu ce ash mai putea face la masina
|
Ai mai facut ceva cu oglinzile alea?
|
a iesit bine stopurile alea.da,cu oglinzile ce ai facut?le-ai montat?poze
|
le-am montat,,,da na trecut o luna si mam trezit cu oglinda din dreapta sparta..si m-au apucat toate cele:)) si acum sunt iar in cautare de oglinda:D
|
3 Attachment(s)
ieri mi-am achizitionat un kit de macarale electrice facute de UAMT Oradea speciale pentru berlina:D
sunt noi noutze :X o sa le montez cu prima ocazie cand prind timp liber,vreme prielnica si un ajutor =)) |
se m fabrica asa ceva?sau sunt de pe vremuri?daca se gasesc lasa si mie un pm cu detalii despre pret si locul achizitionarii
Ai un PM |
marfa rau macaralele. cand le montezi? poate vi pe la mine cu ea o tura sa ti le arat si eu pe ale mele:lol:
|
fortza;) ca de obicei.
deci arata de mii de ori mai bine. ca sa nu mai vb cum intra in viteze:X |
17 Attachment(s)
poze de azi cu masina:D si cu oglinda de urs montata(doar pe stanga k pe dreapta mi-a rupt-o):lol:
|
Mult noroc in continuare cu masina ca vad ca la faza cu oglinzile n-ai avut din pacate!Cauta o buza spate de vectra c sa ii pui prelungire la bara fatza,mie cel putin imi place cum arata
|
3 Attachment(s)
in sfarsit :D dupa o zi de munca de la 8 dimineatza la 4 dupamasa am reusit sa pun si geamurile electrice :woowoo: am atasat un filmulet si 2 poze....acum astept pareri;)
|
parerea mea e ca merita investitia si timpul pierdut:lol:
au iesit marfa da tot:D |
spune`mi si mie te rog ca te-a costat kitu de geamuri si de unde l-ai luat:D
|
Quote:
|
geamurile sunt forta;)) am fo ieri la boss am gaurit usa, am dat jos geamu, o mascareala 2 3:)) si uraaa merg geamurile;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:24. |
- Copyright 2026 4Tuning