![]() |
Re: Golf 4 1.9, first car
du-te la un service auto , care are program pentru vopseluri , si da-le CIV-ul de pe talonul tau , si o sa iti spuna codul exact
|
Quote:
|
CIV = Carte identitate vehicul , codul civ e in stanga sus , ala care incpe cu UU ......
|
Quote:
|
vopsestele negre .. simplu si usor .. ..eu asa le`am facut la al meu...mai ales ca zici ca iti faci geamurile negree .. .. o sa dea mult mai bine
acuma totu depnde de tine si de placerea ta .. .. bafta in continuare si multi km dupa ce iti iei permisu fara incidente;) uitate la a mea .. .. dar deocamdata nu mai am folia pe fatza ca am dat`o jos din cauza politiei dar urmeaza sa o pun si o sa dea mult mai bine. |
le-am facut albastre m-am descurcat si permisul l-am luat demult numai ca nu am mai prea avut timp sa ma ocup de thread dar akcumm planuiesc o serie de modificari...
1.Folie(sper pana la sf sapt sa o pun) 2.Autocoland negru mat la usi 3.Vopsit etriere rosu(numai sa mai dea un pic caldura) 4.Grila fara semn(eventual un badboy deoarece la mine in oras nu sunt golfuri cu badboy cel putin nu stiu asa ca nu o sa fie trasa la xerox,dar sa vedem cum stau cu bani) 5.Evacuare sport(finala) si pe viitor vor fi suspensiile,chip,stopuri,faruri...etc bani sa fie:???: in caz ca stie cineva un eleron de R32 sau si imitatie nu conteza spuneti-mi de unde fac rost:d |
e foarte frumos sa il stapanesti sanatos.
daca vrei dami un PM cu id tau de mess si o sa iti dau id lui Roby de la protuning. iti face el eleron :) |
Quote:
|
poate e cam tarziu,,, dar codul culorii il gasesti in locul rotii de rezerva.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
asa ceva iam zis sa imi faca si ma consta 2 mil jumate :) daca e ceva dami PM,sal
|
din fibra il face?si cu ce il lipesti cu silicon?
|
din fibra si il lipeste cu silicon :>
|
Ce suspensie sport ai tu pe masina,:shock: ca sta sus ca si a mea? Golfurile sunt rigide si cu suspensia de fabrica.;) b Chiar sunt curios, faci si tu o poza la suspensie?
|
sunt doar arcurile sport....initial nu am stiut ca am doar arcurile sport...dar am doar arcuri sport...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
- Copyright 2026 4Tuning