![]() |
Re: ce MOTOR merge pe DACIE 1310 de pe ce masini
Quote:
a mai incercat unu prin CTA sa il puna pe masina dar a facut niste modificari aberante.... |
Mai e un nene mai in varsta in TM care a pus acelasi V6. Acum cativa ani a venit la cursele legale, dar nu fugea deloc impresionant masina aia. Cred ca avea probleme ?
|
este tot a lu nenea ala din tm numa ca motor ala de atunci era v6 pe carburator dar atunci nu ii merge bine.acuma sia pus motorul asta v6 turbo.a zis ca la uramatoarea curse legale va veni numa sa fie ziua.
|
el zice ca motorul are undeva pe la 230cp
|
Sunt curios unde monteaza si turbinele.Ca nu are spatiu deloc. E departe de mine Timisoara, si nu am platforma, sunt curios cum va sta langa dacia mea cu modestul meu motor de litraj mic :).
Are doua dacii cu V6? Asta postata de tine este CN4, cea pe care o stiu parca nu era cn4. |
pai nu pe asta albastra ii motoru ala.dacia pe care ii v6 ii aia pe care o stii si tu ce o fost la curese legale la timisoara.ar fi mai multe daci prin timisoara tari de care nu prea sa auzit.tu ce motor ai acuma?
|
1 Attachment(s)
am mai gasit o poza.el zice ca turbina ar veni in locul bateriei,si ca ar avea loc numa ii trebe nu stiu ce cot sa fac.
|
Modelul din poza e cel V6 injectie de 144 cai. Cel turbo are 177 daca nu ma insel (oricum sub 180). Merge urcat mai mult, dar puterea de fabrica este foarte mica in comparatie cu cilindreea.
Ce planetare foloseste? |
sunt si eu curios...... oare cum sta langa bnz de 1400 si 1600 al meu.....
oricum motorul are sigur cuplu mare....pt linii drepte e ok dar pt ceva indemanare e prea greu de bot....(parerea mea) oricum munca frumoasa ce o facut nenea....dar 230 cp sigur nu are......uite cand vin liniutele eu as fi tare curios sa incerc cu el....eu am 132 cp .... si 199 NM |
planetare de dacie
|
bnz ii mai tare de cat a ta?
|
si inca ceva v6 ii mai usor decat un motor de dacie
|
oricum eu cred ca la plecare sunt mai bune ale voastre.dar dupaia cred ca se duce v6.ar mai fi o dacie cu motor de megand dinasta noua 1.9dci de 136cp sau asa ceva ii varianta aia cu cai mai multi.
|
120cp am gresit
|
parerea mea e exact invers la plecare are el de castigat....are cuplu mai mare.....si motorul turbo abia in ture isi arata puterea.... a mea se plafoneaza undeva la 210=220 kmh.... 2 la mana depinde de rapoarte din cutie.....depinde ff mult ce cutie foloseste.....
Referitor la intre mine si bnz.....o data ne-am dat imediat dupa ce am pus motorul a 2-a zi.....atu m-o facut el cu vreo masina si un pica... ...( dar era si o diff fff mare de greutatel , tot gol (mai putin o scoica la sofer) pe cand la mine aveam roata de rezerva wooferele dupa mine scaunele electrice de safrane cu compresor in ele care sunt ff grele.si cam tot ce e de zi cu zii truse de scule etc.......masinile sunt cam la fel de performante zic eu plus ca de atuncea am mai reglat si eu un pica la ea.....si mai am niste idei ce am sa ii mai aplic... la a mea..dar asta in timp. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning