![]() |
Re: TOYOTA Celica T23
Foarte tare felicitari
|
mai arata bine masina. te vad mereu pe la universitate acolo.
|
multumesc, da, cand mai ajung pe la facultate sau la vibe cafe... pentru moment insa e blocata in curte ca nu pot sa ies din cauza unui pod de gheata...
|
Quote:
p.s: f frumoasa masina! ai grija de ea;) |
Din pacate eu merg foarte mult in oras in traficul super aglomerat din Bucuresti. Din calculele mele, pentru ca nu are consum instant, undeva 12l/100km in traficul aglomerat. Probabil daca as merge la consum as scoate undeva la 10, dar nu pot, ca ma plictisesc repede.
Deeeesi, acum de cand am montat suspensia, consuma mai putin, nu de alta dar rar mai vede viteze de peste 80-90... |
consuma masinile astea destul de mult desi nu au turbo
|
salut baieti....o intalnire vara asta facem si noi? sau mergem la celistii din grecia?
|
Facem facem...
|
stiam eu ca Dimitris si cu TEN se baga sigur:P...mai am eu 3 tovarasi celisti.....dar cine se ocupa de organizare ca de strans cred ca ne strangem vreo 10-20
|
Faceti si voi cum au facut in Franta semnu' Toyota cu celice :)
http://i67.servimg.com/u/f67/11/37/73/04/img_0112.jpg |
Foarte tare couzin dar tu dece nu te bagi?parca veneai in romania....
|
vin akum sambata cealalta peste o saptamana ma bag da puneti la punct intalnirea pana in 20 aprilie ca pana atunci stau acasa..
PS am pus celica ta pe un forum de celica aici in franta le place la oameni :) http://celica.forumpro.fr/espace-det...-t23-t9429.htm |
:D stai ca trebuie sa-mi fac cont si nu primesc mailul ala de activare:(
|
nu ai mail de activare e contu activat imediat
|
ar fi frumos sa ne intalnim...mai ales ca s-a incalzit acum . As trag o fuguta si la greci :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:33. |
- Copyright 2026 4Tuning