![]() |
Re: Masina Anului 2009 in Romania
Ca tot vorbiti de identitate proprie si de ce scrie by renault
Uite de ce, pt ca exista carcotasii c voi ce cred ca o masina e naspa doar ca e dacia. Daca la pitesti ar aparea un m3 cu sigla dacia si la 3000 de euro parerea mea ca tot ati avea ceva de comentat, tot ati gasi voi defecte, pt ca ar fi Dacia. Partea cu identitatea a inceput sa se schimbe odata cu noua sigla, si parerea mea ca va disparea si acel by renault la un moment dat |
Quote:
|
Ok,sa nu uitam ca si skoda a juns la nivelul la care este acum in mod treptat.Dupa aceea, trebuie sa tinem cont ca nici Renault nu este VW, ar trebui sa fim cat de cat..daca nu "mandri" ca vad ca nu prea apreciem, sa fim realisti; Dacia este chiar o masina considerata mai mult ca acceptabila in Occident, v-o spun din experienta. Tocmai am citit un test drive intr-o revista in care se zicea ca sandero are o manevrabilitate f buna pt clasa ei,consum in media categoriei,fiind totusi mai mare, calitate chiar f buna, raportata la pretz etc etc, le stim noi astea. Dar ce m-a surprins si pe mine si pe jurnalistii care au efectuat testul a fost gradul inalt de siguranta oferit de masina:suspensii si frane-la capitolul franare pe fond diferentiat,adica 2 din roti p gheata si celelalte pe asfalt a obtinut rezultatul record la 60KMH de 28,4 metri, adica la nivelul lui Ferrari 430 Scuderia. Eu cred ca ar fi bine macar in jurnalistii nostri sa avem incredere-nu cred ca este niciunul dintre noi mai indreptatit sa dea verdicte decat ei.
|
urata masina sandero asta
frate dar cred ca si ziaristii tot urati erau pe bune urat la urat trage |
Quote:
Cu referire la papagali de pe forum, am spus ca Sandero.... NU SE VINDE.....este modelul de la dacia cu cel mai mic profit....nu am zis ca este prosta buna urata sau frumoasa...eu am comentat altceva.....dar observ ca uni sunt incapabili sa realizeze ceea ce citesc. |
jaguar nu se vindea bine.....o sa se vanda cu noul model xf.....de ex in timisoara au aparut vre-o 5......in curand toti cocalarii o sa aibe jaguar xf....un lucru care zici eu ca nu da bine la imaginea jaguar care se vrea una "excluzivista si aristocrata"
|
inca o data o zic cred ca nu m-am exprimat bine E URATA RAU DE TOT CEA MAI NASHPA MASINA SCOASA PE POARTA UZINEI MA REFER LA EXTERIOR
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
dogy_10 nu vb prostii. chiar am vazut discutiile despre logan vs solenza si la o emisiune tv despre masini....nu`mi vine in minte acum care, dar a trecut ceva timp.ideea e ca in banii ei solenza inca oferea...
StreetStyle22 sa ma contrazica cineva, dar cand vw a preluat audi... pai audi avea niste vanzari infirme fata de concurentza, plus motoare si platofrme cam invechite. nu sufar renaultul pt politica lor mincinoasa. desi i`mi place mai mult ca design renault in defavoarea fiat as alege fiatul pt ca ceea ce produce aia spune, nu minciuni pe paine. |
lasa tu emisiunile....probabil la otv ai vazut....cauta datele de la APIA.....loganul avea vanzari peste solenza.....asta nu iseamna ca sloenza nu era buna pt banii ei, dar nu depasea deloc cifra de vanzari logan
|
otv nu exista pe vremea aia, cand a aparut loganul.si nu ma mir ca ie apararea logan cand vad ce ai la avatare
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:26. |
- Copyright 2026 4Tuning