![]() |
raspunsul la intrebare este da ... da parca nu vad rostul intrebarii ... serios ... ce legatura are ?
|
mai oameni buni...special pt cei care nu sunt din cj...nu stiti despre ce este vorba..nu ati inteles nimik din posturi...nu mai postati aiurea pt ca nu despre asta e vb...si rog moderatorul sa stearga ultimele 2-3 pag inutile deoarece tot offtopic este....ultim raspuns pt dacia wrc intelegi sau nu ca nu facem recrutari??? iti spun pt ultima oara...nu facem recrutari...opreste-te odata...nu mai tot posta....aiurea....NU FACEM RECRUTARI INCA....SI CAND NE INTALNIM NE INTALNIM NOI....daca chiar vroiai sa ne cunosti..veneai de mult in c sa ne intrebi ce facem,etc,etc...da tie iti tre doar stickerul ala amarat...deci te rog...nu mai posta...ca nu are sens..nu iti mai spun inca o data
|
Re:
Quote:
|
bine fie, nu facet-i recrutari bine
|
Re:
Quote:
alte intrebari mai aveti despre club? |
poi dc nu ne putem baga in club...nu ne mai intereseaza, dc nici macar nu ne putem intalni...ce rost are?
|
masina ta nu indeplineste cerintele de inscriere (nici macar alea technice) asa ca termina odata!!!!!!!! EU m-am saturat deja sa sterg atatea posturi si sa editez atata offtopic.
am spus: ALTE intrebari despre club aveti ? |
care club?
|
in clubul national al sahistilor
|
ba voi chiar sunteti batuti in cap :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Voi cu CSR-u' ... bafta ma copii, dar mi se pare fara sens. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:50. |
- Copyright 2026 4Tuning