Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Bancuri, Poze, Filmulete Funny (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/95791-bancuri-poze-filmulete-funny.html)

b.t.l 10-11-08 04:54

Re: Bancuri, Poze, Filmulete Funny by Inferno

bogdane sa mor d nu asta e cel mai tare:))))

Lucian_GXZ 13-11-08 01:53

8 Attachment(s)
Fel de nume :)) (Imi cer scuze daca au mai fost postate si in alta parte) :lol::lol::lol:

b.t.l 13-11-08 08:25

bogdane dak vrei sa ti tunezi dacia

http://hai6.net/2008/08/moment-publicitar/ :)))

bogdan_e36 13-11-08 09:25

bah nu am dacie...aia e a lui tata
app te manank butelie....mergi p burta;)

b.t.l 13-11-08 09:46

ma gandeam k vrei sa ti pui turbo p ea:))

bogdan_e36 13-11-08 10:03

pe dacie...c ai vere:))?sa fii nebun sa faci asa cv

PS: nici macar nu imi plac daciile:))

bogdan_e36 16-11-08 23:44

Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida: 1. De doua ori pe saptamāna mergem īntr-un restaurant dragut, bem vin, servim māncare buna si avem o companie placuta... ea merge marti, eu vineri. 2. Dormim īn paturi separate, eu la Milano, ea la Genova. 3. O duc peste tot, dar ea reuseste mereu sa gaseasca drumul īnapoi. 4. Am īntrebat-o unde vrea sa mearga pentru aniversarea casatoriei si mi-a raspuns: Īntr-un loc unde nu am mai fost demult.I-am sugerat bucataria. 5. Ne tinem de māna mereu. Daca nu o fac, īncepe sa cheltuiasca. 6. Are un robot de bucatarie electric, un storcator electric, un prajitor electric si zice ca sunt prea multe īn casa, nu are loc de ele unde sa stea. Asa ca i-am cumparat un scaun electric. 7. Mi-a spus ca masina nu merge, ca are apa īn carburator. Am īntrebat unde este masina. : īn lac 8. A facut o masca de argila. Pentru doua zile a fost frumoasa foc. Apoi si-a scos masca. 9. A urmarit camionul de gunoi, urlānd dupa el: Am venit prea tārziu? Soferul a raspuns: Nu, sari īnauntru. 10. Aminteste-ti mereu, casatoria e prima cauza a divortului. 11. Deci, nu i-am vorbit sotiei mele timp de 11 luni. Nu īndrazneam sa o īntrerup. 12. Ultima cearta a fost din cauza mea. A īntrebat ce e pe televizor, iar eu am raspuns: praf. 13. La īnceput, Dumnezeu a creat pamāntul si s-a odihnit. Apoi a creat barbatul si s-a odihnit. Apoi a creat femeia. Si nici omul, nici Dumnezeu nu s-au mai odihnit niciodata.

stefan_88 16-11-08 23:57

Quote:

Originally Posted by bogdan_e36 (Post 1868412)
Eu si sotia mea cunoastem secretul pentru a mentine o casatorie solida: 1. De doua ori pe saptamāna mergem īntr-un restaurant dragut, bem vin, servim māncare buna si avem o companie placuta... ea merge marti, eu vineri. 2. Dormim īn paturi separate, eu la Milano, ea la Genova. 3. O duc peste tot, dar ea reuseste mereu sa gaseasca drumul īnapoi. 4. Am īntrebat-o unde vrea sa mearga pentru aniversarea casatoriei si mi-a raspuns: Īntr-un loc unde nu am mai fost demult.I-am sugerat bucataria. 5. Ne tinem de māna mereu. Daca nu o fac, īncepe sa cheltuiasca. 6. Are un robot de bucatarie electric, un storcator electric, un prajitor electric si zice ca sunt prea multe īn casa, nu are loc de ele unde sa stea. Asa ca i-am cumparat un scaun electric. 7. Mi-a spus ca masina nu merge, ca are apa īn carburator. Am īntrebat unde este masina. : īn lac 8. A facut o masca de argila. Pentru doua zile a fost frumoasa foc. Apoi si-a scos masca. 9. A urmarit camionul de gunoi, urlānd dupa el: Am venit prea tārziu? Soferul a raspuns: Nu, sari īnauntru. 10. Aminteste-ti mereu, casatoria e prima cauza a divortului. 11. Deci, nu i-am vorbit sotiei mele timp de 11 luni. Nu īndrazneam sa o īntrerup. 12. Ultima cearta a fost din cauza mea. A īntrebat ce e pe televizor, iar eu am raspuns: praf. 13. La īnceput, Dumnezeu a creat pamāntul si s-a odihnit. Apoi a creat barbatul si s-a odihnit. Apoi a creat femeia. Si nici omul, nici Dumnezeu nu s-au mai odihnit niciodata.

buna povestioara :)) :lol:

Lucian_GXZ 17-11-08 00:50

Super tare :))

bogdan_e36 18-11-08 11:38

Un grup de turisti unguri intr-o excursie in Romania prin muntii Carpati. La un moment dat se aude un urlet infricosator. UUUUU-UUUUUUUUUU-UUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!! Speriati si curiosi isi intreaba ghidul despre ce este vorba. Ghidul le spune glumind ca la noi in Romania exista un grup de femei foarte frumoase care in momentul in care le vine timpul de imperechere se aduna intr-o "pestera" si isi inalta strigatul hormonal in asteptarea masculilor. Peste 2 zile cel mai titrat ziar din Ungaria scria cu litere de-o schioapa: "15 barbati unguri au murit calcati de tren intr-un tunel din Romania . Toti erau dezbracati"

PS: stiu k va cam stresez cu bancuri dar sper sa va placa:D

RoByNeT 18-11-08 13:36

2 tzantzari merg pe o motocileta. La un moment dat zice ala din spate.
- Ba .. trage pe dreapta ca mi`a intrat o musca`n ochi !

:lol:

cozo 18-11-08 20:05

Un betiv intra intr-un bar, se opreste in fata unui cuplu si ragaie. Tanarul, furios: - Cum indraznesti sa ragai inaintea prietenii mele? - Scuze nu stiam ca e randul ei!

La un proces plictisitor din cale-afara, cand toti aproape ca adormisera, un betiv exclama catre procuror: - Sa ma pupi in fund ! - Afara ! - Nuuu ! Aici, sa vada toata lumea !

RoByNeT 19-11-08 09:16

doi betivi ies dintr`un bar. Dupa o bauta zdravana ... 2 lazi de bere ... zice unu:

- Baaa !! Am uitat sa ma pish ...
- Lasa ma ca te invatz eu !

:))))))

RoByNeT 23-11-08 14:12

Cat dureaza iubirea adevarata ?

https://www.trilulilu.ro/leifer/b424a0a1e99203 :))

Lucian_GXZ 23-11-08 16:05

Moderatorul cu iubita in dormitor:

M:- Draga vreau sa facem dragoste in noaptea asta.
I: - Ma doare capul.
M: (o palma peste bot)
I: - Ce a fost asta!!!
M: - Warn pentru OFF Topic!

All times are GMT +2. The time now is 13:45.

- Copyright 2026 4Tuning