![]() |
Re: Delta Racing Crew
Quote:
Madalin esti de treaba ... masina ta are potential si data viitoare baga placa: n-am nici un act la mine :lol::lol: poate scapi de suspendarea permisului... |
Sunteti buni de cinste!!!! :) :)
|
3 Attachment(s)
Sal!!! Niste poze si de la mine!
|
2 Attachment(s)
si inca
|
Florin Brailovschi Ford Focus Colina Motors Jeans Edition nr1 1.6 16v-115hp
Au fost fabricate doare 5 examplare aceasta fiind prima! |
Sa o stapanesti sanatos ! Masina e belea . Incepem sa ne strangem bine :D Pentru inceput avem masini chiar tari cum ziceam si aseara . Sa ne mearga tot asa si poate la anu pe vremea asta o sa avem si toate actele !
|
Lista de membrii Delta Racing Crew:
1. Vali/SEJ Dacia Logan 1.6 16v 105cp+ 2. Cubanezu’ Peugeot 308 1.6 16v 120cp / 3. Tudor Toyota Celica 1.8 VVTI 143cp 4. Mihai Mitsubishi Lancer 1.6 98cp 5. Florin Ford Focus blue edition 1.6 16v 115cp 6. Jipy Oltcit Club 12TRS 1.3 61cp(under construction) 7. Madalin Mitsubishi Eclipse 2.0 16v 150cp 8 Liviu/KGB Peugeot 307 HDI 110cp 9. Emil Opel Kadet 2.0 GSI 150cp+ *Mai exista un membru pe care nu l-am scris ,Dan,care urmeaza sa-si ia masina. |
1 Attachment(s)
Parasolarul Delta Racing Crew...
|
Cand mai puneti poze aveti grija sa fie in format .JPG .JPEG... ca sa se vada direct cum e, ca si poza pusa de vali ultima data... ocupa si mai putin sunt mai ok si se vad direct :)
Frumos eclipse, nu stiam ca e in TL o asemenea masina! ps: frumos JEANS :) |
foarte frumos fordul ,te-am vazut prin e3 cu el ,ps cam atinge din ce am observat ,e prea joasa pentru strazile noastre ,aseara am avut unele probleme si nu am mai putut ajunge ,asta e maybe next time
|
Salut. Ma bucur foarte mult ca exista un club 100% tulcean. Felicitari si mult succes.
Sper sa ader si eu cand masina mea nu va fi stock . |
:-)Bravo Tulcea!Felicitari Celor ce sau ocupat de infiintarea acestui club!
Acuma ramane sa va intelegeti si sa vedem masini din ce in ce mai frumoase. Si vedem Delta Racing Crew la Expoziti,curse etc.. Pe aceasta cale felicit si membri ce sunt deaja in acest club:!: Cat despre celica sincer sa fiu nici eu nu stiam:sad: Puneti si voi poze de la intalnire :DBafta in continoare;) |
;)ce sa zic mai baieti ...sunteti de treaba....s vrea sa fie asa tot timpul sa nu ne certam pt nika si sa ne ajutam atunci cand e nevoie ....nu trebe sa fim rai ca unii au masini mai putin puternice sau mai putin bune....SUNTETI CU NOI!!!!!!!SUNTETI TULCEANI....ms pt incurajari....si succes cu oricine ati dao din afara loc....poooop si aveti grija de "frumoasele voastre"...deabea astept permisul sa facem o zona asa toti :D".....
|
Aseara ne-am intalnit,am vorbit putin maine terminam sper toate logo-urile de pe parbriz!Sincer cred ca o sa facem o treaba buna,membrii o sa mai fie,si speram ca la prima expozitie sa participam, de curse nu mai vorbim toti membrii se inscriu!
|
sa`mi datzi si mie idurile voastre( cei din club) pe privat :) si care mai vreti semnaturi sa ma anuntzati :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning