![]() |
Re: lucrari din fibra de sticla la comanda
Quote:
|
In primul rand pot sa confirm ca unele din masinile din pozele tale sunt facute de alex! Daca esti tare in gura nu dovedesti decat ca ai o minte de 14 ani, in care smecheria se baza pe smardoiala! Nu conteaza ce a fost intre tine si Razvan iar faptul ca nu iti respecti concurenta nu inseamna decat ca nu esti un om de calitate! Iar in legatura cu "tuningul prin posta" putin sunt aia care pot face clumea, in sensul in care piesa chiar sa se potriveasca pe masina!
bafta cu "tuningul'' altora! |
Quote:
|
da fratzioru,ai dreptate ai muncit la pontiac ,e lucrarea ta,posteaza poze cu ea si in state nu ma intereseaza,eu nici nu mai am poze cu masina,dar restul???mihai care a avut bertonele m a sunat sa mi zica sa nu i mai postez masina la anunturi p bazar pt ca el a platit kitul original acum ceva ani ,chiar dak s a mai completat p parcurs pe la Alex si la TnT
|
6 Attachment(s)
poze cu razvan.. in cluj.. si la bucuresti..
|
1 Attachment(s)
Salut,
Poti sa faci pragurile din imaginea de mai jos ptr. un Ford Focus si cat ma costa. Dar ma intereseaza sa le faci exact ca alea originale, sa fie calitative (sa nu se sparga imediat) si sa aiba sistem de prindere ca alea originale. Merci |
Buna,as dori si eu sa stiu daca este in cluj ceva service sau ceva unde mi-ar turna sub scaun la un scuter fibra de sticla pentru suport de boxe.
33 cm lung si 25 cm latimea. Sau cine se ocupa cu asa ceva mi-ar putea zice un pret?si nu vreau sa fie lin deci numai cum ar veni o membrana sa pot pune amplif si fire:P Multumesc.Astept un raspuns;) |
Am venit cu inca un post ca pe celalalt nu il pot edita sa va zic cam cum as vrea sa il fac.
Deci pe video-ul de mai jos o sa vedeti cum si-o pus unul 3 boxe jos dar eu vreau sa pun doar unul de 20 de cm si sus sub scaun nu acolo jos. https://www.youtube.com/watch?v=_C8PfIiXrx8 cam atat astept pareri.multumesc !;) |
0727138323 putem vb la telefon...se poate face ...
|
Quote:
|
Re: lucrari la comanda Cluj Napoca
mai lucrezi?
|
Gata cu cearta oameni buni! M-ar interesa bara spate modificata...un difuzor gen renault cj 88 SPL si niste praguri de r32 toate astea pt un golf 4 variant...astept un raspuns cu timpu de lucru..si pretul!
|
Quote:
|
mai lucrez..pt cei interesati aveti numar de contact.:P
|
7 Attachment(s)
si daca bobe nu mai are chef de fibra puteti totusi sa apelati la mine voi incerca sa satisfac toate gusturile...si totusi voi posta cateva poze cu lucrari facute de bobe in garaj la mine
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:16. |
- Copyright 2026 4Tuning