![]() |
Re: S14a
cand mi a zis axela ca ai plecat dupa ea la tm nu mi a venit sa cred :lol: "sorin ?! japoneza?! dar vai,cum dracu ?! :D " felicitari pentru decizie,sunt soto convins ca nu o sa regreti ! pana si pe platforma sta altfel :D se lasa mai usor purtata
|
SALUT
A VENIT IN SFARSIT TIMPUL CA MASINA SA INTRE IN LUCRU. IN URMA PARTENERIATULUI PE CARE O SA-L AM CU FIRMA EXELESIS MOTORSPORT, MASINA VA FI "PREGATITA" DE CATRE EI, SPECIAL PT DRIFT CU PIESE SI SETARI PROFI AM DUS MAISNA LA EI LA GARAJ.BAIETII DEJA S-AU APUCAT DE MUNK IN URMA UNEI MASURATORI DINO - MASINA A SCOS 200 DE CAI DOAMNE AJUTA LA MAI MULT |
PR CEI INTERESATI,SAU POATE AUZITI CEVA....
VAND INTERIORUL MASINII - IMPECABIL SCAUNE INCALZITE SI BANCHETE SPATE PLUS MULTE ALTE PLASTICE ,PLASTICUTE,MOCHETE, ETC..... PRETUL IL FACETI VOI |
VOI REVENI CU INFO IN LIMITA TIMPULUI DISPONIBIL
|
AM UITAT ...
0723.739.956 - SORIN |
Quote:
|
cum e cu proiectu?:D
|
proiectul abia s-a inceput
ms dani.bafta si tie |
hai sorineeeeee...am nevoie de capota!!!...:)...glumesc...
orice ai nevoie la orice ora din zi si din noapte sa ma suni sau sa imi zici...ventilatoarele te asteapta daca te decizi sa schimbi solutia constructiva... |
capota e ca si a ta
dar mai intai tre s-o fac pe a mea de fibra ms pt electroventilatoare |
dute ma haiule si fa niste poze ceva, o bucata de fier, un surub baga si tu o poza aici sa mai vada lumea ce draq
|
Cv nou cum arata acum masinuta ta niste poze dak ai:D
|
sal. intra pe www.69hai.ro
vei gasi informatii referitoare la evolutia proiectului si nu numai. proiectul e intr-o stare avansata fata de ceea ce stiti astept pareri |
bah da sa nu pui si pe forumul asta, GRATIANNNNNNNN ia uite ce face HAIu nu vrea sa posteze pe 4tuning :)))))))))))))
|
raule pune si aici pozele nu doar acolo m-am uitat si acolo dar sa stie si omu de rand de aici de ele ce "scule" ti-ai luat tu pentru masina ce ai facut ai inceput sa le montezi , ti-a venit intercooleru,radiatoru de oloi ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:14. |
- Copyright 2026 4Tuning