Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Logan Sport & Sandero Sport vin la Sao Paolo (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/95057-logan-sport-and-sandero-sport-vin-sao-paolo.html)

pyttbull 23-10-08 22:24

Re: Logan Sport & Sandero Sport vin la Sao Paolo

:???::???::???::???: nush daca ar da cnv bani pe asa ceva ..

Ottaviano_m 23-10-08 22:37

ar da,ar da,trust me :D
numai p ideea ca "e sport si toate sportivele-s la fel"este multa lume care gandeste in felul asta.In plus "vorba aia-e masina noua" :)

raul_rebelul2005 23-10-08 23:18

stiti care este avantaju,stickerele F1 Team....sa-mi bag picioru de *** de masina...

b-power 23-10-08 23:58

eu unu mi-as lua loganu i-as pune niste suspensii sport sa fie foarte lasat o evacuare profesionala un chip tuning xenoane si stopuri p led si gata m-am facut de o masina RS in adevaratu sens al cuv:D...sandero nu-mi place(varianta mai proasta a lui clio)

Vlad_24 24-10-08 07:53

Quote:

Originally Posted by b-power (Post 1823435)
eu unu mi-as lua loganu i-as pune niste suspensii sport sa fie foarte lasat o evacuare profesionala un chip tuning xenoane si stopuri p led si gata m-am facut de o masina RS in adevaratu sens al cuv:D...sandero nu-mi place(varianta mai proasta a lui clio)

Chip tuning la ce? la un motor fara turbo? decat sa castigi20 de NM si 3 cai mai bine iti tii cei 250 de euro pentru altceva.Sunt destui in trafic cu xenon, jante, ceasuri plasma,...etc dar imi mentin ideea : cred ca e singura masina cu motor de 1,6 cu tambur pe spate productie 2008! .Iti dai seama ce frane are?sper macar sa aiba discuri ventilate pe fata (nu ma refer la cele gaurite pt noobi).
Sper macar sa aiba cat de cat randamentul proportional cu consumul.
Dupa parerea mea acea reclama cu loganul taiat pe din doua :chainsaw: spune totul !

Va salut ! ! ! :peace:

Mustang 24-10-08 10:15

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 1822175)
Foarte tare. Imi plac jantele de pe Sandero. Dar totusi... parca era vorba de un motor nou... In fine. Cu niste arcuri sport o sa arate foarte tare si berlina.

Pentru Sandero, este motor nou: 1.6 16v. Momentan motorizarea lui de top este 1.6 8v.

Quote:

Originally Posted by mese_adi (Post 1822190)
daca raman la motorul de 102 cp , nu merita stikerul cu F1 team ( parerea mea )

Logan si Sandero Sport sunt marca Renault. E treaba lor ce motorizari vor sa puna pe masina respectiva.

Quote:

Originally Posted by adidelavalcea_crazy (Post 1822433)
Sunt sigur ca daca ar scoate niste motoare cu o cilindree mai mare si mai multi cai,ar fi destui oameni care si-ar dori sa cumpere astfel de masini.8)

La ce nazuri se fac in Romania, nu s-ar lua Sandero Sport nici cu 180-200 de cai. Vai Doamne, este urata!

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 1822466)
galben sport nu se potriveste la DACIA

Parerea ta. Mie imi place cum cade.

Quote:

Originally Posted by mrrz (Post 1822471)
pfoai ce masina...cutie de chibrituri cu tupeu de bufnitza

Comentariu de pusti. :rolleyes2

ozenel 24-10-08 10:22

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1823899)
Pentru Sandero, este motor nou: 1.6 16v. Momentan motorizarea lui de top este 1.6 8v.

Logan si Sandero Sport sunt marca Renault. E treaba lor ce motorizari vor sa puna pe masina respectiva.

La ce nazuri se fac in Romania, nu s-ar lua Sandero Sport nici cu 180-200 de cai. Vai Doamne, este urata!

Parerea ta. Mie imi place cum cade.

Comentariu de pusti. :rolleyes2

oooo daaa....
cat adevar...
50 de pusti fara permis si cu toroape roase de rugina care se mai tin doar in chit si banda adeziva...dar au tuning pe baza de teava in loc de esapament...pentru cei 20 Cp in plus scosi din 1290cmc de dacie,
sau si mai grav toate "total schaden" din germania, facute din bucati...
dar "am 316 frate..."
daca e de dacia nu e bun...nu e sport...dar va bucurati la un cazan cu 300.000-500.000 km la 1000E

jipianu 24-10-08 10:48

Mie unul nu-mi place sandero in special spatele.... asta din imagin o da mai binisor... ddar ce folos dak e masina productie romania screi pe ea Renault si se vinde doar in Brazilia.... ce rost mai are

StreetStyle22 24-10-08 15:22

Pentru ca va fii introdusa si in Romania. Vlad24 are tamburi pe spate,dar uite ca chinezarismele au abs dar is de toata jena pentru ca iti ofera o siguranta slaba. Care reclama cu Loganu taiat ?! Unde ?! :lol: Si Clio are tamburi pe spate :P unele modele defapt toate motorizariile inafara de 1.6 16v pe clio,sunt cu tamburi. Loganul sport tot nu inteleg ce aveti cu galbenul, Renault Megane F1Team e disponibil si in galben, si culmea lumea il cumpara, depinde de gusturiile fiecaruia.

Claw166 24-10-08 18:30

2 Attachment(s)
Nu arata deloc rau,dar se putea mult mai bine ... si "sport" la 102 cai .. sa zicem mai degraba "DECENT" :lol: (doar 1,6 16v :( :( :( )

off: Amandoua ar arata super in 2 usi ;) parerea mea :D

SaIBoT 24-10-08 19:02

arata binisor,numai ca iar ne arata ceva si pe cand apare e altceva...

internet 24-10-08 21:06

de bea astept,sa le vad si la noi,frumos,preturi cineva cunoasteti?

internet 24-10-08 21:10

pt caw166,nu stiu de unde ai pozele felicitari oricum pt ca leai postat,super

mitza mtb 24-10-08 23:59

Mie imi place Sandero......se zvonea acum 2 - 3 luni daca nu ma insel...ca dacia va scoate o motorizare pentru logan de 131 de cp....era frumos sa o puna pe aceste modele...ca sa fie totusi o diferenta....:)

miha38 25-10-08 09:09

sunt destul de frumoase da dc nu vin si p la noi?

All times are GMT +2. The time now is 08:06.

- Copyright 2026 4Tuning