![]() |
Re: E30 - 316i B 13 RZA
Quote:
|
Aham, parca prea intuneca spatele, frumoasa masina.
|
unii dau bani grei pe geamuri cu tenta verde...altii le acopera...fiecare cu gustul lui :)
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
alte poze cu ursu'
|
Quote:
din cate stiu yo , asa la bunu simt , cand dai un ban pe ceva ramane al tau si faci ce vrea pasarica ta cu el ! fiecare cu gustul lui :) |
Quote:
|
Quote:
iar eu am zis punctul de vedere...nici eu n-am stiut la inceput cand mi-am luat e30 ca sunt mai multe culori la geamuri....dar alea chiar nu meritau acoperite cu folie...dar poate e pusa strategic sa se tavaleasca cu gainile :D |
Quote:
PAREREA MEA este ca arata bine cu folia asta ! |
Quote:
|
Quote:
ps. nu vreau reply la mesajul asta ...:twisted: |
observ ca nici sa mai prezinti o masina nu se poate frate ...imi cer scuze ca mi-am permis sa-mi prezint o masina pe care a avut-o MOUZE inaintea mea ... dar probabil ca era de asteptat ... iar dupa parerea mea buga ... lasand la o parte ca e prieten bun cu mine ... are mare dreptate ... nici MOUZE n-a facut numai treaba buna la masina .. si el s-a invartit cu ea .. si toti care au avut-o asta au facut cu ea .. pt asta e facuta ...iar eu ce am mai facut la masina .. am facut pt ca dupa parerea mea ... arata mai bine ... si se "aude" mai bine muzica ... altceva .. pe viitor ... o sa schimb si motoru ... ca nu ii place lu tata cand se duce la piata si umble portbagaju cu pepeni ... ca nu trage 1.6-le ... dar nu e graba ... mi-am luat o masina pe care de mult mi-o doream ... dar asta ramane lege ... voi face in continuare ... exclusiv ... ce imi doresc eu cu masina asta ... in materie de tuning ... si nu numai .. din simplu fapt ca este in posesia mea ... iar MOUZE ... nu am avut treaba pana acum ... nici nu vreau sa avem ... observ ca probabil iti pare rau ca ai dat masina ... o fi frig in cabrio .. habar n-am ... dar eu traiesc bine mersi si fara aceste "sfaturi" ale tale ... atat am de zis ... o sa postez poze cu urmatoarele modificari la vremea respectiva ... va salut
|
Quote:
|
daca nu stiai cum e pe forum-uri...ai aflat ;)
nu dau nume...dar il dai....mai subliniaza de 316ori ca imi place cum suna...vb.unui amic...ma ... pe voi de ras...ma amuza teribil situatia asta :evil_laug si stai linistit k nu imi pare rau dupa masina(imi pare rau k a vandut-o ex-u) si nu e deloc frig in cabrio ma incalzesc cei 110mii km care ii are pe bord si nu numai :p e greu fara acoperis deasupra capului dar asta este....firu' vietii :lol: iar miejii mieji raman orice le-ai face :D |
Hai copii...nu mai cresteti si voi odata?:bored:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:37. |
- Copyright 2026 4Tuning