![]() |
oki Np man :wink:
|
iar fiat ritmo!
iar sunt eu :P! Ala care a zis la juma de pret:D!
Io am un om care imi da litri de motorina cu 20 000 llei:P SI daca nu il stiti si voi atuni nashpa:P! Oricum motorina e mai ieftina decat benzina nu shtiu sigur cu cat:P! Dar pot sa zic ca intr-un an am economisit cu masina asta care consuma 4 litri in oras:D:P! am economisit si am castigat cam cat am dat pe ea in plus:P Deci face banii nenica:D |
bobbymaxpayne da ce masina ai? ca ai zis ca ai diesel an 1986 dar tipul... :?: sau macar marca.. :?:
|
fiat ritmo!
Am fiat ritmo an 1986 (nu e varianta abarth) lol:P! Am scris in pagina 3:P
|
sorrry...dar nu ai scris..\" Eu cel putzin am una diesel an 1986 ! \" dar nu ai spus ca ai fiat....sau alta marca ca ai isiruit multe marci acolo :wink: dar am intrebat informativ ...ca io am un uno 8) si tot asa este consumu' :P dar...ce motor ai tu de cat...de 1900 ?
|
titlu
Pai io ma asteptam sa va prindetzi intuitiv stii? Ca doar despre fiat ritmo e topicu' nu?:P Ahm raspund la intrebare(oricare ar fi aia ca am uitat) Motorul e de 1200 - 1600 cred!
|
ai cuprins o gama cam larga...1.2-1.6 :P
|
cam asa este \"ai cuprins o gama cam larga...1.2-1.6 \" vezi ca scrie exact in talon 8)
|
cam asa este \"ai cuprins o gama cam larga...1.2-1.6 \" vezi ca scrie exact in talon 8)
|
lol!
Gata m-am uitat:D! Are 1600!:P
|
bine mai ....te credem :twisted: hehehe dar este a ta sau a..................parintilor :wink: a?
|
:P!
lol! Pai intr-un fel o impart cu taica-miu:D!
|
lasa ca e bine si asa dar sa ai grija de ea ca este parfum' :)
|
am renuntat de mult la ideea cu fiatul . am reusit intre timo sa ini cumpar un opel omega A cu motor de 2.0 si sunt foarte multumit de ea . multmesc tuturor care mi0au dat sfaturi
|
deci TOPIC CLOSED>.. :oops: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:59. |
- Copyright 2026 4Tuning