![]() |
Re: Machete in lucru - Alynex - Viper GTS 1/24
Quote:
Nu pentru motor am taiat in fata,ci pentru ca nu prea imi palceau alea.:D |
2 Attachment(s)
Am facut agem "gemulet".Miam stricat taote degetele,cu super glue ,si birou(sa nu afle mama ca am omoara).Acolo o sa pun 2 led-uri,am facut doar sa vad cum arata.Cum vi se pare?
|
bravo......e o idee bunicica cu ledurile alea acolo ;)
|
Dupa cum arata presupun ca sunt niste leduri de la brichete? Eu dinastea folosesc!
Foarte frumoasa macheta! Tine-o tot asa!:D |
3 Attachment(s)
Quote:
Pai pe asta il am ca "prototip" sa zic asa,il folosesc "sa vad cum vine":D.Pentru masina vreau o instalatie completa de 8 led-uri ,dar baterie nu merge sa pun de 9 v ,de aia patrata ca n-am unde s-o pun:rolleyes2, si din alea mai mici gasesc greu.Dar mai am pana atunci:D Am "decupat"putin sasiu ,si am facut loc tobelor finale.Mai trebuie sa aplic putina poxilina sa uniformizez spatile acelea, si va fi gata.Cum arata?(:twisted:nu vreau sa ma laud, dar imi pare foarte suaprata:twisted:) |
1 Attachment(s)
Bateriile din clasa CR sunt soluţia!
Ţi-am pus o poză să vezi despre ce e vorba.Suportă aproximativ 6 led-uri in paralel! |
si astea la ce fel de magazine gasesc?:-?...sigur la cele gen ALTEX nu gasesc...
|
Poti incerca si cu 3 baterii AG3...Iei o bricheta cu led si scoti suportul de baterii cu totul. La machetele mele am folosit numai AG3 si chiar si cu toate ledurile aprinse (vreo 10 in mod normal) luminozitatea e foarte buna. Numai sa ai grija sa pui niste rezistente (tensiunea de alimentare va fi de vreo 4.5v) ca sa nu se arda repede.
|
2 Attachment(s)
Am terminat "faza" cu tobele:D,ca sa ii zic asa.Ultimele finisaje vor urma mai tarziu,cu kit,mai pe la mijlocul proiectului - Viper GTS-R:twisted:.V-am pus o poza,asa ca idee cum o sa arate front bumperu - nu aveam ce face intr-o zi,si am zis sa vad cum arata:D>.Maine ar trebui sa primesc celelalte piese pentru macheta,asa ca mai dati-mi niste idei ,ceva legat de detali,orice,astept!:shock:
|
imi plac foarte mult pragurile. S.ar putea sa ma inspir de la tine :> ...sunt bune ideile
:!:te rog foarte frumos, acorda mare atentie finisajului -tine cat de mult poti cont de simetrie -ai grija sa nu exagerezi in dimensiunea spoilerului fata abia astept sa vad incotro duce proiectul asta:> cat despre culoare, la ce te.ai gandit? |
Foarte frumos realizat Viperu! Ce mai pot sa spun decat succes in continuare si asteptam sa-l vedem gata!
|
1 Attachment(s)
Blue macca,intradevar voi pune foarte mult accent pe finisaje - eu am adus Vipu in starea asta,si eu il voi "readuce la viata".
Spoileru fata?Mhm... nu cred ca ii prea lung,acum arata aiurea de la plastelina :D,iar acei "dintisori" vor fi mult mai ascutiti:twisted:. Cat despre culori;-wide white, pentru mine ii cea mai potrivita la exterior,si acea "gurita"din fata va fi neagra,si poate chiar si aerisirile de pe capota;(in spate porbabil semnat alynex:cool:) -interior albastru/negru;:cool: P.S.Mai doresc sugesti! P.S.2 Am realizat o buterie de nos din poxilina.:D |
2 Attachment(s)
La noi o plouat azi ,si am uitat sa bag in casa interioru,asa ca o prins putin grund pe el si nu se mai sterge;).
Am dat grund pe interior.Cum a iesit? |
Din ce sa fac discuri de frana si niste etriere:rolleyes2?Sau are cineva de vanzare?
Mis in pana de idei:sad:...mai ziceti si voi ceva! P.S.Ce folositi ca mocheta?Covor, cearceaf, ce material? |
Discuri de frana poti sa faci, si ies foarte bine, din saibe subtiri! :) Si etriere, nu am nici o idee! :(
Eu folosesc pentru mocheta, piele intoarsa! Da un efect 100% de mocheta! 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning