![]() |
Re: Machetele mele - radu715
Quote:
|
tare ideea cu subwooferul
ti-a iesit chiar bine bv;) Bafta la tunat!!! |
8 Attachment(s)
Pentru azi avem doua muscle car-uri ale zilelor noastre :
Audi R8 Bburago 1/43 Lamborghini Reventon Bburago 1/43 Scuze pentru claritatea pozelor :oops::oops: |
Quote:
|
da chiar....poate ai vrut sa zici EXOTIC CAR....in fine,imi plac acele presupuse mucle car....la reverton imi place ca jantele sunt facute exact dupa cele adevarate.....cred ca e singura macheta de la bburago cu jante facute bine.....succes la strans machete!
|
Marfa amandoua machetele...dar cum spuneai si tu..calitatea pozelor lasa de dorit..pacat de stickerele alea din spate ca nu se vad...
|
ok..ok..exotic car.. cum vreti voi sa le ziceti.. :lol::lol:
|
9 Attachment(s)
Pentru azi avem :
Mini Cooper S Maisto Mini Cooper Maisto |
10 Attachment(s)
In sfarsit am pus si eu mana pe o camera mai performanta .... din pacate nu pt mult timp.. voi pune poze cu bmw 645ci si bmw x5 .. in stadiile actuale
La BMW seria 6 : Jante , Subwoofer , Pleoape ( mai trebuie sa lucrez la ele) LA x5 : Stroboscoape in proiectoare , Clean la manerele usilor din spate , am scos portbagajul de deasupra si am astupat gaurile , am scos emblema dupa portbagaj , stopuri clare . ce culoare sa-l vopsesc??:> si ce mai pot sa ii fac??:oops::oops: sper sa nu supar nici un moderator.. :) astept parerile voastre :) |
E frumos 6-aru..da nu prea...pleoapele nu prea imi plac,si grila fata..in rest e ok
|
Pentru ca pozele cu X5 nu merg sfaturi doar la 6ar:
-rotile sunt prea mari (prea late mai exact) si ies in afara; -data viitoare cand vrei sa faci pleoape asa scoate farul si grila cu totul (se scot foarte usor...din experienta) ca sa nu murdaresti si caroseria. |
iti multumesc pentru sfaturi . x5-ul e aproape terminat voi pune diseara poze cu el "finish " :)
|
10 Attachment(s)
Am terminat x5 ul .. parerea mea este ca a iesit bine pentru primul meu tuning.. acum vreau sa aud si parerile voastre . fac o lista cu modificarile aduse :
- Vopsea blue azur metalizata - "Folie" autorizata R.A.R. - Stopuri clare - Faruri negre - Interior negru - Clean la usile din spate - Scos emblema spate - Bara fata - clean - Stroboscoape in proiectoare - Diferite stickere si parasolar - Jante argintii + "Discurile " albe .. - Scos oglinzi - Leduri in stopuri pentru pozitii momentan nu merg stroboscoapele si un led din farul stanga .. dar zilele astea le voi lipi la loc :) , va pun niste poze dupa " iesirea din atelier " :)) enjoy !! :) |
frumos!
mi-a placut filmuletul vazut cu el... sa repari stoboscoapele si am si 2 sfaturi: 1. scoate-i un sticker galben cu 4tuning si celalat din mijloc de pe luneta cu 4tuning 2. vopseste-i plamanii negru! in rest frumoasa! :-) |
multumesc pentru sfaturi ... rinichii oricum in viitorul apropiat vor fi negrii.. in legatura cu stikerele .. cred ca le voi scoate ca nuprea vad cand dau cu spatele :D..
p.s.: nu merge sa urc filmuletul pe forum :( |
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning