![]() |
Re: E30 - 320[AR08CGM]
Quote:
Sa ai grija de el ! Bafta in continuare ! |
E mortal ursu acum tras in culoarea asta bv :D
|
super fain arata.bravo, fain proiect
|
felicitari....si bafta incontinuare
|
de curiozitate la motor l ai vopsit ?
|
Trebuia sa-i pui stopuri cum are hai-u....[ aia de salon :)..albastra...]
|
2 Attachment(s)
fffff tare am si eu cateva intrebari 1 masina asta a ta nu a fost facuta din 2 3 taieturi complete la stalpi si la aripi si la porbagaj 2motorul e praf la fel si cutia 3masina nu e pe numele tau si nu cred ca va fi prea curand imi permit sa spun asta pt ca eu cunosc masina fffff bine propietarul a tras de ea la blana noi am facut masina dar cand nu am avut ce sa i mai facem nici cu banii nici cu piese el a decis sa o vanda sa u sa o bage pe gat nu stiu am citit ca mai sunt interesati de masina asta .Fratilor stati linistiti masina asta e taiata in 3 4 bucati nu merita
|
...da..am vopsit si compartimentu motor si acuma vrea sa fac si capacu rosu;sa dea bine cu bara stabilizatoare.....si etrierele rosiii....tre sa-mi iau si baterie rosie...etc...:D:D:D
|
...da intradevar a fost taiata fata la ea;spatele nu....motorul merge f bine,la fel si cutia...masina o s-o trancsriu imediat dupa ce o termin.....alte intrebari!!...dak ai...
|
...si ink ceva....la noi..din 10 ursi,cel putin 6 sunt taiati.....eu am taiat si porsche cayenne in doua si acuma circula in perfecta stare de functionare!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
la voi ............... vezi poate mai citeste cineva si ..............cum poti tu sa afirimi ca la voi sunt numai ursi taiati????????? pacat de masina asta ca e o ruina ai facut o si tu frumoasa pe afara in rest...........
|
Quote:
|
....sunt in stare sa pariez orice k masina asta va fi pe numele meu
|
Quote:
masina poa`sa fie facuta si din carton cu aracet... omul sa fie sanatos.. corect?? va rog, chiar daca nu am mai intervenit de mult timp pe forum , o voi face daca e nevoie.. asa ca orice mesaj postat care nu-si are locul in acest topic va fi sters |
| All times are GMT +2. The time now is 10:59. |
- Copyright 2026 4Tuning