![]() |
Re: Nissan Meet
nr 12 sunt eu. si o propunere....cred ca brasov ar fii mai indicat. sunt mai multe posibilitati de cazare si cred ca pe platoul de la poiana brasov e loc suficient sa ne strangem toti.
|
si eu sunt de parere ca brasovul e cel mai oki loc fiind aproximativ in mijloc
si majoritatea o sa parcurgem o distanta aropiata |
Cred ca Brasov e cea mai buna varianta pana la urma, eu oricum imi las masina in cluj de pe acuma sa fie mai aproape de brasov :lol:
Exageram cu consumul putin, daca merg constant 100-140 la un drum de baia mare - cluj fac o medie de 10%-12%, dar de obicei fac drumul asta seara cand e mai gol. Cu loganul tot pe acolo sunt :lol::lol::lol: |
Quote:
|
1. U_TUNING
2. BuzzYBalL 3. VG30DETT 4. FUBU_S 5. Keisuke 6. GolfuletzS 7. tarnafes 8. VENOX 9. Xerius 10. 88RED 11. 2 BAD 12. 300zxtt 13. ? LOCATIE: BRASOV DATA: 15 MARTIE (INCA SE SUPUNE LA VOT DATA) PS: Nissan Micra ia cam 7 la suta... destul de mult ce-i drept la cat e de mica, adica e o "micro"-masina :lol: |
Quote:
automat ontopic ganditi-va la niste activitati la un traseu la un plan ca o sa ajungeti sa va intalniti si o sa va uitati unii la altii :) |
pai sa terminam cu decisul treburilor administrative, acum sa zicem ca suntem hotarati pentru brasov, mai ramane sa fie hotarata lumea in privinta datei si daca vor sa stea si peste noapte, dar mai ales pentru cei care bat mult drum eu zic ca merita sa stea peste noapte. atunci ar fi 15-16 Martie daca ramane in Martie.
dupa ce datele astea sunt sigure putem sa incepem sa vorbim despre partea cealalta, stabilire cazare, stabilire activitati etc. etc. asta e parerea mea, sa le luam pe rand ca timp este, e noiembrie, mai sunt aprox 3 luni si jumate. :) |
Quote:
|
Im in! nr. 12 bis (sau 14) :D
|
1. U_TUNING
2. BuzzYBalL 3. VG30DETT 4. FUBU_S 5. Keisuke 6. GolfuletzS 7. tarnafes 8. VENOX 9. Xerius 10. 88RED 11. 2 BAD 12. 300zxtt 12 BIS. DOHC16 14.? LOCATIE: BRASOV DATA: 15 MARTIE |
si eu sunt de acord cu data si locatia!!!!!
|
parerea mea ca toti am trebui sa confirmam daca este oki data si locatie
sincer pt mine este foarte oki |
si pt mine pare ok data si locatia dak nu gasim ceva mai bun
io ma supun turmei :D sa vedem cine va fi ciobanu si pe unde ne va paste :lol: |
de la mine. ok
|
Si eu sunt perfect de acord dar pana in martie se pot intampla multe.Eu zic lista trebuie reactualizata si parerile discutate cu cel mult o luna inainte.
Pana atunci sa ne strangem cat de multi. 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning