![]() |
...nu vreau sa fiu rau si sa fac anti-reclama, dar ADAX-ul si-a dat cu firma-n cap odata cand am fost cu un prieten care-si luase cauciucuri de-acolo si au fost ratate...garantie..vezi sa nu....ca tot romanu' :( si acum a ramas cu ele neschimbate...cred ca ar trebui deschis si un topic cu firmele care trateaza clientii cu lipsa de respect
|
garantie e de 1 an la toate, asigurata de importator sau producator dupa caz, insa aceasta garantie nu acopera decat defecte de fabricatie nu si bolfe de la datu' in gropi...
nu acuz pe nimeni, insa cel mai probabil din aceasta cauza nu s-a rezolvat problema lui... |
cce nasol..intra unii doar pt scopuri comerciale... :cry:
|
nu e chestie de nici un fel de vanzare aici, ci omu era evident suparat si am spus si eu ce stiu legat de subiect, cu speranta ca poate ajuta...nimic mai mult, daca am exagerat, scuzele de rigoare, insa vroiam doar sa fiu de ajutor...
|
Re:
Quote:
|
Am sesizat si eu pe multe masini din Cluj produse si accesorii tuning cumparate din PIATA MARASTI tejgheaua 2, 11, 12, 15, 36, 89, 456...neoane, beculetze, capace pe 13\" -spinner pe un GOLF IV care are jante pe 14\", muzica DOMOTECH, EUROTEC, capete de tobe, tot felul...cred ca merita luat in considerare tinand cont ca de acolo se aprovizioneaza mai bine de jumate din profesionistii tuningului din CJ...inca odata pt cine nu stie : troleu' 4, 6, autobusele 8, 30, statia PIATA MARASTI !!!...PUTZKO TIUUUUUUUUNING POWER....bafta
|
Re:
Quote:
va aduc orice dimensiune avion, dar si uzuale, de pe o zi pe alta... :wink: |
Re:
Quote:
|
Auto raco tuning ... chiar daca or fi la inceput, care stiti adresa exacta, nr de telefon ... postati aici!
NightRider poate aflii tu primul daca tot ti coleg! :lol: |
...deci :
Auto Raco Tuning : str. Paul Chinezul nr 2 ap 1, in spate la liceul baritziu tel/fax : 0264.59.61.61 mobil : 0745.05.35.83 orar : L-V 10 - 15:30 |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ce repede te-ai mobilizat!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:peace: bravo, asta da promtitudine! :peace: |
In legatura cu cauciucurile de la ADAX......si tata o luat 2 leo de la ADAX.....si dupa 1 saptamana o explodat unu pe feleac in jos.......mare minune ca nu o iesit prin livada :) si cand s-a dus cu el la ADAX aia o zis
ca nu ii vina lor, io facut 200.000 reducere la altul :lol: |
in caz de explozie nimeni nu isi asuma vina... daca ai chef poti sa te duci sa dai fabrica in judecata.
|
...cu sanse minime de succes...ata e, asta-i lumea din pacate...Din eperienta personala pot spune ca la cauciucuri cu cat e mai scump, cu atat e mai bun...rareori vezi vre-un pirelli explodat :shock: sau vre-un michelin cu sarma pe-afara :shock: ...din pacate alea sunt mult mai scumpe...si platesti si marca pe langa performanta... :(
|
taso` lu` un preten sio luat la un mercedes pirelli nou noute...si in prima zii yo explodat unu(adik so rupt buza)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:10. |
- Copyright 2026 4Tuning