![]() |
Re: Mitsubishi Colt CZT cu UNICHIP by MasterTuner
controversa continua. vroiam doar sa zic ca pe treptele 3 si 4 cel din iasi e putin mai rapid.atat. asta cred ca vrea sa zica si consateanul meu.pe 400 m ultima data a fost in fata cel negru.
|
Quote:
|
ma ce-aveti? sare tot anonymous'ul la aparare? :twisted:
|
pai frate ii explici si el nu domne bad-men ,bad-men
|
tuamne ce agitatie . . . mai ho, mai trageti frana de mana . . . baietii astia doi mai destul de modificat la masini, deocamdata czt-u negru e in fata czt-ului rosu. poate la urmatoare cursa czt-u rosu vine cu ceva in plus si o sa fie in fatza. momentan czt-u negru rulzz:lol:
si da-te ma cu si cu renourile 5 6 7 8 9 si ce numere or mai avea . . . :twisted: si pastreaza-ti figurile |
Nu inteleg ,din moment ce a batut cel din Bucuresti cum mai puteti afirma ca celalalt este mai rapid ? Asa ceva ...
|
eu am vazut cursa dintre ei de la cele "oficiale" si cel rosu a dormit la start timp de vreo 3-4 s :???:
sa inteleg ca ulterior a mai fost o cursa? :rolleyes2 de la cineva din Iasi (care mi-a pov cum ca cel rosu a fost mai rapid decat Astra OPC) am inteles ca CZT'ul rosu pleaca cu sistemele puse ca altfel nus e descurca :x |
1 Attachment(s)
Iata cum arata ultima harta cu 1.3 bar, cea anterioara si cea stock una peste alta. De retinut ca ele se pot schimba in sarcina in timp real de la un selector.
|
s-au facut si ceva schimbari mecanice?....sau ii da pana ii crapa turbina..s-o schimbe cu un hibrid?:D
impresionant graficul. |
Am inteles ca aseara a fost si o cursa intre kwx-u si czt-u si ca czt-u a fost peste "masina de raliu" care "a confirmat 20 de ani la rand". Si am mai inteles ca czt-u nu prea a avut cu cine sa se dea :twisted: si ca l-a cam dat pe pe micul 5'ar. Deci se pare ca czt-urile au inceput sa confirme si ca isi pot pastra figurile ;)
|
bai... ultima replica aia cu figurile ma face sa fac "fata verde" :evil:
Colt'urile astea sunt niste masini micutse care fug f f rau in linie dreapta, si tot meritul pt asa ceva. Dar ceea ce e frumos la orice competitor cu o stofa de "campion" este ca niciodata nu trebuie sa se laude singur sau sa aiba "figuri". Acum 2 ani cand 200 cp aveau alta insemnatate nu cred ca am inceput sa dau in stanga si in dreapta ca ce fac cu masina mea si cum e masina mea si etc. Am acceptat tot timpul sa ma dau cu oricine plegand de la premisa ca o sa fie ceva interesant si ca merita sa incerc. Si nici dupa ce m-am dat cu KWX mai demult nu am zis nimic. Si masina lui la momentul respectiv era un fel de "legenda" urbana si dupa cum se vede, si la atata timp dupa lumea inca il mai ia drept etalon si se mandreste sa il poata "agata" in vitrina de "trofee" :x |
era de asteptat sa apara o noua tehnologie de motoare mai performante dar sa nu uitam ca renault 5 a dovedit si sa tinut si bine si acum nu multe masini se lauda ca bat 5 ul .
|
Quote:
Si stai linistit ca avea cu cine sa se dea czt-ul, numai ca nu a vrut ... unora le place sa se si ascunda .... Exista 2 cielo-uri care asteapta la start la urmatoarele legale acest colt. Tot timpul am fost fair-play si am acordat revansa si am recunoscut cand am fost infrant(n-am dat-o de gard cum ca n-as fi plecat bine si alte balarii si sa cer revansa si a doua zi sa fug repede la master tuner sa fac soft sa scot parleala) , spre deosebire de altii! Ne-am lamurit de caracterul tau domnisorule Trandafir ! |
Cred ca e ceva contagios pe acest forum de nu puteti sa va tineti ouale alea mari in chiloti(boxeri). Ca la toate cursele castigorii majoritatea sufera putina....probabil daca faceai si tu asta asa te manifestai si tu.Zic sa mai inchideti putin ochii si sa terminati cu balciul asta de 2 lei.Nu astept reply la acest mesaj e doar un indemn la ..pace :)
|
Cielo-urile sunt alea care a refuzat sa se dea dupa ce s-a dat cu kwx-ul . Si unul din ele i-a dat-o la buzau, dar si celalalt vine tare din urma. Dupa ce a luat-o la buzau tot o dadea in diverse ca nu a plecat bine .... si a cerut o revansa ... si a doua zi a facut chip ( care cica a compensat plecarea aia "proasta" ) si acum cand vine vorba de revansa ... cica n-are benzina! Deja e penibil...
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:21. |
- Copyright 2026 4Tuning