![]() |
Re: Discutii diverse!
nici eu nu pot sambata asta:(
|
ramane pe sambata viitoare deci?
|
Azi la ora 13:30 la trecere de pietoni(eu eram ultima masina a5a) eram oprit de mai mult de 30 de secunde cand din spate ma loveste o dacie cu vreo 50km/h...rezultate:aripa dreapta si usa dreapta pe jos,bara fata,far dr,contra aripa si multe alte avarii la dacie iar eu m-am ales cu bara spate sparta.Nu e grav dar e de umblat si asta ma scoate din minti.
Sa traiasca koreeni ca au facut masina tare de cur . |
iara frate? ce au astia cu tine, tu si cu MrDj...Oricum esential e ca n-ai patit tu ceva, fiarele se indreapta. Vi cu masina vineri? :)
|
Culmea ironiei e ca nu am decat bara de plastic sparta,tabla nu are nimic iar fagurele e intreg.Normal ca vin cu gaura aaa masina vineri.
|
ok, ne povesteti acolo mai detaliat si o sa putem vedea masina... :D
|
Incercati sa veniti toti vinerea viitoare pt completarea formularelor ca sa a putem da unda verde pt intrarea in klub(cei noi) si sa putem trage linie pentru ca momentan inscrierile in klub se opresc la membrul cu numarul 35 (parca atati suntem).
|
o sa se vina! ;)
|
si sa faceti si poze la fiecare membru in parte " la face " ca sa va punem si pe voi pe site !
|
o sa facem la next... ;) numai uitam! :D
|
eventual facute poze si cenzurate fetele:lol:
|
si tu acuma. :lol:
|
Bai mancavash,cand primim si noi adminul pe insane bucuresti???
|
ANUNT!
CS INSANE BUCURESTI cauta posesor de Trabant in vederea inscrierii in club. Vorbesc foarte serios. |
:lol: de ce?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning