![]() |
re: E34 - 525i Simply Clean Da Cali
Quote:
|
Quote:
pe mine ma lovit un pampalau zilele trecute:| in aripa stanga janta...si bara spate:| sunt plin de nervi :( |
Quote:
Chiar imi pare rau de masina ca este lovita dar asta e trebuie facut-a :-) |
ajutama si pe mine cu niste praguri false
|
Quote:
|
foarte frumos nu vinzi jantele
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Dupa ce am ramas fara prima masina de suflet BMW nu m-am putut aptine sa vad cum un alt BMW sta acoperit de frunze si am decis sa il readuc la viata :X.
Am demontat ce piese se poate schimba si acum a ramas sa imi fac timp sa le montez la loc pe cele bune , dar sunt putin derutat in privinta culorii (nu cred ca se poate face vopseaua sa iasa exact culoarea care o are masina) , as prefera sa fac capota negru mat si aripa ca incerc sa o aduc la culoarea care este masina. |
in ce stare ai aduso...inuman:shock::shock::shock:
batfa in continuare masina e super |
Quote:
|
salut...ce vroiam sa intreb in afara de faptul ca masina arata prea beton si merita facuta...motorul e 2.5 paianjen(12v) sau 24V de 200 de cai?...fa-o si nu mai sta.si nu te lua dupa altii.daca o poti pastra baga-i motor si mai mare ca merita poate un ///M sau un V!Bafta in continuare!
|
pe 5`ar nu a fost pus 2.5 12v , doar pe urs !!!
|
Quote:
Din cate stie eu 2.5 12v-172cp. Daca la asta te referi ! 2.5 24v-192cp. Oricum am de gand sa o fac si sa ii cumpar jante , stopuri tip //M si semnale albe :D Quote:
|
Quote:
|
A fost,a fost .... :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning