![]() |
Re: AMG vs M vs RS
Quote:
Tocmai ce am intrat astazi in posesia unui E60 AMG din ''94....asa ca o sa votez AMG.....by the way...masina e o bestie frumoasa. |
Am condus si M si AMG, (RS-ul nu intra in discutie ,pentru ca nu l-am condus)dar M-ul nu te lasa cu gura cascata cum te lasa un AMG. VOTAT AMG.
|
foarte interesant filmuletzul,cat de cat sa vazut diferentza intre amg m si rs
|
Quote:
~Nautilus |
M clar....
|
Quote:
|
RS motoare foarte bune
M se conduce excelent AMG iti lipeste buricul de sira spinarii dar per total sunt fan M, BMW M POWER ROCK'S |
Quote:
uita-te la top gear, fifth gear la comparatia dintre ele, ex RS4 si M3 https://www.youtube.com/watch?v=DaZExdTHHjY |
Quote:
|
depinde ce comparati..asa luam SL 63 CL 63 SL 65 CL 65 S 65...CE MASINI DE LA AUDI SAU BMW (RS -M) PUTEM COMPARA CU ACESTE MASINI? M6?:))) Ce gluma buna...
|
cu greu...poti sa alegi una din "ozn-urile" astea!
RS4....arata fff bine CL 65 AMG...este racheta...1000nm te fac sa uiti pe ce lume traiesti (s-a inventat teleportarea:)) E60 M5.......my dream :) |
mda de GTA nu ati auzit nu?????
|
Quote:
|
am o singura curiozitate, si anume cati dintre cei care cu atata vehementa aclama sau desfiinteaza un anume model au apucat macar sa intre in masina respectiva....va rog ridicati mana pe rand si explicati ca sunt tare curios
|
Uite-te la rezultate, de ce e M pe primul loc, iti spun eu, pentru ca toti au numai pisici, rechini, ursi si mai stiu io ce animale in cap. Mai stiu ca M e orice masina care are un m pe spate, chiar daca e dacie, sau cielo, sau bmw. Pe mine m-a uimit rs4 avant, e brutala, calma, te simte. Singurul ei dusman cred ca sunt sirenele militiei, dar nu sunt un adversar redutabil, cel putin la noi.
AMG, mie unu imi pare masina eleganta, stilata, din care se da jos un domn, la 40-50 de ani, cu o copila care ii e nevasta sau amanta. Despre M, cred ca cel mai bine ii sta pe circuit, nu pe A1, A2, sau mai stiu io ce janghina de drum. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning