![]() |
:ciggy: mda ... asta sa iti fie invatatura de minte ca data viitoare sa castigi! KLAR?
|
Sau sa nu mai participi...
|
Nu conteaza pentru voi, dar conteza pentru noi, daca vreti sa mai participam alta data !
|
Nu conteaza pentru voi, dar conteza pentru noi, daca vreti sa mai participam alta data !
|
jeff de ce e feelingu` najpa?
|
Feelingul competitiei a fost superb, l-as repeta oricand, dar gustul amar de dupa imi taie pofta... Nu ma amageam daca la curse nu s-ar fi anuntat oficial la microfon sa intre lumea pe 4tuning.ro pentru rezultate. Am facut-o, am cunoscut aici baieti minunati si probabil va fi inceputul unor prietenii de durata, probabil voi mai si participa la curse, dar totdeauna imi voi aminti cu regret de faza asta :cry: :cry: :cry:
Peace! |
da gata ma frate... au zis ca in curand o sa le ai... asteapta ce naiba... peace :evil:
|
in curand ? pai n-au zis ca nu mai colaboreaza....ca nu se publica timpii...ce draq se intimpla ??
|
hmmm.... daca nu mai colaboreaza nu cred ca o sa mai publice timpii... :( sry 4 u dudes...
|
dap, buna dimineata si tie EvLSant0S.....mai apara-i in continuare pe idolii tai de la LR, ca merita baietii....le pasa de noi, de public, de forum, de toata lumea, ne iau parerile in considerare, se sfatuiesc cu noi, ne arata rezultatele complete, nu acuza pe altii de greselile lor.....super, ce mai
nu-i asa EvLSant0S ? |
super penibila faza !!!
nu stiu de ce dar nu mai am nici o tragere de inima sa intru pe site-ul asta ... las-o in p**a mea ca si daca plecam pe jos de la timisoara la bucuresti si dormeam 2 zile cand ajungeam, tot afisam rezultatele pana azi ... e klar ca s-au facut smenuri !!! |
Quote:
Taci mah ... nu mai vorbi asa ... ca noi suntem publicu ... si ne trezim ca ne fac astia prosti ... din nou :D!!!! Eu nu inteleg un singur lucru. Cum dracu poate 4tuning.ro sa le afecteze lor imaginea? Site-ul in sine le-a afisat pozele si calendarul de la competitii si este un site destul de bine cotat. Toti oameni de pe aici ... chiar daca se mai ciondanesc ei ... sunt prieteni si se sprijina reciproc ... iar pentru simplu fapt ca se vorbeste pe forum ... care in fond si la urma urmei asta e menirea lui ... intrerupi o colaborare si implicit apropierea de cei mai implicati oameni ... inseamna ca esti :lemon: |
...
ba noonamee tm 66 unu?
|
8) iep ... uai?
|
...
ce ai mah Jeff?ti-ai rupt masina?sau ai pierdut?ce s-a intamplat?
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:29. |
- Copyright 2026 4Tuning