![]() |
Re: Primele fotografii oficiale cu Golf GTI MkVI
frumos model!
tapiteria de pe scaune para nui asa faina da in rest i frumos mie imi place! |
Quote:
|
intradevar...e....jenibil :| poate o sa imi schimb parerea cand o sa il vad pe strada .. da asha in poze .. bleahh... e un golf 5 restilizat!
|
Quote:
|
exceptionala!!!!!!!!!!!!
|
Imi place. Arata destul de bine.
Am fost citit pe undeva ca in Romania va putea fi cumparata incepand de la pretul de 19130 de euro.:twisted: |
vad aici multe comentarii rautacioase de genul : nu-mi place.. e golf 5 restilizat!
PAI BAI DESTEPTILOR.. NU VI SE PARE CA GOLF2 E GOLF 1 RESTILIZAT? NU VI SE PARE CA GOLF 4 E GOLF 3 RESTILIZAT? ce e asa greu de observat?!?! |
UNII este ofticati ca nu-si permit ceva mai mult de un Logan si probabil de aceea sunt ofticati
Am Golf V si va spun ca VI este mai mult decat un facelift !! Astept cu nerabdare preturile pentru RO !! P.S. Cumpara cineva un Golf V GTSport :D |
frumos, discret, performant...din pacate inaccesibil pt multi
sa asteptam salarii mai mari :-P |
Quote:
|
mie unul personal imi place..am vazut pe aici multe critici dar eu zic ca arata bine si performantele vor fi pe masura.
|
e frumos..nu ma omor eu prea tare dupa wolkswagen dar pozele astea mi se par superadevarate..ce botic suparat are;
tapiteria nu prea imi place |
:x dragoste la prima vedere
|
Quote:
|
daca prin schimbarea a doua stopuri, 3 butoane inseamna evolutie, atunci la ce sa ne asteptam de la restul firmelor..? Eu consider evolutie un motor nou, un aspect nou, performante marite.... intre nici un model de golf nu este asemanare atat de mare cum este intre golf 5 si acest model....s-a intamplat la fel atunci cand a aparut noul model de ford focus care in comparatie cu cel vechi are schimbate farurile, grila fata, stopurile si logic pretul.. atat
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:20. |
- Copyright 2026 4Tuning