![]() |
Re: Intalnire Constanta
Vezi ma ca ai si o skoda in fata blocului... nu doar dacie.
|
nu in fata in spate ... si e intalnire dacia....nu skoda
|
de ce ma e bolnava sportiva? in fine, asteptam si lume noua, ca zilnic vad daciute frumoase prin cta, si nu neaparat cu batranei la volan
|
si cum a fost?eu nu am putut sa vin...
|
Fratilor vroiam sa vin si eu dar am uitat sa mai urmaresc acest thread,oricum nu aveam cum vineri seara pt.ca eram la munca.O sa urmaresc threadul mai cu atentie si voi fi si eu prezent.bafta:-)
|
baieti facem ceva in vinerea asta?ce spuneti?daca nu vineri, sambata.
|
Facem..sambata la 9 afara la city ?
|
Facem facem, aduc 2 membrii noi o sportiva si o 1310:shock:
|
Sper sa pot ajunge sambata seara.Ne vedem la City daca e.bafta
|
Prezent si eu ... pana sambata am si eu masina inmatriculata acte`n regula si poate scurtez si din arcuri pana atunci :D..
|
cum sambata ma?e sf valentin:))eu am prietena.....nu vin.
|
:lol::lol: Lasa Andrei stai linistit ca nu e problema nu esti singurul,si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine,am prietena si deh sambata e Valentine's Day;) Pai daca e sa ne zica baietii daca sunt de acord sa facem duminica seara,ca sa putem venii si noi,deasta am zis si eu ca poate reusesc sa ajung.Hai ca ne mai auzim,bafta, P.S: sambata cred ca merg pana la LKS ca sa-i vad jentile ca vreau sa i le iau si poate vii si tu mai vorbim de una alta8) bafta
|
Oricum intalnirea va fii seara gen 9...dar daca nu se poate din cauza micilor interferinte masina, prietena nu`i nimic...schimbam duminica...dar asta numai daca vin toti nu cum a fost ultima intalnire numa cei cunoscuti si nici aia toti...deci daca toata lumea e d acord lasam duminica...mai mult timp sa`mi trantesc masina... :)) :D
|
ma baieti...mai bun era vineri seara...dar daca vreti dumincia n-am nimic impotriva. sambata cam iese din discutie:)) deci facem una mare si venim toti, asteptam si lume noua am inteles...a, da...am vazut un cronometru la pagina de start 4tuning, sa-nteleg ca e de la 4tuning days?
|
Hai atunci o facem vineri seara, macar sa fim mai multi.
Schumi sambata pe zi sunt plecat din cta, ori vineri ori duminica.. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning