Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Scirocco mk 1 '77 (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/94488-scirocco-mk-1-77-a.html)

CJ-01-WOB 15-12-08 10:24

Re: Scirocco mk 1 '77

ai si piese care iti lipsesc sau piesele de pe ea se reconditioneaza in mare proportie?

V.Roberto 15-12-08 18:59

sunt inca cateva piese care nu stiu ce vor fi cu ele cum is chederele si cateva chitibusuri dar majoritatea sunt in stare buna ,dar oricum o sa vad dupa vopsit cand ajung la faza de ansamblare ce lipseste si ce trebe inlocuit

V.Roberto 19-12-08 20:31

4 Attachment(s)
am vopsit o ,a iesit ok ,mie imi place ,avand in vedere ca are 31 de ani eu zic ca am facut treaba buna,mai mult de atat .....,mai ales ca totul am facuto din mana neavand piese .Culoarea e interesanta in poza e total alta nuanta.....

madutz2006 19-12-08 21:46

Quote:

Originally Posted by V.Roberto (Post 1931617)
am vopsit o ,a iesit ok ,mie imi place ,avand in vedere ca are 31 de ani eu zic ca am facut treaba buna,mai mult de atat .....,mai ales ca totul am facuto din mana neavand piese .Culoarea e interesanta in poza e total alta nuanta.....

nici in poze nu arata rau... banuiesc ca in realitate e super...
bravooo faci o treaba super buna...
bafta in continuare la proiect !!!

WOLFI3 20-12-08 19:42

Roby....iarasi ne-ai uimit cu ceva super .... esti ca mama mea;) de multe ori imi faci un cadou...de care ma pot bucura;)... ma bucur ca ai adus iarasi la viata masinutza asta( care merita desigur)..... nu mi-am dat seama...din poze....este ea mai mat?? Sau nu vad eu bine....ca in pozele cu capota deschisa arata suuper stralucitor!!!....in final ramane ampliful pe 5 cai in ea??

La ce concurs o sa isi faca apariti? db drag? sau sq? oricum...pregatesteo fain....sa iei si cu acesta macar cateva medalii si trofee!!!

Bv Bv......deja ma simt "maniac" de lurarile tale!!!

V.Roberto 24-12-08 19:26

3 Attachment(s)
am terminat bordul,adica lam ajutat si eu pe tapiter,am folosit o imitatie de piele identica cu originalul,inca nu e finisata dar e ok,am mai schimbat cateva maruntisuri,o planetara,filtru ulei ,ulei,lichid frana,am desfacut directia bucati sa schimb tot ce trebe,am aerisit franele ,ramane sa schimb o garnitura in pompa de frana ,cablul de la frana de mana vine in ianuarie,tot ce va fi negru va fi curatat si pregatit pt vopsit,la fel si jantele care le vopsesc argintiu,inainte de a incepe ansablatul o sa bag in toata masina in toate colturile si longeroane ulei cu vaselina fierbinte...ca sa mai tina inca 30 de ani:))

V.Roberto 02-01-09 21:54

3 Attachment(s)
am scos o la o tura....:D

dubmaniacks 02-01-09 22:23

Frumoasa foc.o suspensie nu ar strica :)

Ingerasul99 02-01-09 22:41

Ai facut-o frumoasa rau de tot, vopseaua a iesit bine.Spor la treaba.

riso_ak 04-01-09 19:46

Foarte tare....ma bucur ca ai reusit in asa de putin timp....
Cam care ar fi planurile in continuare?
Sincere felicitari

V.Roberto 04-01-09 20:45

inca nu e gata ,dar msi msi...,planuri? interiorul e inca gol,scaunele sunt ansamblate tre sa le montez la loc,un sistem audio video,tre sa umblu la suspensie,la motor schimbate fise etc.,sa rezolv itp asigurare si actele,mai am jantele de vopsit....

TheEnZo 04-01-09 23:21

A iesit super masinuta, trebuie sa ii umbli neaparat la suspensie ca zici ca e jeep.
si parerea mea este ca jantele alea nu se potrivesc deloc cu aspectul masini ... ar merge mult mai bine niste bbs'uri spitate sau ats'uri.

charlieptm 05-01-09 01:46

categoric ar trebui niste suspensii :D marfa masina si culoarea e super

FreedomFighter 05-01-09 12:19

super o iesit ;) piesele sunt in regula?

V.Roberto 05-01-09 19:49

msi msi,da domnu piesele sunt ok deja pe masina,mai astept cateva maruntisuri,jantele raman astea ca mie imi plac,pe spate am distantiere de 16mm din aluminiu si set de prezoane pt ele ,vor fi montate dupa ce o las mai jos,dar primadata sa ii fac itp ul ...

All times are GMT +2. The time now is 07:04.

- Copyright 2026 4Tuning