![]() |
Re: E30 - super rally car
nu ma grabesc cu proiectul..dar nici timp nu am..de saptamana viitoare am sa fiu mai preocupat de el..sa treaca tezele :x..ma voi tine de el..si voi creea inca o bestie..abia astept 18 ani fratilor...chiar daca sunt un pusti..am demonstrat de multe ori ca pot.. si nu stiu voi cat de nerabdatori sunteti sa vedeti ursuletzul..dar eu (daca as avea cum) as lucra si noaptea la ea ca sa o termin..:cry::cry:
|
In caz de sunteti interesati de anumite piese..am 3 masini desfacute..dati-mi pm..;)
|
Salut..cine imi spune si mie daca pot sa schimb numele la thread .daca da cum?
|
1 Attachment(s)
nu v-am mai tinut de mult la curent cu proiectul..deocamdata e in stationare lucrul la masina..dar proprietarul isi face stoc de piese pana cand se intoarce din vacanta..masina va capata o alta forma decat cea asemanatoare cu m3..va arata cam asa
|
mi-am facut deja stock de fibra si de tabla :lol:...autogen este aparat de sudura este..turbo..intercoolere este..motor este.pompa de benzina este si ea...frane este :twisted:..servo directie este..scaune sunt..sunspensie nu este dar va fi..
|
Ai mai facut ceva la masina?Ceva noutati?...:-s
|
noi poze
4 Attachment(s)
am mai lucrat la ea...
|
ai renuntat la wide`uri ?
|
salut
frate ce sa zic ... superb ... iti urez multa bafta si spor la munca , si eu am fost ca tine dar nu am avut chiar atata tupeu :P ... bafta omule |
ai reununtat la aripi ? era ceva frumos, oricum bafta in continuare si succes sa-ti realizezi ce ti-ai propus ;)
|
am renuntzat la wide deoarece e prea multa munca..si de aceea am lasat asta mai pe la sfarsitul proiectului..cand va fi chiar o necesitate..acum il fac un sleeper..
|
foarte interesant proiectul...o sa ii urmaresc evolutia
|
Felicitari pentru proiect ! Asteptam sa duci proiectul pana la capat !
Bafta in continuare ;) |
8 Attachment(s)
bmw-ul a primit un mic motor de 2.0i motronic de 129cp 95kw si a fost antifonat iar rollbarul a fost facut din nou.. nu am avut prea mult timp sa va tin la curent cu evolutia lui..pt ca acum lucrez la garaj..(fac remedieri si creeez conditii pt distractia ce va urma, stiyi voi, piscina,party,drifturi)
|
5 Attachment(s)
mai am poze..cu scaunele.si cu jantele(le-am si incaltzat am sa revin cu poze) .si cu bmw-ul de sus..
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning