![]() |
Re: Opel Vectra 1.8 16v sport-"Pustiu"
Arata bine, s-o stapanesti sanatos si fara incidente ! :d
|
2 Attachment(s)
@santino...am renuntat deocamdata la ideea de a monta un filtru sport pt ca nu prea am fost multumit ce am vazut.
@krsn1...ms f mult.... Intre timp "Pustiu" a primit o alta folie pe fata(cea mai inchisa)+revizie+curea si rola de accesorii.Sa speram ca anul nou care o sa vina o sa aduca banii pt modificari noi:P...numai bine!!! |
Speram sa mai ramai cu certificatul in posesie. Frumoasa folia pe fata, insa cam riscanta.
Spor la modificat :D |
cam greu...dar ma descurc...pana acum am avut mici probleme...dar s-au rezolvat...apropo are cine un c20let sau z20let de vanzare?numai bine!!!!
|
Frumoasa masina. Vrei sa schimbi motorul? Zi-mi un pic, te rog, cum trage motorul? Consum?
|
motorul trage bine pt capacitatea lui...e fiabil...consumul se invarte undeva pe la 11,5 iarna la talpea mea grea si 10,5 vara.sa vedem daca il schimb...numai bine!!!
|
3 Attachment(s)
new wheels for summer:twisted::twisted:
|
sunt misto jantele.
|
Superbe RH-uri!!!!!!!
Ceva detalii nu ne dai?... |
Da, faine jantele sper sa intre si pe Vectra fara modificari...ca in poza sunt pe un Bertone parca. Bafta!:-)
|
Quote:
|
Sunt superbe...saru`mana...jantele sunt pe 17 si anume pe fata 215/40 8j iar spate 245/35 9j dar o sa le schimb cu 225/45 pt ca sunt cam tocite.Jantele eu fost pe un bertone care avea numai pe fata flanse sau ceva de genul asta.Deja am vb cu cineva care se ocupa si mi-a zis ca s-ar putea sa am nevoie pe fata doar de inele de centrare si pe spate de distantiere.Ca prindere ele sunt 5x112 si eu am nevoie de 5x110.In cel mai rau caz o sa-i pun flanse.Astept vara cu nerebdare.numai bine!!!
|
4 Attachment(s)
ultima janta polishata....acum asteptam vara8)8)8)
|
unde ai polishat janta?
|
omule de polish ce pot sa zic...ashea le-am luat dar a 4 janta a trebuit un pic indreptata si dupa ce am facut lucru asta,am dus-o inapoi de unde am luat-o si sa ocupat omu de polish.numai bine!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning