Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   GAJu' is back!!! (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/9196-gaju-is-back.html)

sfigmo 17-02-06 08:40

Sandele tu ar trebui sa iti deschizi un magazin de telefoane mobile stricate de ala micu...parti si accesorii GSM...telefoane fara carcasa...ca din cate am inteles ai tai folosesc amplificatoarele pe post de skateboard, subwooferele pe post plasa elastica pe care se sare, telefoanele mobile pe post de ciocan :) :) :) :)...ma intreb ce s-ar intampla sa ii lasi pe aia mici cateva ore de capul lor singuri in magazin ???...hahahaha...te-or mostenit mah...bafta

gaju 17-02-06 13:24

Re:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
INCEPE RAZBELU PSIHOLOGIC!!!
:shock: :shock: :shock: :shock:

AleXXL 17-02-06 22:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sfigmo\"
Sandele tu ar trebui sa iti deschizi un magazin de telefoane mobile stricate de ala micu...parti si accesorii GSM...telefoane fara carcasa...ca din cate am inteles ai tai folosesc amplificatoarele pe post de skateboard, subwooferele pe post plasa elastica pe care se sare, telefoanele mobile pe post de ciocan :) :) :) :)...ma intreb ce s-ar intampla sa ii lasi pe aia mici cateva ore de capul lor singuri in magazin ???...hahahaha...te-or mostenit mah...bafta

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
asta a fost de nota 10+ =))

SoundIdentity 18-02-06 07:47

daca il las pe ala mai mare care are 5 ani 8 luni e tare moale si cuminte sincer e blegutz ca masa ar lua playstationu si s-ar juca de unu singur,da piciu asta mic si full de energie care are 2 ani si 6 luni asta tot parcu auto strans de ala mare in trei ani in primu an sa deschis si primu srot de masini demolate;in trei ani ala mare a avut grija de orice nu rupea,distrugea nimic astalalt patutzu mostenit e full de suruburi ulterior puse si adaugate ca danseaza in pat se prinde de laterale si trage smulge,rupe tapetu de pe pereti,dezmembreaza tot ce apuca in manute,mergem la mc' donalds daca careva din micuti de acolo in locul lor de joaca il loveste sau calca din greseala cum se joaca aia mai neastamparati pe acolo asta micu face kung fu cu ei asa de bataus si dracusor mic de sa ai energie la el,nici nu i=mi inchipui sa il las o ora singur in magazin cred ca dupa aia tot ce este acolo tre dus la schimbat membrane service casetofoane zugravi si etc!!!!!!deci nu ma risc,daca vrea cineva sa invite fiul meu la un chef de pici contactati-ma!! :D :D :D

Mihaitza_tdi 18-02-06 17:42

Iti face el oridine in mag!!! :D Apropo sa-ti traiasaca baieti!

SoundIdentity 18-02-06 22:51

:D multzam :D

xizor 19-02-06 14:37

si cu pozele cum ramane???ca a trecut de mult 25....:(

AleXXL 19-02-06 20:12

februarie ... 25 februarie :lol: :wink:

SoundIdentity 19-02-06 20:50

pe 30 februarie vor fi afisate rezultate si poze :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

AleXXL 25-02-06 23:07

GAJ`u is back ...
yeah...is back ...
today .... GAJU a revenit .... pe 'scena' ... la dB drag .. :D
GAJ`ule te rog mult sa nu o iei in nume de rau ceea ce itzi voi spune in continuare...e doar o simpla parere...
sincer...am crezut...ca va fi o revenire in fortza...adik toata terminata...vopsita...lustruita...dar knd kolo a venit plina de praf...inauntru era plin de mizerie ....
nu sunt carcotash....dar dupa mine...era mult mai frumos...dak apareai cu ea gata vopsita ...lustruita....toate puse pe ea .... knd o terminai ....iesheai ku ea...shi atunki toata lumea era shokata.....
dar asta este alegerea ta ...pe kare o respekt ...
shi sunt 100% convins ka va fi o bomba mai devreme sau mai tarziu ! :wink:
eu itzi doresk in continuare multa bafta...
shi sper ka nu te vei supara ka mi`am spus parerea ;) ...
P.S. Am intzeles ca astazi tzi`a fost ars un amplificator? :roll:

SoundIdentity 25-02-06 23:29

si io un bass!!!!! :D :D :D :D :D unde e putere acolo e si cedare!!!db drag fara basi si amplifuri arse e ca un concurs de masini fara accidente sau defectiuni!!la noi astea sunt motoarele si mai cedeaza si ele la forta

Ciky 26-02-06 19:14

asa-i ba chelule,nu esti fraier!

p.s.!!!!NU SUNT MEMBRU DB DRAG,SPER CA VOI FI ODATA,NUMA' IMI PLACE IMAGINEA,DACA E PROBLEMA CA O FOLOSESC,N-O S-O MAI FOLOSESC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gaju 27-02-06 07:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AleXXL\"
GAJ`u is back ...
yeah...is back ...
GAJ`ule te rog mult sa nu o iei in nume de rau ceea ce itzi voi spune in continuare...e doar o simpla parere...
sincer...am crezut...ca va fi o revenire in fortza...adik toata terminata...vopsita...lustruita...dar knd kolo a venit plina de praf...inauntru era plin de mizerie ....
nu sunt carcotash....dar dupa mine...era mult mai frumos...dak apareai cu ea gata vopsita ...lustruita....toate puse pe ea .... knd o terminai ....iesheai ku ea...shi atunki toata lumea era shokata.....

CREDE-MA CA SI EU AM VRUT SA FIE 100% GATA,DAR DIN VARII MOTIVA NU AM REUSIT SA O TERMIN.AM VRUT SA VIN DOAR PT DB DRAG,DE AIA AM SI TINIT MASINA AFARA,DAR NICI ACOLO NU MI SA ARATA DEOARECE AM PRAJIT UN AMPLIF SI IN LOC SA DAU CU 4 AMPLIFURI,AM DAT DOAR CU DOUA SI REZULTATU SA VAZUT.
REPET NU MI-A PLACUT NICI MIE CUM SA PREZENTAT MASINA,DAR A VENIT NUMAI PT DB DRAG
NICI O SUPARARE,DAR VA PROMIT CA IN 3 SAPTAMINI VA FI GATA CU TOATE.

AleXXL 27-02-06 17:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"gaju\"
Quote:

Originally Posted by \"AleXXL\"
GAJ`u is back ...
yeah...is back ...

CREDE-MA CA SI EU AM VRUT SA FIE 100% GATA,DAR DIN VARII MOTIVA NU AM REUSIT SA O TERMIN.AM VRUT SA VIN DOAR PT DB DRAG,DE AIA AM SI TINIT MASINA AFARA,DAR NICI ACOLO NU MI SA ARATA DEOARECE AM PRAJIT UN AMPLIF SI IN LOC SA DAU CU 4 AMPLIFURI,AM DAT DOAR CU DOUA SI REZULTATU SA VAZUT.
REPET NU MI-A PLACUT NICI MIE CUM SA PREZENTAT MASINA,DAR A VENIT NUMAI PT DB DRAG
NICI O SUPARARE,DAR VA PROMIT CA IN 3 SAPTAMINI VA FI GATA CU TOATE.

k ... ma bucur ca m-ai intzels :wink:
abia astept produsul terminat :D :D :D :wink: ...
muulta bafta in continuare ;)

SoundIdentity 27-02-06 21:28

pana atunci sper sa imi termin si io rosiatica de pitbul sound!!!!sa nu fie singurica gaji mami!!!

All times are GMT +2. The time now is 12:40.

- Copyright 2026 4Tuning